Zate sem zbrala nekaj kratkih vprašanj in odgovorov, ki ti znajo odpreti vrata v nove dimenzije seksa. Nič se ne zadržuj, beri in se izobražuj.

erotični pripomoček strap on

Je res, da če dolžini moškega stopala v centimetrih dodamo pet in to število nato delimo z dve, dobimo dolžino njegovega penisa?

Ne.

Moje dekle prisega, da je do sedaj imela samo štiri fante in da je z vsakim imela spolne odnose manj kot desetkrat. Toda njene sramne ustnice so precej raztegnjene in visijo. Ali to pomeni da laže?

Ne. Sramne ustnice se od ženske do ženske razlikujejo in so lahko večje ali manjše, prav tako kot penis ni penisu enak, ne glede na to kolikokrat je bil obdelan.

Odkril sem, da ima moje dekle vibrator. Je ta boljši kot prava stvar?

Moške vibrator tako zelo zanima, ker zanje ne obstaja nobena igračka, ki bi bila z vibratorjem primerljiva, in zato, ker jih ideja o dekletu, ki se samo stimulira z vibratorjem, zelo vzburja. Za večino žensk seks pomeni čim večjo bližino z moškim, ki ga ljubi. Penetracija uda partnerja je nekaj povsem drugega kot penetracija vibratorja, a je dobrodošla za potešitev trenutne potrebe.

Ali lahko penis prestavim iz analne odprtine v vagino brez umivanja?

Ne (nikoli in nikdar!).

Je res, da ženske zaradi uporabe vibratorja lahko postanejo neplodne?

Ne.

erotika in erotični oglasi

Ali ženske zares doživljajo večkratne, zaporedne orgazme?

Več kot polovica jih, manj kot četrtina žensk pa orgazma sploh ne pozna.

Ali si vsi moški želijo veliko spolnosti?

Čeprav naj bi “pravi moški” seksal veliko in pogosto, je resnica velikokrat drugačna. Večina jih ima res velike seksualne apetite, obstajajo pa tudi takšni, ki si ne želijo veliko spolnosti. Zato se punce ne čudite, če je v vaši postelji moški, ki ga tu in tam “boli glava”.

Enkrat me je prevaral. Delam napako, ker mu spet zaupam?

Verjetno da, posebej če je navajen na to, da mu z lažjo uspeva.

S svojim možem, poročena sva 20 let, imava dobro spolno življenje, vsaj tako mislim. V zadnjem času pa je mož izgubil zanimanje zame, komaj ga pripravim k seksu. Pa še takrat je najin odnos kratek, ne potrudi se, da bi tudi jaz doživela orgazem. Skrbi me, kaj je z njim narobe, ima mogoče drugo …

Potreben bi bil odkrit pogovor z možem. On najbolj ve, kaj se je v njegovem odnosu do vas spremenilo. Brez odkritega pogovora z njim se boste še naprej mučili z najslabšo možnostjo, da ima namreč drugo. Le v pogovoru bosta namreč lahko ugotavljala tisto, kar je najbolj pogost razlog za izgubo zanimanja za spolnost. To je namreč monotonost, spolnost vedno po enakem postopku, vzorcu. Morda bosta tedaj ugotovila, da je potrebno tudi spolnost gojiti, jo popestriti kdaj pa kdaj s kakšno nenavadnostjo, ali pa s kakšnim pripomočkom (pornografijo na primer), pa si privoščiti kdaj kakšen spolni odnos na kakšnem nenavadnem kraju, ob nenavadnem času ali na povsem drugačen način. Poskusita.

DELI
Prejšnji članek5 nasvetov za dober seks!
Naslednji članekKako se lotiti trojčka?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.