Čudni časi poskrbijo nenavadne dogodivščine in spletke, kakršnih navadno ne bi poznali.

Tina je končno prejela dolgo pričakovani klic in povabilo na sestanek z lastnikom uglednega podjetja, ki bi utegnilo rešiti krizo marketinške agencije katere direktorica je bila. Korona je pregnala večino njihovih oglaševalcev v stanje hibernacije, prihodki so upadli in podjetje se je borilo za preživetje.

Tina je bila tako očarana nad glasom iz slušalke, da je šla gospoda preverit na splet. Tako ali tako pa bi “pogooglala”, saj je imela takšno navado preden se je odločila srečati z nekom. Začuda je našla kar nekaj njegovih fotografij in priznati si je morala, da jo nekaj na njemu privlači.

“Tole bo še zanimivo,” je rekla in šla brskat v garderobno omaro.

Nato je kup cunj odnesla v kopalnico in se zaprla vanjo za kar nekaj časa. Ven je stopila čudovita ženska, ki je delovala uradno-poslovno, a po drugi strani seksi kot hudič. Oprijeto krilo je poudarilo njeno lepo postavo, izbrana bluza pa ravno prav dekolteja, da te je zanimalo kam težak obesek na verižici pada.

Ko je na parkirišču pred poslovno stavbo izstopila iz avtomobila, je pazila, da stoječi na parkirišču ne bi videli pod njeno krilo. Takrat se je nasmehnil in pomislila, da sploh ne ve zakaj si je šla pred sestankom urejat svojo ženskost. Morda ji je to podzavestno dajalo večjo moč, da je lahko še bolje izrazila svoj vpliv nad moškim.

Kakorkoli, bilo je pozno popoldan in takšnih ur sicer ni bila vajena preživeti na sestankih. Kljub temu je bila neskončno vesela, da se ji odpira možnost rešitve velikih težav v podjetju, kar bi pomenilo, da bodo plače zagarantirane še za nekaj časa kljub tej nenavadni zdravstveni krizi.

Velika stavba jo je nekoliko preplašila, ko je vstopila. Množica ljudi, ogromen predprostor, recepcija, široko stopnišče, ki se je razdelilo na dva dela, … za hip se ji je zdelo kot bi vstopila v manjše mesto. Le kako hudiča bo našla tisto podjetje. Iz nekega razloga ni želela spraševati na recepciji in se je urnega koraka odpravila na stopnišče in potem v tretjem nadstropju po dooolgem in povsem praznem hodniku.

Njene visoke pete so glasno udarjale ob tla in obkroženi z oglušujočo tišino, ji je bilo kar malce nerodno. Njene oči so skenirale vrata za vrati, a pravih ni našla. Kar nekaj časa se je podila po hodnikih, potem pa vendarle poklicala, sicer bi bila pozna. Očarljivo miren glas na drugi strani ji je dejal, da je povsem blizu in jo usmeril še nekaj korakov naprej kjer je sicer mislila da ni ničesar. Stopila je v popolno temo nakar so se nekje odprla vrata in naredil se je dan. Med vrati jo je pričakal uglajen moški, jo pozdravil in pospremil v prostore.

Pod tisto kurčevo masko ji je bilo vroče za znoret in bila je presrečna, ko je videla, da bosta opravila brez.

“Sem mislil, da se po novem ženske pod masko ne mažete hehe,” je bil šaljivo razpoložen.

Ravno prav da je razbil napetost in dovolj zadržan, da si je želela še malce več. Ponudil ji je kavo in sok, nato sta za ogromno mizo pričela pogovor. Sprva povsem življenjsko, glede vsega kar se dogaja, nato pa nekaj malega o poslu. Videti je bilo, da se je že zdavnaj odločil in si želel le še malce kramljanja. Bil je zabaven in privlačen hkrati kar je pripomoglo, da je njeno mednožje oživelo in se je iz neznanega razloga veselila dejstva, da jo je uredila.

Minute so se prelevile v ure, vmes je kavo in sok zamenjal liker, ki je naredil kar nekaj škode na njenem zavedanju, po zadnjem obisku stranišča pa se je vrnila za mizo z odpetim gumbom več na bluzi, da je jasno pokazala kje tiči preklemani obesek. Križala je svoje dolge noge in se navidezno trudila vleči prekratko krilo proti kolenom. Opazila je, da ji je uspelo njegovo pozornost usmeriti prav tja kamor si je želela. A želel si je tudi on.

Nato pa je v nekem trenutku izbuljila oči in konkretno zaklela:

“Pizda! 21h je?!”

Nasmehnil se je njeni zgroženosti in v sebi proslavil odgovor na vprašanje ali ima dovoljenje za gibanje zunaj med policijsko uro. Očitno ne.

K sreči se ji v resnici ni nikamor mudilo, živela je sama, nahajala pa sta se v poslovnem prostoru, ki je bil precej več kot zgolj to. Kopalnica, spalnica, celo mala kuhinja se je znašla tam. Njun večer se je raztegnil v vse bolj sproščeno klepetanje o zasebnih rečeh, praznila sta steklenice alkoholnih pijač in seveda je na koncu pristala v njegovem naročju.

Kar tam za mizo mu je sedla na kolena, on pa je z roko urno zdrknil pod njeno krilo. Njena mehka kolena so se v trenutku razprla in zdaj je bila še bolj vesela, da si je uredila noro vzburjeno češpljico. Božal jo je s svojimi spretnimi prsti, jo poljubljal na razgaljene prsi, ona pa je božala njegove lase in se predajala vročim poljubom.

“Mmm tako gladka, vlažna, … imaš rada jezik v njej?” je presenetil z direktnim vprašanjem.

“O MOJ BOG JAAA,” je kričalo v njeni glavi.

via GIPHY

“Mhm,” je bilo vse kar je v resnici spravila iz sebe.

Potem sta se preselila v majhno sobico s precej veliko posteljo, ki je zasedala skorajda cel prostor. Legla je na hrbet, se naslonila na komolce in opazovala kako ji slači vlažne spodnjice. Krilo ji je potisnil preko stegen in se z vlažnimi in vročimi ustnicami spustil od kolena navzgor, po notranji strani stegna vse do žgoče češplje kjer je dobesedno gorelo od poželenja.

Ko se jo je dotaknil z ustnicami jo je zadelo kot bi ravnokar potegnila konkretno črtico z mize med zabavo. Občasno si je to privoščila in je zlahka primerjala občutke. Potem ji je z jezikom razprl sramne ustnice, si spretno pomagal še s prsti in se lotil nabreklega ščegetavčka, ki je v njene možgane pošiljal zmedene informacije. Komolci niso več zdržali in telebnila je vznak. Njene noge so se še močneje razprle, s prsti pa mu je segla v v lase in razmršila urejeno pričesko. Bilo je tako lepo, da je umirala za tisti prvi orgazem.

Kasneje je legel k njej, se prej slekel do spodnjic in pustil, da se je teh lotila ona. Najprej mu je z roko segla vanje in navdušena spoznala prebivalca, ki ji je rade volje nabreknil v dlan. Med vročimi poljubi se je igrala z njim, nato pa izginila tja dol vrnit uslugo. In to je naredila v stilu. Oboževala je fafanje in to je bilo videti že na prvi pogled. Vmes je znova postala potrebna in želela si ga je čimprej v sebi. Preveč časa se je že zadrževala na tistem “sestanku” in razmišljala zgolj o tem.

Povzpela se je nanj, si slekla bluzo, odpela modrček, ki je obliznil njene ljubke prsi in izginil pod njo. Očarano je strmel v njene nabrekle bradavice, jih pogladil s svojimi rokami, potem pa nanje prisesal še svoja usta, ko mu jih je nastavila dovolj blizu. Nekje vmes med tem sesanjem je začutil kako mu vrh tiča kroži razbeljena žerjavica. Nekaj časa je samo božala nabreklo glavico, nato pa jo je ogenj počasi vzel vase in se v nekaj trenutkih razširil po celotnem udu. Znašel se je globoko v njej, tesno objet s strani njenega potrebnega mednožja in prisesan na njene prsi.

Z rokama ji je segel za hrbet in dovolil dlanem, da so spolzele po njem vse do napete zadnjice, ki se je trudila lebdeti v zraku. Zares lepo ritko je imela in občutek v njegovih dlaneh je bil izjemen. Potem jo je pospremil v zapeljivo naskakovanje utripajočega kurca, ki se je ustrežljivo nastavljal njenim naletom. Njena lica so postala povsem rožnata, ustnice nabrekle in ko ga je poljubila je čutil, da je njena temperatura narasla. Neželena informacija v zadnjem času, a nikakor ne v postelji, v takšnem položaju.

S prsti se je zakopal med njeni ritnici in jih razprl, ter pošteno sunil od spodaj, da je glasno zastokala. Všeč ji je bilo, zato je za nekaj trenutkov obstala nekoliko v zraku in pustila da jo je fukal od spodaj. Čutila je kako zelo potreben je in to jo je naredilo še bolj privlačno. Mešalo se jima je od zadovoljstva in bil je čas za konkretnejši zasuk.

Dobesedno. Zasukal jo je na drugo stran, da je pristala na vseh štirih in gledala proti vratom. Ustrežljivo se je priklonila, nekoliko usločila hrbet in privzdignila čudovito ritko. Pohotno si jo je ogledoval v mesečini, ki je prodirala skozi strešno okno, ji med ritnici proti hrbtu položil tiča in se igral. Grabil je čvrsti ritnici, potem pa nekajkrat precej močno klofnil po njih, da se je zagrebla v odejo. Bilo ji je všeč, da ima za seboj tako potrebnega moškega,… da ga je tako obnorela, da se mu je mešalo od pohote. Želela si je še.

Potem je prijel za nabreklega tiča, z vrhom spolzel nazaj med ritnici, preko danke, se za hip ustavil in jo sklenil pobožati z njim. Njeno ječanje in momljanje ob tem mu je bilo neznansko všeč. Nasadil bi jo v rit, a ni hotel brez lubrikanta in kondoma uničiti tistega norega trenutka, čeprav se je njena ritka še bolj napela in se ponudila. Spustil ga je nižje in nekajkrat zakrožil po poplavljeni pički preden se je do konca zaril vanjo.

Njen krik je bil nadvse čudovit, kot tudi vsi naslednji, pomešani s hlastanjem za zrakom, ko jo je zgrabil za lase in pošteno potegnil njeno glavo nazaj, med tem, ko jo je kar malce nesramno in grobo fukal od zadaj. Čutil je, da si želi tega, da si želi grobosti, ki jo bodo privedle do odfukanega orgazma in stresli njeno telo do nezavesti.

To je po končni kapitulaciji v nenadzorovanih krčih obležalo pod njim, medtem ko mu je iz tiča divje brizgalo po njem. Roke in noge so ji na trenutke trznile, hrbet upognil in raztegnil, njegova vroča lava pa se je razlivala po strugah, ki jih je izmenjaje ustvarjalo njeno telo.

DELI
Prejšnji članekNOVO! Vroči Avdio Video sex zmenki na Urgenca.com!
Naslednji članekTOP MILFE 2020!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.