Kot, da Rokovo življenje še ne bi bilo dovolj zmešano, je na spletu spoznal še divjo mačko, ki mu je dala vetra

Zase nikoli ni menil, da je kak hud playboy, ki lahko položi vsako. Ampak nekaj je bilo na njemu. V načinu kako je izgovoril besede, kretnjah, nekaj globokega v tistih skrivnostnih očeh.

Urgenca za potrebne

Iz samega dolgčasa se je registriral na urgenca.com, naložil svoje najboljše fotke in sklenil preveriti ali je tam zunaj kaj zanimivega zanj. Kup profilov joškatih babnic, parov, ki želijo popestriti noči v svoji spalnici in bejb, ki bi pa ne bi. Potem pa je naletel na sila zanimiv opis, ki je v njegovi glavi sprožil stikalo za pozornost.

erotika in erotični oglasi

Na profilni sliki je lahko videl le njeno seksi ritko v neverjetno oprijetih vinil hlačah. Po kliku nanjo se mu je odprlo morje njenih fotk, tudi tistih bolj intimnih. Bejba je bila drzna tako v besedi kot v sliki in to ga je noro zrajcalo. Sklenil ji je napisati kak stavek ali dva ampak pretiranih upov ni gojil. Vseeno pa je tam pisalo “Če se mi boš zdel vreden tega, ti bom odgovorila.”

Ker se ni zgodilo nič posebnega je trdokurčen zaprl spletno stran in z z roko popravil tiča, ki je kar malce boleče tiščal v hlače. Popoldne je moral k sestri, ker je dobila novo pohištvo, zvečer pa se je iz kopalnice napotil v sobo in sklenil na telefonu preveriti ali je kaj novega okrog tiste bejbe. Zagledal je rdečo lučko v levem kotu, kliknil in ugotovil, da ga čaka sporočilo. Ni si želel dajati lažnih upov, a vseeno je potihoma upal, da je ona.

Bila je!

“Hey, hey mačo! V dveh stavkih si me ogrel, dober si hehe. Bi se kaj dobila?”

Kratko in jedrnato, da bolj ni šlo. Vprašala ga je ali lahko parkira v bližini njegovega domovanja in, ko ji je odvrnil, da lahko parkira v garaži, ki je spodaj v hiši, je vprašala samo še za uro. Očitno je bila že nekaj časa na trnih in povsem ogreta, saj je bila takoj za stvar. Ko se je pojavila pred njegovimi vrati mu je bilo jasno zakaj je želela parkirati v bližini. Oblečena v tiste sijoče oprijete hlače in zgornji del iz enakega materiala le rdeče barve, bi bila resnično prava atrakcija na ulici. Huh in tisti usnjeni škornji s kilometrskimi petkami!

Bila je črnolasa lepotička, na prvi pogled kot prava fukara iz enega od SciFi filmov 24. stoletja. V njem se je prebudil refleks, da tole ne bo poceni. Ampak saj o tem nista spregovorila niti besede. Vedel je, da ima nekaj zaloge v predalu, ampak vseeno je upal, da bo fukal z bejbo, ki je tam zaradi enakega razloga. Potrebe.

eroticne zgodbe igrala bi se

Bil je eden tistih trenutkov, ko človek ve, da ne bo pretiranega spoznavanja in raziskovanja družinskega debla. Njo je zanimalo samo eno deblo. Tisto v njegovih hlačah. In zdaj je bilo že res podobno konkretni štrleči veji, ki je silila skozi športne hlače, ki jih je nosil kadar je bil doma. Še trenutek nazaj je stala pri vratih, zdaj pa ga je sredi sobe že držala za tiča, ki je v njeni roki zrasel do konca. Sprva je igral presenečenje, potem pa kmalu ugotovil, da nima smisla. Dlani je položil na tisto gladko površino in se komaj zadržal, da ni zastokal ob ugodju, ki ga je spreletelo. Tista ritka je bila naravnost popolna in gladek material, ki jo je objemal, jo je delal povsem nezemeljsko.

Sedla je na rob postelje in ga opazovala.

Erotični oglasi“Priznam, predstavljala sem si te malo drugače,” je rekla skoraj razočarano. “Ne mislim nič slabega, mi je pa do konca všeč tvoj tič. Precej ga je, pa tako napet, pripravljen, mmm …” je zagodla in si s prsti potegnila med razkrečenimi nogami.

Roku se je v ustih nabirala slina. Prelizal bi jo po celem telesu. Kar takšno, oblečeno. Bila je  videti tako gladka in spolzka. Ni vedel kaj bi in je s svojim otepačem stopil pred njo. Prijela ga je zanj in brez omahovanja krenila nadenj s svojimi usti. Še vedno se mu je zdelo, da sanja in še enkrat več je pomislil na to, da ne bo poceni. Ampak v tistem trenutku mu je bilo že počasi vseeno. Izurjeno je oblizovala njegovo nabreklo premoženje in si z njim na trenutke božala v tisto plastiko utesnjene prsi.

“Rada zrajcam tipe do onemoglosti, ne da bi se slekla,” je rekla in znova vtaknila tiča v usta.

“Uspelo ti je, ” je na kratko priznal in ji prste zakopal v črne lase.

“Poliži mi jo,” je zaječala in se naslonila nazaj.

via GIPHY

Ni razmišljal o tem kako bi jo slekel ali kaj podobnega. Kot bi bilo to v scenariju se je spustil na kolena in pričel lizati njeno mednožje. Kar preko tistih preklemanih hlač. Hmm … in sploh ni bil slab občutek. Čutil je vročo pičko zadaj, kako ga vsa potrebna išče in čaka, da pride do nje. Sprejel je njeno igro in jo z jezikom delal povsem noro. Grabila ga je z rokami in mu glavo pritiskala k sebi. Potem je nenadoma vstala, se dala na vse štiri na tla in pohotno napela svojo božansko ritko proti njemu. Ta se je svetila v soju luči in ga mamila k sebi.

Opazil je njeno desnico med nogami, s prsti je nekaj iskala in naslednji trenutek se mu je posvetilo. Na prekletih hlačah je imela skrito zadrgo, ki se je odprla vse od ritne luknje pa do venerinega hribčka. Pred njim se je odprl pogled, ki bi si ga lahko samo želel. S trdim tičem v roki je krenil proti njej in se odzval povabilu. Ko je še nekoliko višje potisnila svojo ritko se je vlažna pička pred njim čudovito razprla. S svojim tičem je zaril naravnost v rožnat cvet pred seboj in napolnil do zadnjega milimetra. Skoraj bi ji spodneslo tla pod rokami, ko se je zabil vanjo do kraja. Iz njenih ust so prihajali mili glasovi in v njem prebudili sestradano zver.

Tako divje se še nad nobeno ni znesel, ampak ta si je tega nedvomno želela. Glasni tleski telesa ob njeni ritnici so polnili prostor, kot tudi kriki in ječanje skrivnostne damice v njegovem stanovanju. Zagledal se je v tisto seksi ritko pred seboj in sumil da si želi obdelati tudi to. V profilu je navajala tudi analni seks, a enostavno ni premogel moči, da bi se ustavil. Vse do silnega orgazma, ki je končal na njenem hrbtu in se v trenutku zlil z gladke površine na tla njegove sobe.

Prvi zmenek je minil več kot zadovoljivo. Tudi računala mu ni. Bila je prava mala zasvojenka, ki si je fuka želela najmanj tako obupno kot on. Oboževala je igrice njena garderoba pa je bila presunljivo domiselna in neskončna. Dnevi po tistem, ko jo je spoznal so bili … neopisljivi.

DELI
Prejšnji članekSeksi ritke za lepši dan
Naslednji članekSeks na recept?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.