Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo famozno točko G, ki jih lahko popelje do izjemnih užitkov?

Govorimo seveda o prostati. Gre za žlezo, ki leži cca pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem. Čeprav je njen osnovni namen proizvodnja semenske tekočine, prostata ne prispeva le k reprodukciji, temveč lahko moškega pripelje celo do erekcije in vrhunca.

Kaj moški ljubijo v postelji

Kako?

Na voljo za to so tudi različne erotične igračke. Izdelki za masažo prostate so zasnovani tako, da stimulirajo prostato, analni kanal in perineum. Ta kombinacija zagotavlja največje možnosti za dosego seksualnega užitka in zadovoljstva. Sodelovanje partnerja je lahko zelo prijetna izkušnja, ki obogati odnos. Masažo prostate lahko izvajate s posebno igračko ali pa s prstom na pravem mestu.

erotika in erotični oglasi

7 korakov za masažo prostate

1. korak
Sprostite se in globoko dihajte. Dobre stvari se zgodijo tistim, ki vadijo! Znati se popolnoma sprostiti in um povezati s telesom je umetnost, ki je ključna za raziskovanje analnih užitkov z igračko za masažo prostate. Vse skupaj začnite z nekaj globokimi vdihi in občutite kako vsak dih vstopa in izstopa iz telesa. Sprostite vse vaše mišice in ne imejte nikakršnih pričakovanj povezanih z masažo prostate. “Odpihnite” vse stereotipe o moški spolnosti.

2. korak
Ta del je popolnoma odvisen od vas! Posvetite se predigri. Naredite vse česar se spomnite vi in vaš partner. Poskusite s stvarmi, ki ne vključujejo penisa, dokler niste popolnoma pripravljeni. Naj bo počasi in z občutkom.

Analna odprtina se ne vlaži po naravni poti, zato je pomembno, da izdatno navlažite anus in igračko za masažo prostate. Prostata potrebuje nekaj časa, da se “ogreje” in dobro prekrvavi, zato si vzemite čas. Vzemite si dovolj časa in ne hitite – cel svet je tam notri! Le vzemite si čas za njegovo raziskovanje!

3. korak
Vstavite igračko za masažo prostate. To lahko storite sami, je pa lahko zelo vznemirljivo, če to namesto vas pravilno stori vaš partner. Bodite zelo pazljivi! Analno tkivo je zelo občutljivo! V pomoč vam bo, če je kdo izmed vaju to že počel, saj ve kakšen občutek lahko pričakuje, ni pa pravilo. Ves čas zagotavljajte zadostno vlaženje.

Dihanje: med vstavljanjem igračke dihajte enakomerno in globoko, ob vsakem izdihu sprostite analne mišice. Igračko vstavite v celoti in jo pozicionirajte, da vam bo udobno. Nadaljujte z erotično igro, čim manj se dotikajte penisa, vendar zagotovite erekcijo.

Nadaljujte s takšnim načinom stimulacije, ki vam najbolj ustreza. On naj se skoncentrira na občutke okrog prostate in zadnjičnega dela.

seksi misicast moski

4. korak
Pravilno dihajte in občutite vznemirjanje, privajajte se na občutke. Igrajte se in preizkusite različne občutke, ki jih povzroči različna stimulacija.

5. korak
Ko se počutite udobno z vstavljeno igračko, lahko začutite nabrekanje prostate proti igrački. Prostata se polni s krvjo in nabreka in zato jo lahko občutite. Zaradi tega bo prostata izločala več tekočine in boste doživeli močnejši orgazem.

Krčenje analne mišice bo delovalo na konico igračke in na ta način tudi na prostato. Poskusite stisniti mišico ob vdihu in jo sprostiti ob izdihu. Neizurjena mišica se bo verjetno krčila naključno kar je dobro.

Igrajte se s stiskanjem mišice in poizkušajte kakšen je občutek z dolgim stiskom, krajšim stiskom, močnejšim stiskom… Nenadzorovani stiski so dobrodošli, saj stimulirajo prostato. Nadaljujte tudi s stimuliranjem ostalih delov telesa. Poskusite vse združiti v ritem.

Evine erotične zgodbe
Urednica in tvoja skrbnica Eva

6. korak
Sedaj lahko v igro bolj vključite penis. Počnite karkoli si zaželite in raziskujte občutke. Tukaj ni nobenih pravil, zato si najdite svoje tehnike in točke za vznemirjenje. Večina občutkov se na tej stopnji še stopnjuje. Užijte jih v polni meri! Občutki se stopnjujejo in prihajajo v valovih.

7. korak
Vadite. Preizkušajte različne stvari; pobrskajte po forumih, pogovorite se z drugimi ljudmi. Izkušnje moških z masažo prostate so zelo različne, vendar so občutki skozi proces zelo podobni. Če iz kakšnega razloga ne uživate, poskusite ponovno naslednji dan. Vaja dela mojstra in ne pozabite – masaža prostate je užitek, ki bi si ga moral privoščiti vsak moški.

DELI
Prejšnji članekZ iskanjem seksa preko spleta ni nič narobe
Naslednji članekZakaj plačati članarino na Urgenca.com?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.