Nikoli, ampak res nikoli človek ne bi pričakoval, da je kaj takšnega mogoče v resničnem življenju. Da bi se dva spoznala na cesti, v prometu in končala na zadnjih sedežih …?! 😲

Simona je s svojim minijem obstala v koloni in nervozno tapkala po usnjenem volanu. Edino kar jo je spravljalo v dobro voljo je bila “Señorita”, ki je odmevala iz veliki zvočnikov in jo prisilila, da je pričela mečkati skupaj precej razgaljena stegna. Ni bila še pomlad ampak dan je bil nadvse idealen. Sonček, precej visoke temperature in končno je iz omare lahko potegnila svojo najljubšo oblekico. V njej se je počutila tako seksi 😍.

erotika in erotični oglasi

“Uuu-la-la-la 🎶🎶🎶”, je prepevala in šobila ustnice medtem, ko se je na cesti premaknila še za en meter.

Videti je bila kot edina zadovoljna oseba v tisti kurčevi koloni. Prsi so ji kipele iz globokega dekolteja, njeno pozibavanje pa je bilo od zunaj videti kot lovljenje orgazma med počasno vožnjo. Tega se je zavedla ob prvem pogledu iz vozila. Na njeni levi je stal čudovit avto z naravnost “nevarnim” voznikom. Lepotec iz revije, bi rekla Simona. Modra srajčka, lep obraz, ravno prav neobrit in en tak “zajeban” pogled, ki ji je še dodatno zmehčal kolena. V trenutku se je spravila k sebi pogledala naprej in se spraševala koliko časa je buljila vanj. Ni imela pojma.

Ker se promet ni premaknil nikamor, je čez čas še enkrat pogledala. Tokrat zelooo previdno. Še vedno je gledal proti njej, se navihano smehljal in prisegla bi, da sta mu iz glave pognala dva rožička 😈. Roka ji je padla v naročje in prsti so se zarili med stegna. Dlje sta se gledala, bližje je bila z vrhovi svojemu prebujenemu mednožju. Ni bilo samo narava tista, ki je cvetela.

Kaj delaš trapa blesava?! Je zavpila v svojih mislih in umaknila roko.

Nasmehnil se ji je kot bi vedel kaj počne in spustil šipo. Tudi ona je storila enako in privzdignila obrvi kot bi želela narisati vprašaj na svojem čelu.

“Še nekaj časa bova tule kaj?” se je zarežal.

Všeč ji je bilo, da je poleg vsega še strašansko samozavesten. “Očitno res,” je odvrnila.

“Povabil bi te na kavo, pa do jutri ne bova nikamor prišla hehe!”

Erotični oglasiPotem je pričelo zoprno hupati za minijem, Simona pogledala naprej in presenečeno uzrla prosto pot. Brez razmišljanja je pod stresom speljala in se spomnila, da je šel lepotec v pozabo. Bila je jezna na voznika v rdečem karavanu zadaj, ki ji je besno mahal. Najraje bi na polno pohodila zavoro, a je imela preveč rada svoj seksi avtič.

Potem je ves teden na cesti gledala okoli sebe, da bi ga opazila. Nič. Bila je strašansko razočarana, si ga skušala priklicati v spomin ali vsaj registrsko tablico. Ni vedela niti ali je sploh iz mesta. Potem pa se je po kakem tednu zgodilo!

Na poti z žura se je ustavila na bencinski in takoj ji je v oko padel en avtomobil. Srce ji je poskočilo, potem je opazila tipa, ki je krenil iz prodajalne proti avtu in zavpila:

“Hej! No, pa se spet vidiva,” je kar zletelo iz nje, da ji je postalo nerodno.

Obrnil se je in se prešerno nasmejal, ko jo je videl. “Bejba iz Minija!” 😄

Spomnil se je ?!

erotična zgodbaStopil je k njej, se predstavil in jo povabil na kavo v lokalček na bencinski. Celih 20 minut ga je slačila z očmi, mencala z nogami in sanjarila, da bi ji rekel, če gre nekam z njim.

“Lahko pustiš avto tu.” Je ujela na kratko.

Kaj?! Sploh ne vem kaj si povedal, je vrelo v njenih možganih. Predlagal ji je, da gresta pogledat nek privat žur in, da jo pelje on, če je slučajno kaj spila. Seveda se je naslednjo minuto že peljala v tiste čudovitem avtu. Le kaj naj bi počela sama doma? Ves čas je pogledovala proti njemu, se naslajala nad njegovimi seksi očmi in usti, ter s pogledom odpenjala gumb za gumbom na njegovi srajci. Nevede se je grizla v spodnjo ustnico, mencala z nogami kar je redno počela kadar je bila vzburjena in brez besed sporočala kaj si želi.

“Ustavim nekje?” je vprašal kot bi ji bral misli.

Vseeno jo je streslo in ni vedela kaj bi rekla. “Te tišči lulat?” je hotela biti duhovita.

“Mene ne, se mi pa zdi, da tebe … nekaj tišči 😈.”

Pojma ni imela kje sta, kdaj sta ustavila in kako je prišla na zadnji sedež prestižnega avtomobila. Še dneve potem je lahko v spomin priklicala tisti vonj po usnju, ko je z obrazom polzela navzdol po naslonu in na sprednjem sedežu iskala oporo za nogo medtem, ko jo je lepotec z usti obdeloval med nogami. Srečna, ker je bila znova v oblekici in ni bilo nikakršnih kolobocij s slačenjem. Čeprav, v tistem avtomobilu to niti ne bi bil kak hud problem. S prsti mu je bredla po gostih laseh in iskala tiste rožičke. Zagotovo je moral biti hudiček v človeški podobi, druge razlage ni bilo. Hudiček, ki je prinašal nebeške užitke. Bil je noro spreten z jezikom. Tako v pogovoru kot v pravi akciji.

V nekem trenutku si ga je neustavljivo želela v sebi. Pa ne jezika. Želela si je tistega “rožička”, ki je že nekaj časa napenjal njegove moderne kavbojke. Potrgane na pravih mestih, le še tam med nogami bi ga raztrgala pa bi bilo ravno prav. Želel si jih je odpeti in se spustiti med njene razkrečene noge, a ga je presenetila. Izmaknila se je, ga prijela za roke, jih potisnila od sebe in se mu energično zavihtela v naročje. Njen pogled mu je sporočal, da nocoj ne bo on tisti ki bo fukal. Pofukan bo!

seks v avtu zgodbica

Odpela mu je vse tiste gumbe, ki jih je v mislih že neštetokrat, se z nohti sprehodila po izklesanem telesu in odmaknila njegove roke vsakokrat, ko jo je želel prijeti. Opazoval je njeni napol razgaljeni dojki, ona pa si je slekla zgornji del preko ramen in rok, da je končno uzrl mamljivo lepi joški. Ponosno mu jih je nastavila pred obraz in čvrsti jagodi prepustila njegovim vročim ustnicam. Sesale so jih kot za stavo medtem, ko mu je odpenjala pas, gumb za gumbom in se s prsti prebijala v njegove oprijete spodnjice. Končno je pod njimi začutila svoj plen. Čvrst, gladek, napet in pripravljen.

Ko jo je prijel za rit, ga je ostro usekala po rokah in jih znova potisnila daleč za njegov hrbet. Pri tem se je sklonila naprej, mu v usta potisnila svoj jezik, privzdignila rit in mu slekla hlače. Zdaj je imela pod seboj tisto po čemer je tako zelo hrepenela. Še enkrat ga je prijela v desnico in kot bi ga želela premeriti, nekajkrat elegantno potegnila zapestje gor in dol.

“Mmmm,” je bila slišati zadovoljna.

V njegovih očeh je videla mešanico norega pričakovanja, presenečenja in še kanček nečesa, česar pa si ni znala razložiti. Z boki se je počasi spustila navzdol in z vročo, mokro češpljico poiskala vrh nabreklega korenjaka. Za hip si je vzela samo vrh tiča, kar ji je tako noro pasalo, da je za trenutek zaprla oči in se s spretnimi gibi v bokih zadovoljevala kot je znala le sama. Božala ga je s svojo mokroto, ga lizala po ustih in iz njih sesala njegov jezik. Njegov pogled je postajal vse bolj neprepoznaven. Vedela je, da česa takšnega še ni doživel. In kar je prihajalo, verjetno tudi še ne.

Ko jo je znova skušal prijeti za rit, ga je klofnila po licu, da je bilo v trenutku rdeče. Niti besedice ni izdavil, samo odprtih ust je opazoval kaj se dogaja. Njeni joški so mu počasi popolnoma zakrili pogled in skelenje od klofute je hitro zamenjal nebeški občutek božanja jedrih in dišečih dojk. Zdaj so se njeni boki spustili nižje, precej nižje. Težko bi rekla, da je prodiral vanjo, ker se je dejansko ona sama nasadila nanj. Točno tako in takrat ko si je zamislila. Ni se menila za njegovo stokanje tam med joški, ne za njegove poizkuse, da bi zapestji rešil iz čvrstega prijema njenih rok. Bila je hudičevo močna! Kot bi bila plezalka. Te ti znajo baje s stiskom roke zlomiti tudi kakšen prst.

erotika in erotični oglasi

Potem je desnico vendarle umaknila, se potegnila nekoliko nazaj, da je njegov presenečen pogled uzrl pohotnico v njegovem naročju. S prosto roko je znova krenil proti njeni riti, ki se je zapeljivo in vse hitreje zabijala ob njegove noge. Bilo mu je vseeno za novo klofuto, ki pa je ni bilo. Grobo ga je prijela za vrat, stisnila zobe in zasikala:

“A šlatal bi me rad? Mmm???” Njen pogled je bil nezemeljski prav tako kot njeni gibi tam spodaj.

Tako močno ga je tiščala za vrat, da je komaj dihal. Na trenutke je ostal povsem brez zraka, ona pa se je vse močneje nabijala na trdega tiča pod seboj. Vse glasnejša je bila, ga na trenutke grizla v ustnico in za vrat. Tudi ušesa ni mogla pustiti pri miru. Potem je spustila še drugo roko, da je lahko z obema zagrabil neverjetno živahno ritko, ki mu je ves čas bežala iz rok. Prišlo mu je ne da bi imel čas, ali moč, to povedati. Tam spodaj ga je s svojim mednožjem, stiskala, objemala in sesala vse dokler ni v njem ostala samo še duša. Niti sledu več o tistem hudičku ni bilo več. Vse mu je vzela. Spraševal se je kje je tista bejba, ki jo je spoznal na cesti. Lepa, nedolžna in sramežljiva. Tudi nje ni bilo več.

DELI
Prejšnji članekKako smo seksali Slovenci v 2021?!
Naslednji članekAli tvoja bejba hlini orgazem?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.