Ste vedeli, da se na človeškem telesu nahaja cca 30 točk, ki so primerne za prebadanje? Približno polovica teh se nahaja v območju genitalij in erogenih con!

Morda se komu zdi povsem nesprejemljivo da si nekdo prebode kak drug del telesa razen ušes, a je ritual prebadanja star že skorajda toliko kot človeštvo. In niso se prebadala zgolj ušesa. V novejši zgodovini je postalo zelo priljubljeno okraševanje intimnih predelov telesa, pa prebadanje nosu in denimo jezika.

erotika in erotični oglasi

Intimni nakit je seksi!

Kar priznajte, seksi punca z izklesanim telesom in ravnim trebuhom ima v popku svetleč okrasek … vroče! Prav tako, ko moškemu njegova draga pokaže svoj okrasek v jeziku s katerim nato obdela njegovega nestrpnega korenjaka, tudi ne more biti neprivlačna. Potem pa so tu tako-imenovani piercingi v klitorisu, sramnih ustnicah, nekateri moški pa si upajo prebosti celo svoj sveti del (glavico korenjaka ali mošnjiček za dragoceni tovor).

Piercing v popku

Predstavljajte si prizor, ko ona vstopi v spalnico odeta zgolj v spodnje perilo in okrašena s svetlečim okraskom v popku in jeziku, s katerim vse čas pohotno oblizuje svoje ustnice. Potem pa si sname modrček in pokaže svoje čudovite prsi vrh katerih se nahajajo nabrekle bradavičke, v njih pa … glej ga zlomka, novi okraski. Punca je vrooočaaa!

via GIPHY

Kako poteka intimno prebadanje?

Lahko bi rekli, da enako kot vsako drugo. Opraviti ga mora usposobljen strokovnjak, pri tem pa paziti na vse mere higiene in uporabiti zgolj kakovostne materiale in sterilno orodje. V ta namen se uporabljajo okraski iz kirurškega jekla ali titana, ki ne oksidirajo. Lahko tudi iz platine in morda iz zlata. Kakor je komu všeč.

via GIPHY

Tisti, ki so šli skozi postopek pravijo, da je bilo prisotnega nekaj strahu, sam postopek sicer ni pretirano boleč, se pa mesto prebadanja razboli nekoliko kasneje, ko vanj znova steče kri, ki je bila med postopkom blokirana. Kljub temu pa po nekaj dneh ne boste čutili več ničesar. Zgolj še nepopisen užitek pri seksu in vzburjenje ob misli na naslednjega.

DELI
Prejšnji članekAli tvoja bejba hlini orgazem?
Naslednji članekPrvi seks?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.