Vodič po deželi užitkov za fante! V dveh delih vam bom predstavila 6 nadvse pomembnih in zelo podrobnih skrivnosti kako uspešno potovati po ženskem telesu in njenih intimnih delih! Vse o njeni “princeski”!

Ne igrajte vloge najboljšega ljubimca. Če se nekdo preveč trudi, mu ponavadi spodleti. Ne morete ji dati orgazma, zato se ne trudite, da bi jo pripeljali do njega. To je njena naloga. Vaš cilj ne sme biti njen orgazem, ampak njen užitek. Če bo uživala bo zlahka “orgazmirala”. Pot je tista, ki je pomembna. Prepustite se užitkom in bodite sproščeni.

Vas iznenada preseneti kak neprijeten občutek?

Ne nadaljujete, ker ga bo začutila. Predvsem jo morate občutiti. Njeno nežnost, milino, toploto, vlažnost. Vse tisto, kar je ženska. Če bo imela občutek, da si jo želite, da jo sprejemate, se bo »odprla« in vas sprejela vase. Seks z žensko se ne začne zvečer v postelji, ampak traja ves dan. Dotik, nasmeh, poljub, pogled. Zapomnite si to, ko bosta popoldne sedela nekje zunaj na kavi.

Žensko telo je violina, na katero se morate naučiti igrati

Razumeti morate, kako delujejo njeni spolni organi in kako ji lahko nudite užitek. Če so možgani najbolj pomemben spolni organ, so oči odsev strasti, ki se odvija v njej. Tukaj so vsa potovanja naše domišljije, vse fantazije, vsi dotiki in drhtenja, vse, kar bo naredilo seks fantastičen. Glejte jo v oči. In najbolj bistveno … vse, kar je povezano z ženskimi spolnimi organi, je normalno. Vonj, vlažnost, tekočine, okus, kri, izcedek, menstruacija, vse je normalno. Vse to je ženska. Tako kot je normalen vaš penis in okus vaše sperme.

 

Ne pozabite, da ni nobenega pravila, nobenih navodil, nobenih nasvetov o tem, kaj in kako morate to početi, ker ni nobenega prav in nobenega narobe. Samo vi in ženska ob vas sta tista, ki vesta, kaj občutita, kaj vama predstavlja užitek, kaj vaju vznemirja. Ostati morata odprta drug do drugega in sprejeti seks med vama kot drhteče vznemirjenje, toplo pričakovanje, strastno izpopolnitev in sladko utrujenost.

Ohranita igrivost, spontanost v odnosu in skrbita za strast

Vse, kar vama ustreza, je dovoljeno na tem potovanju. Hkrati ne pozabite nase. Vedno se morata zavedati vsega, kar občutite sami, kaj si želite sami, ko zadovoljujete žensko ob sebi. Vzporednost občutkov, ki nas vodijo v skupni strasti, poželenju drug drugega, je neizmerna. Vas vzburi kaj bolj kot ženska, ki ste jo vzburili tako zelo, da vse njeno telo in oči odsevajo samo eno prošnjo? Saj veste, katero, kajne?

👉1. del vodiča po deželi užitkov 👈 na voljo vsem registriranim uporabnikom URGENCA.COM

Začetni nasveti za potovanje:

– Niste na dragi raziskovalni ekspediciji, kjer morate za vsako ceno doseči njen namen. Ste na potovanju. Vzemite si čas, ustavite se, kadarkoli želite, uživajte v pogledu na tisto, kar vam je všeč. Prepustite se »toku«. Dobesedno. Njena vlažnost je prvi znak, da ste na pravi poti.
– Ne navalite takoj in brez ovinkov na njene spolne organe. Takšna neposrednost je sprejeta samo takrat, kadar imate z žensko razmerje. Eden ali dva seksa nista razmerje. Ženska se mora počutiti kot subjekt vaše želje in ne objekt.
– Ženske imamo rade »goli fuk«, enega »brzinca«, tisto živalskost v nas. A ne vedno, vedno pa z moškim, ki mu zaupamo, s katerim nas povezuje topel odnos. Takšen seks prinaša osvežitev. Kakor ledeno mrzlo pivo v poletni vročini. Nič ne odžeja bolj, nič. A če želite spoznavati ženske spolne organe, se pripravite na »slow food« ali več mimohodov z izbranimi jedmi za vaše brbončice.

– Pripravite se na celoten paket: dotik, vonj, okus, glas. Higiena je nujnost, ne izbira.
– Dajte čudovitim krajem vajinega potovanja imena, ki vaju bodo intimno povezala. Če je žensko zunanje spolovilo v celoti n.pr. želvica, naj bo vajin najljubši del, n.pr. ščegetavček biserček. Nikoli ne bom razumela tako tehničnih in hladnih imen za tako tople in vroče zadeve.

– Obvezni pripomočki so: prsti, jezik, ustnice, zobje, dlani, penis. Brez teh potovanje ne bo uspešno. Naj vas vodijo njene roke, besede, oči.
– Namen potovanja je doseganje večjega užitka za vaju oba. Zaradi tega bomo obiskali samo zunanje spolovilo (vulva) in vse tiste točke, ki so neposredno povezane s seksom. Ostali spolni organi, ki imajo nalogo razmnoževanja, so destinacije nekega drugega potovanja.

Kaj se bo dogajalo na potovanju?

Življenje je krog. Vse v naravi je krog. Krog je najbolj popoln lik, ki si ga lahko predstavljate. Tudi naše potovanje je krog. Začne se kot nežno prebujanje. Nekje v naših možganih. Domišljija dobiva krila in počasi se zlije skozi poglede in nežne dotike v sladkosti predigre. Dotiki, poljubi, drsenje, božanje, lizanje, sesanje njenega telesa doseže odzivnost njene ženskosti. Postaja vlažna in topla, mehka in voljna.

Sedaj je trenutek, da vstopite na vlak in se odpeljete skozi vsa mesteca našega potovanja. Čutili boste njeno nabrekanje, rast, vlažnost, vonj, stiskanje in krčenje, približevanje in odmikanje. Sramne ustnice bodo nabrekle, potemnele; ščegetavček bo nabrekel, se dvignil in skril pod kožico; vlažnost spolovila se bo povečala; nožnica se bo podaljšala in razširila, maternica se bo pomaknila navzgor in njene oči bodo dobile drugačen odsev.

erotični pripomoček strap on

Nato se bo dvignila k vam, pripravljena, da vstopite vanjo. Vsakokrat, ko boste vstopili vanjo, se bo odprla, in vedno, ko boste zapuščali njeno notranjost, se bo skrčila, kakor da vas želi obdržati v notranjosti. Orgazem bo prišel kot krči v notranjosti njene nožnice. Sledila bo sprostitev. Vse se bo umirilo in vrnilo na svoje mesto. Maternica se bo spustila, nožnica se bo skrajšala, ščegetavček se bo spustil. Vaša bližina in nežnost se mora kot svila spustiti na njeno razgreto telo. Njena suha usta čakajo vaše poljube. Do naslednjega kroga.

👉1. del vodiča po deželi užitkov 👈 na voljo vsem registriranim uporabnikom URGENCA.COM

Program potovanja:

1.DEL

1. Venerin griček – del ženskih spolnih organov, ki ga vedno vidimo

2. Sramne ustnice – spominjajo na ustnice in so najmanj tako občutljive

3. Ščegetavček – edini organ na svetu, namenjen samo in izključno užitku. Vam pove to dovolj?

2.DEL

4. Nožnica – mesto, kamor se vedno radi vračate

5. Vse točke užitkov, ki jih skriva nožnica

6. Presredek in analna odprtina – to poznamo, kajne?

DELI
Prejšnji članekUkradene skrivnosti
Naslednji članekEva predstavlja | Vodič po deželi užitkov 1.del
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.