Brita je bila zelo nabrita bejba in je natančno vedela kako in kdaj storiti nekaj tako nedolžnega kot je jesti banano, da je za zvečer ujela svojega žrebca.

Njena družba je bila sicer vajena njenih vragolij, vsekakor pa tega ni pričakoval nihče, ki se jim je morda pred kratkim pridružil. Enako je veljalo za postavnega Boruta, ki je v njihovo družbo zašel po “uradni” dolžnosti. Spoznali so se v službi, oziroma na terenu kjer so predstavljali vsak svoje podjetje, potem pa ugotovili, da imajo precej skupnih točk in se družili tudi izven delovnega časa.

Odpičena družba fantov in punc, v kateri je bilo ves čas dovolj smeha, da si imel trebušnjake izklesane brez telovadbe. Brita jih je imela že tako ali tako, saj je bila telovadnica njen drugi dom. Vitka, postavna bejba, okrog 30-ega in že na prvi pogled hudo navihana. Urejena, kot se za šefico marketinga in piarovko spodobi, je s svojo pojavo navduševala kjerkoli se je prikazala.

erotika in erotični oglasi

Atletsko grajeno telesce, odeto v moderne in izbrane cunjice, ter njen seksi nasmešek, so bila nepremagljiva orožja na nekoč moškem terenu. Njeni rezultati so bili dih jemajoči in Borut je kmalu dojel zakaj. Imela je povsem svojevrsten pristop, saj pri njej nikoli nisi vedel kaj bo dala na mizo. Morda je prišla na sestanek z izdelano strategijo, potem pa niti odprla ni mape s predlogi, saj je sproti ustvarila povsem novega. In ta je bil zmagovit.

Seveda je bila izjemna performerka, zato so njene stranke na koncu lahko le premagano in zadovoljno prikimale. Tudi Borut je bil navdušen nad njeno izvirnostjo, ni pa si nikoli mislil, da ga bo zapeljala … z banano. Prav to je storila ob njihovem zadnjem druženju. V zraku je bilo že tako vse prepojeno s smehom in solzami, nakar je Brita poskrbela še za erotičen vložek. Borut ji je padel v oči in zaželela si ga je v svojem objemu. A Brita ni objemala z rokami pač pa z nogami in celotnim telesom.

erotične zgodbe bananaNo, za začetek je objela z usti. Iz kuhinje je prinesla lepo, rumeno in precej veliko banano. Že samo ta njen eleganten prihod z živo rumenim sadežem v roki je bil dovolj za salve smeha. Potem je sedla za mizo, jo počasi pričela lupiti in oguljen vrh čutno potisnila skozi našobljene rdeč ustnice. Vsega hudega vajeni so kljub tem za hip obstali vsi, še posebej pa je spodneslo ubogega Boruta.

Odprtih ust je spremljal njeno sesanje sladkega sadeža in se po nekaj sekundah spraševal ali je že sploh kaj odgriznila, ali pa je res kar se mu zdi. In sicer, da fafa banano. No ja, kar je dotlej tam doživel, verjetno ne bi smelo biti nič presenetljivega. Pa vendarle …

Ko je Brita iz ust potegnila banano in je bilo jasno, da jo je dejansko samo sesala in lizala, je družba bruhnila v smeh. Borut se jim je želel pridružiti, a se je bolj kislo nasmihal. Ni se mogel znebiti občutka, da je bila ta predstava narejena prav zanj. Nekajkrat ga je vmes zelo zapeljivo pogledala in si banano naslonila ob notranjo stran lica. Vse je bilo jasno. Pred njim se je odvijal pravi uvod v pornič.

Ko je odšel proti domu podprt z nekaj viskiji, mu je njeno SMS sporočilo delovalo precej zabavno.

“Lahko bi me povabil na večerjo?” zraven pa je dodala zamišljenega emojija.

Še preden ji je uspel karkoli odpisati, je znova zabrenčalo v njegovih rokah.

“Ampak moraš vedeti, da imam sadni dan haha!”

Nehote se mu je v hlačah sprožila reakcija in globoko v sebi je bil prepričan, da ve na kaj namiguje. No ja, je sploh lahko še bolj očitno?

“Jaz grem kar domov, malo me je tale viski podrl. Imam pa doma šop banan in mandarine, če te zanima.”

Seveda je bila ta njegova provokacija vse kar je potrebovala, da se je čez čez dobre pol ure stiskala z njim na malem dvosedu. Brez banan in mandarin seveda. Edina banana ki jo je potrebovala, se je napenjala v njegovih tesnih hlačah, ki nikakor niso mogle prikriti erekcije. Kar pa se mandarin tiče … no ja, povejmo samo, da njeni joški prej spominjajo na konkretne limone in bi tako mandarine lahko zgolj obesili pod banano.

Po njenih melonah pa so se že nekaj časa sprehajale njegove roke, katerih radovedni prsti so se kaj kmalu znašli pod njeno bluzo in se oklepali čvrstih in sočnih sadežev. Iz minute v minuto sta bila bolj “razkopana”, odpeta in slečena, vse do trenutka, ko je bilo slišati značilen poteg zadrge in njen seksi “Ups!”, ko je iz hlač potegnila njegovo nabreklino.

“In tole sva stiskala v teh oprijetih hlačah? O moj bog! Kakšna škoda se dela,” je še rekla in se spustila v njegovo naročje.

Preden je lahko karkoli dodal, se je po njegovem nabreklem udu razlila silna vročina, saj so korenjaka ujela in objela njena vroča usteca. Z vpadljivo naličenimi ustnicami se je počasi, a samozavestno spustila navzdol in pričel se je spraševati ali bo šla povsem do konca. Seveda je šla, zato pa so bili tisti njeni treningi z banano. Brita je bila prvorazredna fafačica, a izbirčna pri tem kaj je vtikala v usta. Če ji nisi bil všeč, je imela raje navadno banano.

Borut je bil fasciniran nad njeno oralo in se je zgolj nemočno naslonil nazaj. Prepustil se je elegantni dami, ki je bila še pri fafanju videti vsa fina in poslovno resna. Takšnih trenutkov že nekaj časa ni imel zato je sklenil uživati kot bi bilo zadnjič. Z manjšim strahom ji je šel s prsti skozi urejeno frizuro in jo pričel božati po glavi, ko je videl, da je to ne moti. V resnici bi jo najraje pošteno zagrabil za lase in jo nabil na tiča čisto do jajc, a si kaj takšnega sploh ni upal.

Po nekaj minutah sesanja nabrekle glavice, goltanja uda in božanja otrplih jajc, se je vprašal kako se bo vse skupaj končalo. Komaj jo je spoznal in verjetno ji ne more končati kar v usta. Vsaj ne brez opozorila. Po drugi strani pa je bila sama pobudnica tega. In na kakšen način ga je zmamila v to past. Prepustil se bo usodi. Pričel je vse bolj globoko zajemati zrak, in ji vseeno z nekaj odrezanimi stoki dal vedeti, da bo zdaj-zdaj njegov vulkan izbruhnil.

Imela je povsem dovolj časa, da bi se umaknila in se izmaknila njegovi vreli salvi. Pa se ni. Še naprej je cuzala tistega tiča in zdelo se je, da si prav želi polnih ust njegovega orgazma. Bil je tik na tem da eksplodira. S petami se je konkretno upiral v tla, z rokama pa iskal oporno točko za svojim hrbtom in upal, da ga ne bo privzdignilo z dvoseda, ki se nekajkrat na rahlo že premaknil proti steni. Potem je prišel trenutek brez povratka. Pogledala ga je v oči, nepremično zrla vanje in goltala velikega tiča, ki je v celoti izginil v objemu rdečih ustnic.

Skrivilo mu je pogled, za hip je videl megleno podobo temnolase boginje, ki mu je tisti trenutek skozi tiča vlekla dušo in ne le sperme. Čutil je kako silovito se je seme pognalo skozi ud in brizgnilo v njeno žrelo, potem mu je zmanjkalo spomina. Le za nekaj sekund, pa vseeno. Kaj takšnega se mu ni pripetilo še nikoli. Ko jo je zagledal naslednjič, je še vedno zadovoljno cmokala in ljubkovala njegovega prijatelja.

Doživel je prelep uvod v zelo dolg večer in še daljšo noč, o kateri pa vam napišem kaj več prihodnjič.

CMOK!

DELI
Prejšnji članekPunce, prebujajte se z orgazmom!
Naslednji članek10 zelo vročih zgodbic za odrasle!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.