Skorajda vsak med nami ima vsaj en skrit fetiš pa najsi gre za spolnega ali pa nekaj povsem drugega. Ampak kaj sploh so fetiši?

Pravzaprav je vsaka stvar lahko fetiš. Privlačna je lahko zaradi svojega videza, vonja ali občutka, ki nam ga daje. Fetišu smo lahko predani na različnih ravneh. Za večino med nami so nekatere snovi, predmeti ali telesni deli vznemirljivejši od drugih.

Nekateri moški oz., večina se še posebno vzburi, če njihova ljubimka nosi podvezice, tangice in visoke pete, drugim se zdi bombaž privlačnejši od umetnih tkanin itd.

via GIPHY

Razmeroma malo ljudi poimenuje stvari, ki jih vzburjajo. Vzrok je morda mit, razširjen med seksologi, psihologi in psihiatri, ki menijo, da se ženske spolno ne odzivajo na nežive objekte ali posamezne telesne dele. Prvi korak k uresničevanju fetišističnih fantazij je, da si priskrbite snov ali predmet, ki vas vzburja.

erotika in erotični oglasi

Od narave vašega fetiša je odvisno, ali boste porabili majhno vsoto denarja ali pa boste odpotovali v tujino, ali pa si boste morda sami naredili predmet svojega fetiša. Fetiše pa lahko izkoristite ko ste sami v lastni sobi in si oblečete kostum iz svoje fantazije ali za stimulacijo uporabite svoje najljubše sredstvo.

Kopico “fetišistov” najdeš tudi na Urgenca.com zato ne oklevaj in se brezplačno registriraj!

Vključite partnerja

Seveda pa je vključitev partnerja v igro s fetišem vsekakor vznemirljiva. Vendar brez odkritega pogovora in dogovora med dvema ne bo šlo. Z besedo na dan in partnerja vprašajte, če je za igro preoblačenja ali če bi v spolno igro vključili fetišistične predmete.

via GIPHY

Uporaba fetiša je lahko del vaše določene fantazije, v katere so vključene vloge in dialog. Če je oz. bo tako, boste partnerju morda predlagali igranje seksualne drame in bili presenečeni, da ima tudi sam že scenarij. Žal pa nekatere fetiše, zlasti usnje in guma, ljudje povezujejo s sadomazohizmom.

Ti spolni posebnosti se lahko prekrivata, lahko pa sta tudi ločeni. Ženska, ki se ji zdi usnje erotično, ga lahko obleče le takrat, ko gre ven, ali pa ko seksa s partnerjem. Vonj in otip jo spolno vzburjata, ne zanimata pa je ne vezanje ne bolečina.

DELI
Prejšnji članekPrihajajo poletne temperature!
Naslednji članekOdkar sva šla s fantom narazen imava najboljši seks!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.