Prebudi njena čutila

erotika in hisa cutil

Ženska, ki reče DA, je kmalu deležna popolnega obleganja. Moška strast in njegova velika želja si namreč želita vzeti žensko čim prej. Takoj!

Ampak fantje, to je napaka! Za žensko si je treba vzeti čas. Pri puncah se namreč vse začne s čustvi. Zato je najbolje, da svoji ženski iskreno, nežno popihate na dušo in se pred seksom z domišljijo »poigrate« z njenimi čutili.

bdsm_eroticna_zgodba

Če smo že pri čutilih pa pričnimo z vidom

Moški prav neznansko uživajo, če pri seksu lahko gledajo s »široko razprtimi očmi«, da je med premetavanjem dveh teles po postelji dokaj normalna svetloba, vse erotično dogajanje bi pa si, najraje ogledali iz različnih zornih kotov, kot bi bili pravi snemalci in režiserji (pornografskih) filmov. Kaj pa ženske? Mnoge med njimi v spalnici najraje ugasnejo luč, preprosto zato, ker so dokaj nesamozavestne.

Neupravičeno jih skrbi, kaj bodo moški porekli na kakšen njihov kilogram viška ali na rdeč mozolj, ki se bo znašel v nepravem trenutku na nepravem mestu. Zato pa dekleta toliko raje pozorno pogledajo svojega izbranca pri »dnevni svetlobi«, kar srce jim veselo zaigra, če je fant urejen, »zrihtan kot se šika«.

Čutilo številka dve, okus

Vsi vemo, da je bila marsikdaj, še posebej v prejšnjih stoletjih, prav odlična ženska kuha ključ do trdega moškega srca. Zakaj ne bi bilo tokrat, v letih novega tisočletja, vsaj tu in tam drugače, obrnjeno na glavo? Zakaj moški ne bi svoje deklice presenetili in ji skuhali večerje ali kosila?

Pravite, da ne znate kuhati? Nič hudega. Vaša izbranka vam tega ne bo zamerila, za njo je pomemben predvsem vaš trud. No, ja, seveda je mnogo lepše, če ji pripravite okusen, romantičen obed kot pa na hitro sestavljen sendvič iz starega kruha.

hrana in seks

Nadaljujmo s sluhom

Vsaka ženska, pa naj še tako trdi drugače, ima rada laskanje. Brez dvoma imamo prav, če trdimo, da so (sladke) besede najboljši afrodiziak na svetu. Zato ne skoparite z (nežnimi) besedami, pogovarjajte se s punco (pa vendar tudi poslušajte, kaj vam ima ona povedati!).

Razkrijte se, fantje. Pokažite, kdo ste v resnici, nikakor ne lažite, to ni produktivno, vsekakor pa to ne vodi v svetlo prihodnost. Pred svojim dekletom ne »igrajte velikega frajerja«, pokažite tudi svojo mehko, predvsem pa pravo, stran. Verjemite, ne bo vam žal.

Pa smo že pri vonju, čutilu, ki je (tudi) ženski zelo pomemben

Za trenutek si predstavljajmo, da moški smrdi, da ga obdaja zelo neprijeten vonj. Ima takšen »smrdljivec« pri (»normalni«) punci sploh kaj (realnih) možnosti? Nikakor. Zato, fantje, ne bežite pred osnovno osebno higieno, umivanjem zob in tuširanjem.

Prav tako naj vam ne bo žal denarja za kakšno odlično moško vodico po britju ali »super mačo-parfum«, investicija se bo skorajda zagotovo izplačala. In ne pozabite, ko bosta z dekletom v stanovanju sama, prižgite kakšno dišečo svečo. Naj v stanovanju zadiši po bližajočem se seksu.
eroticne zgodbe seks na krizarjenju

In še … Dotik, dotikanje, božanje, objemanje, poljubljanje, predanost

Same sladke in nežne besede resnične strasti. Ne dovolite, da jih pokvari bolečina. Priznajmo si namreč, da zna biti drgnjenje dveh teles včasih prav neprijetno. Prav zato svetujem, da v romantični predigri, morebitni erotični masaži, uporabljate vlažilne gele (lubrikante) in eterična (masažna) olja. Da bo dotik še nežnejši obiščite kakšno erotično trgovino (ali pa lekarno), kjer vam bodo z veseljem svetovali.

DELI
Prejšnji članekNeverjetne in zabavne zgodbe iz sveta spolnosti
Naslednji članekOsnove BDSM
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.