Prehiter orgazem oziroma izliv, spravlja ob živce tako moške kot tudi ženske. Le katera si želi konec vsega že po slabi minuti?!

napake moških pri seksu

Pisal mi je mladenič, ki se je soočil s težavo prezgodnjega izliva in je seveda ves obupan. Za vse s podobnimi težavami je spodaj odgovor, ki utegne izboljšati vašo spolnost. Če berete punce, prenesite informacijo svojim dragim in skupaj uživajta dlje.

erotika in erotični oglasi

“Imam 18 let in sem pred dvema letoma imel svoj prvi spolni odnos. Jezi me, ker mi vedno prehitro pride. Komaj začnem s spolnimi odnosi, že doživim orgazem. Ko se samozadovoljujem, teh težav nimam. Kaj je narobe z mano? – Anej”

Dragi Anej, hvala za tvoje pismo, spodaj pa upam, da boš dobil zadovoljujoč odgovor, ki ti bo pomagal v tvojem nadaljnjem spolnem življenju.

Za začetek se prenehaj obremenjevati, da je kaj narobe s tabo in da si morda edini na tem svetu, ki jo ima. Tvoja težava je sicer zelo pogosta na začetku spolnega življenja mladih moških. Pogosto je zanjo kriva tesnoba, oziroma strah pred tem, da ti ne bi prehitro prišlo. Strah pa deluje na oživčenje spolovila na način, da ti res prehitro pride.

Moral se boš znebiti tega strahu, se sprostiti in se naučiti nadzora nad izlivom semena. To lahko narediš tudi tako, da takrat, ko zaznaš, da ti bo vsak hip prišlo, vzameš spolni ud iz nožnice in ga s prsti stisneš v predelu vratu (vrat na spolnem udu je tam, kjer se med glavico in trupom nahaja zožitev). Pri tem kazalec in sredinec drži na spodnjem delu vratu uda, palec pa zgoraj.

Stisni toliko, da ti popusti tisti občutek napovedanega orgazma. Tega postopka se moraš naučiti in to tako, da ga uporabiš vsaj 4 do 5 krat, preden ti pride. Z vajo boš vsekakor postal mojster posteljnih veščin in zadovoljeval svojo partnerko, da bo veselje!

CMOK! Tvoja Eva 😘

DELI
Prejšnji članekSeks z druge perspektive
Naslednji članekIgrajva se zdravnike
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.