Ines in njene skrivnosti

Erotične zgodbe

Ines je bila luštna bejbika, malce bolj polna kot koščene manekenke in perfektnega obraza. Imela pa je tudi eno zelo zanimivo obsesijo.

Zadnje mesece je živela v Kranju pri svojemu novemu fantu. Spoznala sta se preko spleta in si bila hitro všeč. Ines je že imela izkušnje po tej poti, zanj pa je bilo prvič. Na videz sta bila idealen par, ki je hodil ven, se zabaval, nista bila ljubosumna drug na drugega in redno sta uživala v intimnih trenutkih.

Ime mu je bilo Bor. Bil je prepričan, da je naletel na sanjsko žensko, ki rada seksa in je na splošno videti kot dobiten loterijski listič. Takšen, ko ga pogledaš in se ti zasolzijo oči. Vsaj trikrat na teden je imel solzne oči, ko ga je razvajala s svojimi ustnimi sposobnostmi. Zdelo se mu je, da je ujel najboljšo fafačico na planetu. Njena srčasto polna usta so znala pripraviti popoln vakum in nikoli se ni umikala, ko je hropel, da mu prihaja.

erotika in erotični oglasi

Imel je korenjaka tiste sorte ob katerem punce zažvižgajo in pošteno odprejo oči. Čvrst in vedno pripravljen, je spominjal na nabildanega vojaka z roza čelado na glavi. Verjetno je bil tudi to eden izmed razlogov, da je bil v življenju tako zelo samozavesten. Ines mu je priznala, da so ji všeč samozavestni in odločni moški. Takšni, ki znajo stvari pošteno vzeti v svoje roke.

No, tukaj … pa je očitno malce preslišal njeno sporočilo med vrsticami.

Ines ni hrepenela le po samozavestnih tipih, ampak tudi po malce bolj grobi akciji v postelji. Rada je imela presenečenja in trenutke, ko ljubimec vzame vajeti v svoje roke. Tu pa je Bor žal malce zatajil.

Ines ni bila punca, ki bi se kurbala. Znala je biti zvesta in to pričakovala tudi od partnerja. Ampak, če se je počutila nezadovoljeno in nerazumljeno, je njena lepa glavica pričela razmišljati malce po svoje. Njena precej razposajena mati ji je že od nekdaj govorila, da si mora ženska vzeti tisto kar si želi.

“Prositi ne smeš, če prvi nima, bo imel pa drugi” ji je pravila. “Živi se samo enkrat.”

Ampak Bor je imel vse. Stanovanje, dobro službo, izgled, njegov tič je bil fenomenalen, le … le vzeti si je ni znal na pravi način. Slišal pa tudi ni kaj mu sporoča in sope na uho medtem, ko se z mednožjem drgne po njegovem korenjaku in ga vzburja na način pri katerem bi vsak drugi ponorel, jo zgrabil za lase in ji pokazal hudiča.

Tokrat ni posegla po spletu, pač pa raje zagrabila ponujeno priložnost s strani prijateljice Irme. Irma je bila “kurbetina” v pravem smislu besede. To je večkrat na glas skozi smeh priznala tudi sama.

erotika in erotični oglasi

“Kaj pa naj, če sem pa potrebna,” se je režala in si roko tiščala med noge.

Irma ji je pred kratkim predstavila tipa s katerim je pred časom spala. Opis njene edine noči z njim ji je bil všeč. Seksi tip, mišičast, s konkretnim (a ne prevelikim) tičem, ki je rad grabil za vrat, roke, si podrejal. Ko ga je spoznala ji je srce takoj hitreje utripalo. Že na videz ji je bil zelo privlačen, ko pa je dodala še Irmino pričevanje, enostavno ni mogla več pozabiti nanj.

Običajen petkov “ritka building” v bližnjem fitnesu sta zaključili s pijačko v centru. Irma je vse uredila tako, da se je prikazal tudi seksi dečko in ju pustila sama. Ines ni potrebovala desetih zmenkov, da bi šla s tipom v posteljo, če ji je pač bilo do tega. Za nekaj uric je sklenila pozabiti na Bora in si si izpolniti skrite želje. Šla sta k njemu domov in si privoščila kozarček viskija. Njegov pogled jo je slačil in analiziral odkar sta prišla. Všeč ji je bil njegov sestradan pogled. Nalašč je večkrat pogledala v njegovo mednožje, potem pa do dna izpila svojo pijačo.

Vedela sta zakaj sta tam zato bi bilo malce otročje, če bi se še naprej sprenevedala. Presedla se je k njemu in ga pošteno zalizala. Potem sta planila drug po drugem, odpenjala gumbe, zadrge, se slačila, … Njena bluza je na tleh pristala povsem razparana. V nekem trenutku sploh ni vedela kje je on. Nenadoma jo je surova sila dvignila od tal, jo prestavila na drugo stran in pod vzburjenimi prsmi je začutila hladno površino velike, sijoče zloščene mize. Kriknila je od presenečenja, neprijetne temperature na koži in od bolečine, ko je z boki priletela ob rob.

Z rokami je segla naprej, da bi poiskala oporo, a so jo prehitele njegove močne roke in ji sklenile zapestji za hrbtom. Tako nemočno se ni počutila še nikdar. Zaklela je od vse nemoči in se skušala upreti z zadnjico. Tudi ta je bila že gola in pod pritiskom njegovega mišičastega telesa. Čutila je kako ji z nabreklim udom prodira med stegna in jih dobesedno razmika z njim. Bil je telesno superioren in se tega še kako dobro zavedal. Za trenutek se je vprašala ali bo pravkar posiljena, ali pa je to tisto, po kar je v resnici prišla. Podrgnil se je ob njeno mednožje, ji dražil klitoris, še bolj zategnil roke na hrbtu in jih končno zvezal z nečim kar je očitno našel pri roki. Nagonsko je noge tiščala skupaj in nekaj nerazločno mrmrala med plazom sočnih kletvic.

erotika in erotični oglasi

Potem je njegova roka segla v njene lase, jih zgrabila, potegnila sunkovito nazaj, v istem trenutku pa se je njegov ud do korena zabil v njeno, vlažno muco. Kriknila je na ves glas medtem, ko se je ukrivljena le z delom telesa še dotikala hladne površine mize. Zdelo se ji je kot bi imela za seboj podivjano in potrebno žival, ki ne izbira sredstev in poti do svojega cilja.

“Všeč mi je tvoja seksi ritka,” ji je zašepetal na uho, ko se je zleknil na njen hrbet. “Mogoče bova obdelala tudi to.”

Potem je nekoliko potegnil nazaj svoje boke, da je ud počasi lezel iz tesnega objema zakrčene vagine, nato pa z vso silo znova poletel nazaj. Vlažila se je kot nora. To je potrjevalo tudi glasno, mokro tleskanje ob vsakem njegovem naletu. Kriki presenečenja so ponehali, iz njenih ust pa je prihajalo le še sladkobno ječanje in hrepenenje po orgazmu. Po takšnem kot ga ni imela že mesece. Bor tega enostavno ni znal. Ali pa si upal, saj je vseeno. Točno to je potrebovala. Nenasitno, predrzno “žival”, ki jo bo pofukala do nezavesti. Izpraznil se je na njen hrbet, korenjaka spustil med razprti ritnici in ji razvezal zapestji. Njeno trzajoče telo je zelo počasi prihajalo k sebi. Polno tiste sladke bolečine in dražljajev, ki so bili posledica potresnega sunka najvišje stopnje po “Orgazmu”.

Vožnja domov se ji je zdela kot počasen posnetek. Še vedno jo je vse bolelo, a ob tem se je lahko le prešerno nasmehnila. Bor je tisti večer počival, ona pa tudi, saj je imela petkov fitnes. Kljub temu, da je bila tam in ga je objela, ter poljubila, je na njej opazil nekaj novega. Ne rezervne majice iz njenega avtomobila, ali pa dejstva, da je bila brez enega uhana. Na obrazu je imela nek nov izraz. Takšnega ni videl še nikoli.

DELI
Prejšnji članekVirtualna sex igračka namesto resničnega partnerja
Naslednji članekNajpogostejše težave pri spolnosti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.