Kljub temu ni nobene potrebe, da bi ti bilo zvečer dolgčas!

Če že ne boš spoznala sanjskega žrebca kje na plaži in mu zavrtela pameti s svojimi oblinami in elegantno hojo po plaži, vsekakor imej rezervni načrt. Načrt B naj bo tisti proti večeru, ko v erotično osvetljenem lokalu ob plaži zamigaš z boki na priljubljeno glasbo in upleniš vse tiste pohotne poglede, plan C pa naj bo vsekakor v tvoji potovalki še preden kreneš od doma.

Kaj potrebuješ za popoln dopust?

Poleg novih kopalk, kreme za sončenje in sončnih očal ter kakšne dobre knjige za na plažo, seveda potrebuješ tudi nekaj kar te osrečuje kadar si v postelji sama. Seveda obvladaš s svojimi prstki, a to vendarle ni tako zelo zabavno, kot če je pod njimi še kakšna nagajiva žverca, ki se prav prijetno stresa in draži tvoje občutljive točke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We-Vibe (@wevibe)

Sama sem letos s seboj vzela nekaj novega in moram priznati da sem bila naravnost navdušena. Krasna jutra, kavice, sončenje, koktejl na plaži, plavanje in sprehodi, so bili še za stopničko bolj popolni, ko sem se zvečer oprhala, legla vsa dišeča v posteljo in iz torbe vzela svojo novo igračko. We-Vibe Tango X!

Kaj je to?!

V prvi vrsti in na prvi pogled, gre za mini vibrator, ki je že na pogled seksi. Narejen je iz materialov, ki so prijetni na otip že v roki, ob tem pa ponuja še tako veliko radosti, da ne vem kje bi sploh pričela. Že pod prho sem bila nestrpna in naj dodam, da omenjeno žverco lahko uporabljaš tudi pod vodo (testirano kak dan kasneje).

Kar 8 različnih hitrosti vibriranja ti omogoča, da ti bo prijetno v vsakem trenutku, upravljanje s Tangom pa je otročje enostavno. Še posebej model X je bil dodatno izpopolnjen, da karseda natančno stimulira tvoj klitoris in te popelje po strmi poti v nebesa.

A ni premajhen?

Nope! Majhen, lušten in učinkovit, bi rekla. Ker je majhen ima tudi manjšo baterijo (na polnjenje), ki pa kljub temu zdrži kar 2h igračkanja tam spodaj. Bo dovolj kajne? Pred leti, ko sem na dopustu stanovala v apartmajčku, ki se je delil na dva in sem imela sosedo, mi je bilo zjutraj velikokrat nerodno, saj so moji nočni prijatelji precej neprijetno, glasno brenčali.

erotika in erotični oglasi

Težko bi tiste zvoke zamenjali za komarja, zato lahko z velikim veseljem povem, da sem končno spoznala nočno žverco, ki je neverjetno tiha, ob tem pa kar prekipeva od moči. Prej omenjenih 8 stopenj se razdeli še na 7 različnih vzorcev vibracij! Kratki, dolgi, prekinjajoči, v ritmu srca, …

 

DELI
Prejšnji članekDobiva se v moji sobi!
Naslednji članekJe seks s prostitutko varanje? | ANKETA
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.