Končno prihaja spet tisti del leta, ki se ga mnogi med nami zelo veselimo. Pred prazniki nas namreč čaka še praznik erotike, ki se bo znova odvil na celjskem sejmišču!

Prav zato smo se na najbolj vročem portalu v naši deželi odločili, da razveselimo 10 junakov in junakinj, ki bi si radi pobližje ogledali celoten šov. Urgenca.com ti namreč ponuja priložnost, da brezplačno prideš do svoje vstopnice!

Bi raje v družbi?

Še ne poznaš Urgence? Urgenca.com je portal, kjer Slovenke in Slovenci odprtega duha izživijo svoje erotične fantazije. Tam lahko spoznaš nekoga za vroč klepet, spoznavanje ali čisto pravi zmenek, po katerem so vse možnosti odprte. Na portalu se mesečno spoznava kar 40.000 uporabnikov, ki so na svoje vroče profile naložili na tisoče pikantnih fotografij, uporaba portala pa je v celoti anonimna!

Zakaj pa kar tam ne poiščeš svoje družbe za obisk vročega sejma? V dvoje je vedno lepše in bolj enostavno. Registracija je popolnoma brezplačna, ob tem pa s klikom na povezavo v tem članku pridobiš še 24h popolnoma brezplačne uporabe vseh članskih storitev. Vroča priložnost, ki je ne gre zamuditi!

Urgenca na Sloverotiki

Ko prestopiš prag in stopiš na Sloverotiko, se tvoj svet v trenutku začne vrteti precej drugače. Številni zapeljivi artisti in umetnice poskrbijo, da se tvoj utrip dvigne, oči se sprehajajo po razgaljeni koži in izklesanih telesih, artistične točke pa jemljejo sapo.

Da brez sape ne ostaneš zgolj ob predstavah na glavnem odru pa poskrbi tudi ekipa vročega portala urgenca.com. Jahaj na valu erotike in sedi na razjarjenega bika, začuti naval adrenalina ter »ujemi« fotko s prikupno hosteso, ki je bika že povsem ukrotila.

Kako do vstopnice?

Potrebna je le brezplačna registracija na portal Urgenca.com do 20.11.2023, ko bo izžrebanih 10 srečnih nagrajencev, ki bodo šli na Sloverotiko. Ta se letos odvija 24. in 25.11. v Celju.

Da čakanje na rezultate ne bi bilo preveč mučno, ti Urgenca podari še 24h brezplačne uporabe vseh članskih storitev (skriti način za neopaženo brskanje po vročih profilih, neomejeni klepeti, pošiljanje fotografij in celo AVDIO/VIDEO spoznavanje).

DELI
Prejšnji članekDaj me po ritki
Naslednji članekVroča punca
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.