Za Jasno je bila stresna ločitev, naporna borba v službi in totalno zbezljan um. Sodelavka podobnih izkušenj jo je napotila na jogo.

Tudi sama se je spopadla z velikim stresom in trenutki v življenju, ko ji je šlo narobe prav vse kar je lahko šlo. Po nekem naključju je končala na jogi in spoznala, da si lahko z njenim prakticiranjem življenje popolnoma obrneš na glavo. V pozitivno smer seveda. Jasno je poslala k Mojci, inštruktorici joge. Tudi primerne termine ji je uredila in povedala kaj potrebuje s seboj.

Mojca se ji je zdela ob prvem obisku izredno prijetna ženska. Takoj ji je zavidala njeno seksi postavo in se nekajkrat spogledala celo z njeno zadnjico, ki je izstopala ujeta v tesne živo-rumene pajkice. Ni se imela za nagnjeno k intimi z ženskami, čeprav je imela iz mladosti nekaj izkušenj s tega področja. Punce so takrat rekle, da pač malo eksperimentirajo in se zabavajo.

Ko je prišla tretjič, sta bili že skorajda prijateljici, veselo klepetali o tem in onem in šli celo skupaj na kavo. Četrtič pa je med njima nekaj preskočilo. Kdorkoli bi takrat stal z njima v prostoru, bi to čutil. Kot ponavadi je Jasna uvijala svoj hrbet na veliki žogi, Mojca pa ji je pomagala pri ravnotežju in uravnavala njene “meridiane”. Trdila je, da na notranji strani stegen obstajajo točke, na katere je potrebno ustvarjati določen pritisk s prsti, da se sprostijo blokirani energetski kanali.

Erotična joga

Jasna je jasno čutila sproščanje te energije kadarkoli je Mojca pritisnila nanje. Bila je vešča tega dela in je s palcema vedno znova znala poiskati pravo mesto med njenimi nogami. Medtem, ko se je njen hrbet krivil preko žoge in je s čopom pometala po tleh na drugi strani, je Mojca odkrivala nove in nove blokirane točke. Jasna se je njenih dotikov že tako navadila, da ni imela nič proti niti, ko sta palca pričela pričela iskati blokade po njenem mednožju.

Jaaa, tam je bila šele blokirana. Od ločitve dalje njena “princeska” ni poznala drugega kot rožnatega prijatelja iz predala nočne omarice. Ker je bila z glavo skorajda v popolnoma drugem prostoru in Mojce ni videla, se je odločila, da se bo delala neumno. Nikakor je ni želela prekiniti pri svojem početju. S tem, ko se ni odzivala pa je Mojci dala privolitev, da nadaljuje kar je začela. Sicer pa, tam je bila, ker je potrebovala sprostitev in je želela nekaj postoriti zase.

Dobro je vedela, da njena potrebna češplja dobesedno bolšči iz tistih pajkic medtem, ko jo Mojčina palca počasi božata po zunanjem delu. Težko bi se sprenevedala in lagala, da ji ni do tega, ko pa je bilo jasno videti iz letala, da si močno želi. Še naprej je vozila svoj hrbet po veliki žogi naprej in nazaj, ter pri tem opletala s svojim dolgim čopom po tleh. Mojca je medtem našla nove blokirane točke in sicer po celotnem delu nabreklih sramnih ustnic in še posebej ščegetavčku.

via GIPHY

Od tega nabreklega gubmka so Jasni v možgane švigali nori signali. Njena stopnja pohotnosti se je dvigovala iz sekunde v sekundo in za hip se ji je zazdelo, da na mednožju čuti neko dodatno toploto. Se ji je Mojca pravkar naslonila z usti na žgočo češpljo?! Bila je prepričana v to. Potem je božanje njenih palcev ponehalo, a med nogami je kljub temu ostalo prijetno. Zdaj jo je masirala kar s svojim obrazom in očitno usti. Z dlanmi je podrsala po Jasninih bedrih in se s prsti zataknila na rob njenih pajkic. Počasi jih je pričela vleči z nje in takrat se je Jasnino telo pošteno napelo.

“Tako ja, zravnaj hrbtenico in potem počasi nazaj preko žoge,” jo je vzpodbujala kot bi se ne dogajalo nič takšnega.

Nato je toliko dvignila boke, da so ji pajkice spolzele izpod riti in jih je Mojca potegnila preko nog. Čutila je strast, ki jo je Mojca kazala skozi božanje s svojimi rokami, kot tudi vroče vzdihljaje globoko med svojimi potnimi stegni. Ležanje na tisti žogi ji je bilo pravzaprav zelo všeč in dejstvo, da z njo ni imela očesnega stika prav tako. Prepustila se je njenim vročim poljubom in spretnim prstom, ki so njuno jogo ponesli na neko precej višjo raven. Ni bila povsem prepričana, a zdelo se ji je, da je njena sodelavka dobro poznala Mojčine tehnike do dobrega počutja.

Z usti je prekrila njeno vzburjeno češpljico in se z jezikom previdno prebijala vanjo. Potem je naredila gib navzgor in ob tem obdelala vse najbolj občutljive točke. Jasni se je meglilo pred očmi. Verjetno od ugodja, a tudi zaradi položaja glave v katero se je stekala kri. Potem jo je Mojca potegnila bližje k sebi in zdaj ni mogla več ignorirati njenega pogleda. Za hip ji je postalo malce nerodno, a res le za hip. Potem je opazovala seksi inštruktorico pri slačenju svojih oprijetih pajkic in se naslajala medtem, ko si je pred njo božala brezhibno gladko lepotičko. V trenutku je imela usta polne sline od želje po njej in težko bi si še naprej lagala, da je ženske ne zanimajo.

Mojca je bila resnično mojstrica joge. Obvladala je sila zapletene položaje in pri tem poskrbela za ravnotežje obeh. Jasna se je z rokama naslonila na tla, Mojca pa je stopila z eno nogo med njene razkrečene noge in spustila svoje mednožje naravnost na njeno. Česa takšnega, navkljub izkušnjam iz najbolj norih let, še ni doživela. Da bi se vrela češpljica druge bejbe tako pohotno prisesala na njeno, huh! S krožnimi gibi bokov je poskrbela, da je prefinjeno drsela po njej in ustvarjala izjemne količine sokov, ki so se pretakali med njima.

Gnetla je njeni dojki, jo pohotno gledala v oči in zapeljivo grizljala svojo spodnjo ustnico. Potem je pričela gnesti svoje joške, ki so bili Jasni tako zelo všeč. Slekla si je majico in takrat je Jasna opazila pirsinge v obeh bradavičkah. Tudi njene tetovaže po telesu so bile izjemne. Mojca je bila videti zares “pofukljivo” privlačna.

Ni potrebovala prav veliko, da je Jasno popeljala do prvega vrhunca. Po njem ji je bilo znova malce nerodno in kar ni vedela kaj bi sama s sabo. Mojca ji je pomagala na noge, jo zapeljivo pogledala v oči in se ji približala z obrazom. Poljubila jo je na usta, posesala iz njih njen jezik in se poigrala z njim. Medtem je z roko segla med njena prepotena stegna in pobožala občutljivo muco.

“Lepa si. Pridi,” je rekla in jo potegnila za roko.

Peljala jo je v sosednji prostor kjer je stala masažna miza, par korakov stran pa je bila majhna kopalnica s prho. Zaprla je vrata in pokazala Jasni še nekaj drugih tehnik sprostitve.

DELI
Prejšnji članekPodroben ogled
Naslednji članekErotične zanimivosti (2.del)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.