Kot goreča nasprotnica »teorije o sorodnih dušah«, trdno stoječa za prepričanjem, da je poroka le ceremonija tistih samooklicanih monogamnežev, ki potrebujejo uradni dokument, da ne bodo več lezli v tuje postelje (pa potem to počnejo še pogosteje kot njihovi neporočeni kolegi), sem bila vedno fascinirana nad trdnimi, dolgotrajnimi razmerji. Sploh v tem seksualno razburkanem času. Kako jim to uspe?

via GIPHY

Jo znate poslušati?

Če vam je bilo kdaj očitano, da slišite že, ampak poslušate pa ne, tvegate možnost, da ste slab poslušalec, česar pa marsikatera ženska nikakor ne tolerira. Sicer je zelo pohvalno, da ste se zdresirali in ženskam med pogovorom več ne strmite v prsi, ampak vsako resno dekle bo od vas zahtevalo še veliko več: pozornost, zanimanje in konkretni komentarji bodo morali nadomestiti nezainteresirano momljanje in avtomatizirano prikimavanje, sicer se bo vaša draga lahko z dneva v dan drla na vas zaradi konstantnega ponavljanja enih in istih stvari.

erotika in erotični oglasi

Znate biti spontani?

Ko se prakse v razmerju iz dneva v dan počasi ustalijo, se lahko na spontana presenečenja hitro pozabi. Odnos postane dolgočasen, vi pa predvidljivi in to ne samo v svojih vsakodnevnih dejanjih, ampak tudi v postelji. Za popestritev se je zato potrebno na trenutke zateči k nepredvidljivim dejanjem, ki bodo vaši izbranki namignili, da jo imate v mislih tudi kadar niste z njo. Zgrabite jo okoli pasu v kuhinji, ko bo pripravljala kosilo, ugasniti štedilnik in jo dvignite na pult.

via GIPHY

Zadovoljite njene posteljne želje?

Stare device in slabi ljubimci vas bodo poskusili prepričati, da v razmerju seks ne igra ključne vloge, a vsakdo, ki je kdaj izkusil dolgoletno razmerje ve, da je prav seks tisto, kar se na koncu izolira iz vseh prepirov, nestrinjanj in napak. Seks je namreč kot zob – če je gnil, sesuje celoten organizem.

erotika in erotični oglasi

Prav zato se ženska prej znebi slabega ljubimca kot pa nasilneža (ne glede na to kako iracionalno se vse skupaj sliši), zato si boste morali v postelji vzeti čas in svojo žensko na vse poznane načine pripeljati do ekstaze. Ključ do uspeha pa seveda še vedno leži v komunikaciji in preprostem vprašanju »kaj ti paše«, ki zvedavo pobrska po njenih skritih seksualnih željah.

via GIPHY

Ali se ob vas počuti kot lepotica?

Eva pomežikNe, niso potrebne parade s sloni in zlajnane podoknice. Le občasno, v nepričakovanem trenutku, ji podarite kakšen sočen, kvaliteten in predvsem nezlagan kompliment.

Zbledelo in zguljeno, a zelo resnično dejstvo je, da ženske od svojih partnerjev rade slišijo, da so lepe.

To preprosto dejstvo pa je v potrošniško-narcisoidni družbi zrasel še na dvanajsto potenco tako, da ga niti v kratkoročnem razmerju ne smete spregledati.

Hja, pravzaprav se ga spomnite tudi, če boste skočili v enonočno avanturico. Vsaka ženska se trudi izgledati kar najbolje za svojega moškega, zato jo je občasno pametno opomniti, da imate oči samo zanjo. In vsaka ženska, ki poskrbi, da izgleda dobro, si zasluži iskreno pohvalo.

DELI
Prejšnji članekKo metuljčki v trebuhu nehajo leteti
Naslednji članekKonflikt hišnih opravil pomembnejši od seksa?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.