Če bi stara, romantična podrtija znala govoriti, bi napletla nešteto zgodb o duhovih in prepovedanih strasteh.

Rebeka je z vsako novo sekundo čutila močnejši utrip srca, ki ji je bilo nekje globoko v grlu. Stara podrtija, kjer se je dobivala s premožnim Vladimirjem, poročenim ruskim mogotcem, je iz nje potegnila vse strahove in dolgo skrite strasti. Bilo jo je ravno toliko strah kot si ga je hkrati tudi želela.

Vedela je, da ne bo nikoli zares njen, a bil je nekaj posebnega. Zanjo je bil pravljično bitje polno moči in telesa, ki mu je bilo lahko dano le od bogov. Le zanju je skrivaj kupil propadajočo vilo, ki je v sebi skrivala nič-koliko skrivnosti. Daleč od oči javnosti je skrivala dušo v katero si lahko pogledal, le tako, da si vstopil vanjo. V vili je že stoletja strašilo. V njej naj bi prebivali duhovi nekaj nesrečnih generacij katerim je silno bogastvo popolnoma uničilo življenja.

erotika in erotični oglasi

Tragične zgodbe o nesrečni ljubezni, umori in samomori, posilstva, prepovedani odnosi zaradi katerih so se sušila drevesa okoli hiše, skrivaj pokopana trupla in kup nerešenih skrivnosti.

Rebeka je to izvedela od Vladimirja, a ji ni bilo mar za svoje življenje, če je le lahko preživela noč z njim. Bila je osupljiva lepotica, dolgih, kot oglje črnih las. Njeno telo je bilo tempelj za Vladimirja, na telesu pa le reči, ki jih je dobila od njega. Črno perilo, črni čevlji z visoko peto, črni lasje, tetovaže pentelj na zadnji strani stegen, obraz boginje Egipta in pogled velike mojstrice magije, ki je lahko uročila vsako živo bitje.

erotične zgodbeTudi Vladimir ni bil izjema. Ko je vstopil v njun, z erotiko nabit prostor, je na tla odvrgel debel plašč in se ji povsem približal. Čakala ga je tako kot bi jo sam tja nastavil in pustil za drugič. Starinski fotelj je bil kot nalašč za njune perverzne igrice. Oboževal je njeno polno zadnjico katero mu je znala tako zapeljivo ponuditi. Planil je po njej z obema rokama in obraz naslonil na nežna hlebca, ki sta mu nudila toliko veselja in zadovoljstva.

Zaječala je saj je vedela kako zelo rad sliši njen pohoten glas. Potem ga je povabila naprej. Sklonil se je preko njenega hrbta, da ji je z nabreklim mednožjem pritisnil ob zadnjico. Z usti se je ustavil tik za njenim ušesom in ji zašepetal nekaj ruskih vulgarnosti, katerih je imel vedno dovolj na zalogi.

“Upam, da me boš tako kot govoriš. Morda pa so me že duhovi,” je bila drzna.

Z dlanjo ji je prekril usta in z resnim glasom dejal: “Ne izzivaj mala. Tule so se dogajale strašne reči.” Za hip je zastal, potem pa dodal: “In še se bodo.”

Potem je slišala odpiranje zadrge na njegovih hlačah in pogoltnila slino, ki se ji je nabirala v ustih že vse odkar je vstopil v prostor. Okrog njega se je vila neka neverjetna energija. Že, ko ga je prvič videla, je mislila le še na to kako se bo “na smrt” pofukala z njim. Pred tem se je imela za romantično dušo, ki rabi veliko predigre in pozornosti. Ko ga je spoznala, pa si je želela le še fukati z njim ob vsaki priložnosti. Ne seksati. Fukati do onemoglosti. Želela si je, da je bil grob do nje, jo grabil za vrat, jo dušil, ukazoval in grozil. Bila je otrpla od užitka, ko jo je z vsem tem surovim ravnanjem pripeljal pred vrata raja.

Odmaknil ji je spodnjice, da si je ovlažil neučakane prste. Bila je pripravljena že precej pred njegovim prihodom. Tista hiša je iz nje naredila spolno sužnjo. Nikakor se ni mogla upreti mislim na brezumen fuk takoj, ko se je znašla tam. Grobo jo je prijel za ritnici in zarinil svojega tiča globoko v njeno mednožje. Kriknila je na kratko, z rokama zdrsnila po naslonu in glavo položila na naslanjač. Za nekaj trenutkov je negibno ostal v njej kot bi jo želel preklati na pol. Tiščal je vanjo svoj velik ud in kratko zajemal sapo. Potem se je odmaknil nekaj centimetrov, a le zato, da bi vzel zalet.

erotika in erotični oglasi

Kar je sledilo je bil seveda fuk. Nobene romantike, nobenega nežnega seksa. Njene dolge črne lase si je ovil okoli desnega zapestja in ji glavo potegnil močno nazaj. Zaprlo ji je sapnik in slišno je hlastala za zrakom. Z levico jo je zgrabil okoli vratu in se pričel silovito zabijati proti njeni čudovito polni zadnjici. Njegovi naleti so bili pospremljeni z glasnimi tleski, njeno telo pa so pretresali mešani dražljaji bolečine in ugodja. Dušila se je iz trenutka v trenutek močneje, čutila je kako ji zatekajo veke, oči ji je obračalo navznoter, odprta usta pa so zaman želela vase spraviti nekaj zatohlega zraka.

Kot bi z njegovim telesom upravljali vsi demoni tiste razpadajoče starine, je obsedeno naskakoval njeno ubogo telo. Grozeče ji je prigovarjal, da ji bo s tičem razklal rit, če mu prej ne pride v njeni ženskosti. Tista njegova nepopustljivost in nadvlada sta jo naredili čisto pohlevno in jo pahnili v trenutke neskončnega pričakovanja kdaj se bo zgodilo.

Tako močno jo je vlekel za lase, da se se ni mogla zganiti niti za milimeter. Potem pa se je nenadoma povsem vdala, roke so popustile prijem in sesedla se je v star fotelj. V istem trenutku se je postavni Rus izvlekel iz nje, odvil njene lase z zapestja, se možato prijel za vlažnega tiča in ga z nekaj zamahi z dlanjo pripravil do vrele salve, ki je v nekaj poštenih brizgih končala na njenem hrbtu in zadnjici.

Njeno telo se je nemočno stresalo zgrbljeno na tistem starinskem fotelju, na katerem so sto let nazaj sedeli današnji duhovi. Lovila je zrak, malo po malo. Orgazmi, ki so jo stresali so bili nekaj kar pred njim ni poznala. Nihče iz nje ni znal spraviti tistih demonov, ki so se hranili z njimi. Nihče razen njega. Bila je obsedena z njim in od njega. Niti duhovi v tisti skrivnostni vili jima niso mogli do živega.

Ali pač?

DELI
Prejšnji članekTega morda niste vedeli o penisu ...
Naslednji članekŽenske ki so želele spreobrniti homoseksualce
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.