Kaj pravite gospod?! Počakajte doma. Pridem takoj!

Takoj sem sedla v avtomobil in se odpeljala na meni dobro znani naslov. Vrata so bila odklenjena, v zraku pa prepoznaven vonj po Coroni. Pravkar odprti steklenici najboljšega piva na svetu sta stali na primerni razdalji druga od druge, da se ne bi česa nalezli. Okrog vratu prve je Sandi stiskal svojo pest in zapeljivo pogledal proti meni.

“Ste pa hitri sestra,” se je zarežal.

“Pri nas ukrepamo v prvem trenutku, ni zajebancije,” sem se zarežala še sama.

Sedla sem mu na nastavljeno koleno in segla po prosti steklenici.

“Mmm, paše tale koronca,” sem dejala po prvem požirku.

Njegova roka je pristala na mojem razgaljenem stegnu in hitro smuknila pod kratko modro krilo.

“Všeč mi je kadar prideš v uniformi,” je rekel in s prsti zabredel globoko v moje mednožje.

Korona seks

Še enkrat sem vtaknila ozek vrat steklenice v svoja usta. Tokrat na nekoliko drugačen način.

“Ko ti bo dovolj steklovine, imam zate še nekaj drugega.”

Dobro sem vedela kaj, saj sem sedela na njem. Bil je potreben kot vedno kadar sva se dobila. Še posebej vroči so bili najini zmenki med mojim delovnim časom. Tega namreč nisem imela na pretek in je moralo vse skupaj potekati precej hitro. Tudi takrat se ni izneveril tej tradiciji in je že navdušeno božal vzburjeno mucko.

“A v službi tudi ne nosiš hlačk?”

“Včasih jih, ne pa vedno. Odvisno s kom delam,” sem ga podražila.

V resnici pa sem si jih ponavadi slekla šele v avtu ali pa na stranišču tik preden sem se odpravila k njemu.

Odložila sem steklenico na mizo in se med potapljanjem v njegove modre oči potopila v strasten in dolg poljub. V istem trenutku je s prstom za hip napolnil mojo muco. Potem je potisnil krilo preko mojih bokov in presedla sem se tako, da sem noge potisnila za njegov hrbet.

Odpela sem mu hlače in iz njih potegnila njegovo veličanstvo. Velikega, trdega tiča, ki je imel tam spodaj zares premalo prostora. Pogledala sem na steno za njegovim hrbtom kjer je imel veliko uro in ugotovila, da nimava več prav veliko časa.

“Žal se ne morem z njim igrati tako kot bi želela,” sem zavzdihnila.

“Ni kaj bova pa zvečer nadoknadila,” ni bil slišati preveč razočaran.

sexy medicinska sestra

Potem sem se privzdignila v njegovem naročju, potisnila čvrstega lepotca pod sebe in si ga vzela v vsej svoji kraljevski lepoti. Občutek je bil prav vsakič izjemen in, rekla bi, neponovljiv, pa čeprav sem to redno ponavljala. Objel je mojo napeto ritko in strmel v moj pohoten izraz na obrazu medtem, ko sem ga jaz zapeljivo jezdila. Z vsemi svojimi mišicami in telesom sem tisti trenutek objemala utripajočo nabreklino globoko v sebi.

V nekem trenutku je imel dovolj mojega pogledovanja preko rame na uro. Zgrabil me je, vstal in me s hrbtom odložil na mizo v družbo dveh Coron. Moje noge so poletele v zrak ter pristale na njegovih ramenih. Njegov narejeno jezen izraz me je spravljal v smeh, a vedela sem, da takrat sledi najboljše.

“Mudi se ti praviš?”

Z rokama me je prijel za boke in grobo potegnil k sebi, da sem se do konca nasadila nanj. Iz ust mi je ušel krik, čeprav imava zmenjeno, da se se pri njemu ne vpije. Stene so precej tanke, a ob tisti uri pač ni bilo nikogar doma. Ob njegovih naletih se je vse treslo. Miza je škripaje drgnila po parketu, Coroni sta vmes popadali na tla in se razbili, jaz pa naj bi bila tiho?! Ni šans!

Verjetno so me slišali po celem Štepanjskem. S tem sem ga samo že bolj “razhudila” in občutila sem vso moč svojega občasnega ljubimca. Občasnega ja. Pač, dobiva se kadar nama paše. Včasih trikrat na teden, včasih enkrat na mesec. Pol ure za malico na tak način pomeni, da sem nekaj naredila tudi za svoje zdravje. Telovadba, kurjenje kalorij, višji utrip, … Vsekakor pa pomaga proti stresu, tako da folk, … seksajte, da boste bolj zdravi!

DELI
Prejšnji članekKorona virus in seks
Naslednji članekImajo pri sosedih posajeno Pampaško travo?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.