Končno je tu junij, mesec, ko se začne najlepše obdobje v celotnem letu. Ko odrinemo tudi že na morje …

Mesec, ko odvržemo odvečne cunjice in še posebej punce, nase nadenemo prijetno ohlapna in kratka oblačila. Rada opazujem lepo grajene tipčke, ki v oprijetih majicah flirtajo naokoli. Prebudi se neka erotična energija, vse tako lepo diši in nikoli ni potrebno dvakrat reči, da se odvrže še tisto kar je na tebi (če je le razlog pravi).

Eroticna zgodbica z morja

Moj “miško” in jaz sva že letela na obalo in se tudi pognala v vodo. Njegov apartmajček je vedno pripravljen, tako kot moja potovalna torba, v kateri se znajde najnujnejše in že letim. V teh dneh so plaže še prav prikladno prazne, sonce pa je vodo že dovolj ogrelo, da si lahko privoščiš kak skok na glavo. Še bolj mi potem godi ležati na vročem pesku in sončiti svoje telesce, lačno sončnih žarkov in vitamina D.

Ker pa moje telo potrebuje tudi druge vitamine in minerale, zanje poskrbi moj miško. Tako ga kličem, ker … ker pač je miško. Navihan mladenič, ki je vedno za stvar in nikoli slabe volje. Rada se s prsti igram po njegovem izklesanem trebuhu in ga dražim sredi plaže. Tudi v lokalu mu ne prizanašam, zato navadno prideva v sobo že precej razigrana, slačiti pa se prav tako dosti ni treba.

Tokrat sva se strastem prepustila sredi belega dneva kar na terasi. Obešala sem mokre brisače in razvajala oči na širni modrini, ko je prišel za moj hrbet in mi okoli pasu ovil svoje roke. Zdaj je on prevzel mojo vlogo in me dražil na očeh vseh, ki so tisti hip pogledali proti nama. Kaj dosti seveda niso videli, sem pa zato jaz čutila. Pod ritnici mi je zarinil svojo nabreklo zadevo in mi na uho šepnil:

“Vidiš zdaj kaj si mi naredila?”

ritka v morju

Potem se je s prsti zarinil pod rob mojih kopalk in se sprehodil po vzburjeni mucki, ki je že nekaj časa predla od želje po njem. Nisem sicer pričakovala, da se bo to zgodilo na terasi, a je bilo verjetno zato še toliko bolj zanimivo. Vroči poljubi so deževali po mojem vratu, medtem ko se je s prsti igral tam spodaj. Postajalo je pošastno vlažno in verjamem, da tudi med plavanjem v morju ne tako. Po ritnicah me je božal s svojim tičem, ki ga je potegnil mimo kopalk, potem pa ga usmeril med moja stegna. S prsti je nekoliko vstran umaknil moje kopalke, da sem na vlažni češplji začutila manjši prepih, nato pa usmeril svojega korenjaka k njej in “zaprl vrata”.

Konec prepiha, le še vročica in občutek blažene polnosti, ki je v celoti prevzel moje telo. Na trenutke sem živčno pogledovala na ulico in po okoliških hišah ali morda kdo ne gleda proti nama, potem pa nisem več kaj dosti dala na to. Še naprej sem obešala eno in isto brisačo, ter uživala v njegovem ritmu, ki me je nežno zibal naprej in nazaj. Krepko je prijel za moje boke, moja kolena so se upognila in z napeto ritko sem mu pristala v naročju.

erotika in erotični oglasi

To je bil eden tistih trenutkov, ko si niti ne želiš, da bi trajalo dolgo, ampak stremiš le po čim hitrejši potešitvi. Vedela sem, da za tisti dan to vsekakor ne bo zadnjič, zato sem ga vzpodbujala, naj napade, naj mi da celega, naj si me vzame kot si on najbolj želi … čeprav sva bila na terasi in je obstajala možnost, da bom nekoliko glasna.

Rešila sem se z vročim poljubom, ki sem mu ga ukradla z boleče nategnjenim vratom in mu prisesana na usta ječala vanje. Čutila sem kako končuje vame, kako brizga svoje vrelo seme in kako se mu napenjajo prav vse mišice po telesu. Sledila sem mu in tudi sama zdrknila v stanje omame, kar je bilo vsaj za trenutek že na daleč videti vse prej kot nedolžen poljub med obešanjem brisač.

Kdo ve, morda so se nama zato tako kislo nasmihali sosedje, ko sva se popoldne sprehodila do plaže.

DELI
Prejšnji članekKontaktni filter: Kako izbrati ustrezne kandidate?
Naslednji članekPles ob drogu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.