Izobraževanje po meri

jasna_eroticne_zgodbe

Sklonila se je nad njegovo mizo, da bi mu pokazala kje v program vnesti ustrezno šifro, a mu je pokazala precej več.

Jasna je izvajala tečaje uvajanja v poslovni program v različnih podjetjih. Odkar je prevzela to vlogo, se je v njihovem podjetju promet izrazito povečal. Čeprav je o delovanju programa vedela in govorila praktično enako, kot njen predhodnik, pa so številke govorile močno v njen prid.

Verjetno je imela pri tem kar nekaj vpliva tudi njena pojava. Zares privlačna ženska, ki se je zavedala vseh svojih atributov. Vedno popolno urejena in s smislom za detajle, ki so jo naredili le še bolj privlačno. Že od daleč si videl, da so njene prsi umetne, a so bile ravno pravšnje velikosti, da ni bila videti, kot kakšna avša, ki je “zapela” plastičnega kirurga in si za nekaj fukov kupila ogromne joške.

jasna_eroticne_zgodbe

Jasna je bila perfekcija na dveh nogah. In to, o moj bog, kakšnih nogah! Na dolge noge nasajena zapeljiva ritka ni bila ena tistih influencerskih riti, ki so nastale v fitnesu ali v operacijski dvorani. Jasnina zadnjica je bila naravna, malce večja od strogih Body Pump standardov, a strašansko privlačna.

Skratka, baba za popizdit! In kot takšna je na vsakem predavanju požela kopico zapeljivih, požrešnih moških pogledov. A tudi ljubosumnih ženskih puščic. Če sta se tečaja kdaj udeležila mož in žena zaposlena v istem podjetju, ali pa sta bila morda le ljubimca, se je po predavanju navadno precej reči spremenilo.

Blaž je bil sicer v razmerju z žensko, ki je menila, da je seksati 1x na mesec dovolj in še takrat dala noge narazen zgolj “po dolžnosti”. Brez posebnih strasti in poželenja. Večkrat se mu je zdelo, kot bi seksal z robotom. Pa verjetno bi še pri tistem kakšen poseben program poskrbel, da bi se imel bolje.

Zdaj pa se je noro privlačna predavateljica odločila, da mu pomaga vnesti nekaj šifer v program, pa čeprav njene pomoči ni ne zahteval in ne potreboval. Dlani je uprla ob mizo, ter zvila vrat, da je lahko pokukala v zaslon njegovega prenosnika. Pri tem so ji lasje zapeljivo obliznili razgaljeno rame in se s konicami dotaknili njegovih rok. Nepremično je sedel in zdelo se mu je, da je preko njenih las povezan z lepotico, ki mu je, več kot očitno, želela nekaj sporočiti. Spomnil se je Avatarja in scene, ko so se modra bitja z lasmi povezovala s svojim božanstvom.

Vonj njenega parfuma je vstopil skozi njegovi nosnici in hitro poiskal prave živčne končiče, ki so ekspresno pošiljali telegram v njegove možgane. Bil je zastrupljen z njeno erotiko, s tistim nabojem, ki je povzročal, da je v njeni bližini vse prasketalo in utripalo. Utripalo, kot njegov kurac, ki je želel raztrgati kavbojke in skočiti pred njo ter se predstaviti.

Pogled mu je z njenih prodornih, modrih oči padel nekoliko nižje in se ustavil na tistih fantastičnih joških. Tako napetih še v življenju ni videl. Njeno oprijeto majico so držali daleč stran od telesa in tako sklonjeni, ji je lahko pogledal skoraj do popka. Do popka v katerem se je svetil izzivalen kovinski okrasek in so ga večinoma videvali zgolj na plaži in tisti njeni najbližji.

Povsem po nepotrebnem je v programu izbrisala nekaj korakov in jih do potankosti ponovila še enkrat. Končno se je premagal in oči od nabreklih bradavic spravil na zaslon prenosnika na katerem se je v polje programa počasi izpisovala popolnoma napačna šifra. Pogledal jo je nazaj v oči in se pri tem opazno predolgo zadržal na njenih joških. Pomežiknila mu je, se odrinila od mize in odkorakala proč po predavalnici. Izgubil je stik z njenimi lasmi, vez se je pretrgala, a kontakt je ostal. V polje programa mu je namreč vpisala svojo telefonsko številko.

Seveda ji je popoldne takoj napisal SMS in na odgovor ni dolgo čakal. Kasneje sta kar lepo poklepetala in ugotovil je, da je zelo odprta ženska. Njegovo jamranje o dolgočasni partnerki je ni odvrnilo od njega. Še več. Vzpodbudilo jo je, da mu je poslala nadvse izzivalno fotko in pripisala, če lahko kako pomaga.

Tisti večer mu je Jasna še kako pomagala. Odprla mu je oči, vrata in vsa okna v svet spolnosti. Prvič v življenju je pil Gin Tonic, ker je do takrat menil, da ta pijača ne pritiče moškim, a je Jasna vztrajala naj poizkusi. Pivca piva težko prepričaš s “fensi” zadevami, ampak tokrat je šlo. Precej zaslug za to so imeli tudi; Jasnin prodoren pogled, nasmešek in predvsem njen izrazit dekolte. Stanovala je nad lokalom, kjer sta se spoznavala in zabavala. Hitro sta bila, kot stara ljubimca, ki sta se po nekaj letih znova srečala.

Ker k njemu itak nista mogla, je bilo logično, da sta končala v njenem gnezdecu s prekrasnim pogledom na živahen center mesta. Ko se je zleknila na udoben dvosed in ji je krilo potegnilo navzgor, je opazil, da nosi zelo erotične nogavice. S kozarcem v roki je stal pri oknu in na videz občudoval razgled. V resnici pa se je v mislih pretepal s samim seboj in se prepričeval glede naslednjega koraka. K sreči je Jasna zadeve vzela v svoje roke. Ubožec je bil vendarle “stradan” doma in je menda potreboval nekaj vzpodbude.

Prišla mu je za hrbet, ga objela okoli telesa in poljubila na lice. Roka ji je ušla navzdol k njegovemu mednožju in preverila ali se ni morda motila. Ni se! V hlačah je skrival pravo zverino, ki je bila več kot očitno budna in pripravljena na akcijo. Počasi mu je odpela pas in  zadrgo, spretni prsti pa so v trenutku izginili v njegovih spodnjicah. Nekoliko hladni na otip so se ovili okoli prebujenega korenjaka, kar mu je bilo sicer zelo všeč. Oboževal je hladne roke na svojem tiču.

Prestavila se je med njega in okno, da sta se vroče poljubila, medtem ko se je še naprej igrala z njegovim korenjakom. Potem je videl le še njene lepe oči in zobe v spodnji ustnici, tik preden je izginila navzdol. Kozarec je odložil na okensko polico, se z rokama naslonil nanjo in užival v njenih vrelih ustih. Spreten jezik je obdeloval nabreklo glavico uda, ki je bil vedno deležen hvale žensk s katerimi je bil. Le zadnja partnerka očitno ni videla naravne lepote njegovega bistva.

Bilo mu je povsem vseeno zanjo. Predvsem zato, ker ga je imel celega v Jasninih ustih in žrelu, in ker je ob tem znala celo z vrhom jezika božati polna moda. Meglenega pogleda se je še enkrat zazrl v živahno dogajanje spodaj, potem pa znova ugledal njen prelep obraz. Ravnokar ga je še imela v tistih seksi ustih, ki jih je zdaj strastno napolnil s svojim jezikom. Z zadnjico se je naslonila na okensko polico in povsem verjetno je bilo, da ju je kdo opazil, čeravno se z ulice ni dalo neposredno pogledati proti oknu.

Njene dolge noge so se ovile okoli njega, ga potegnile k njej in zdaj je lahko vrh vlažnega tiča pozdravil njeno vročično in še kako potrebno mucko. Še vedno v spodnjicah, a tako vlažnih, da jih ni čutil. Igrala sta se, se božala, drgnila in sesala jezika ter ustnice, da je bilo vse skupaj že povsem na robu. Z roko je umaknila rob vlažnih hlačk, prijela za njegov nabrekel ud in se z njim božala po razbeljeni muci. Od ugodja mu je zaječala v usta in dovolila, da je prodrl zgolj s tisto krasno glavico. S svojim tako seksi gobanom, ki ga je njegova doma povsem prezrla.

Nekaj časa sta se še tako igrala, potem jo je prijel za boke, jo potegnil z okenske police, obrnil z obrazom proti mestu in preko njenega ramena zajel hladen večerni zrak pomešan s tistim omamnim parfumom. Vroče jo je poljubil tik pod uho, se z jezikom sprehodil po nežnem in napetem vratu, medtem pa z desnico vodil svojega tiča pod njeno krasno napeto zadnjico. Dobesedno mu jo je potisnila v naročje, nekoliko upognila kolena in se kar sama nasadila nanj. Ritnici sta mu med rokama spolzeli proti njegovemu trebuhu, nato je zavrtela z boki in mu uprizorila nekaj povsem novega.

erotične zgodbe gola pri oknu

Všeč mu je bilo in takšne igrice bi se šel z njo vse do jutra. A v tistem trenutku je njegovo telo delovalo pod mnogo preveliko količino hormonov. Zdelo se mu je, da ji bo všeč, takšen občutek je dobil, ko jo je malce prej bolj grobo prijel za zapestje. Zdaj se je z desnico oklenil njenega vratu in takoj ujel zadovoljen vzdih odobravanja. Prijela ga je za zapestje, on pa je z drugo roko pošteno zgrabil za njen bok.

Mestni vrvež ni pojenjal, navkljub nekoliko poznejši uri, ko je Jasna na okenski polici ječala od zadovoljstva in mu prigovarjala naj jo dobro pofuka. Njen “umazan” besedni zaklad je bil izjemen in z vsako novo izstreljeno besedo ga je le še dodatno motivirala, da je močno naletaval od zadaj, pošteno fukal tisto potrebno in poplavljeno pičko ter se s trebuhom zabijal v lepo polni ritnici. Vlažno tleskanje udarcev telesa ob telo je preglasilo glasbo bližnjih lokalov, ki je prihajala do njiju.

Njeni vzdihljaji so se počasi spreminjali v krike naslade, njegovo ječanje pa je nakazovalo na skorajšnji orgazem. Še nekajkrat je prav neučakano zabil svojega tiča v njeno orgazmično muco, ki ga je vse tesneje objemala in čutil je, kako njegova batina utripa v njej. Kolena ji je še močneje vzelo, telo so prevzeli nenadzorovani krči, on pa je ukrivljenega pogleda z obrazom obležal na njeni rami.

Oba popolnoma prepotena in potešena sta lovila svež zrak. Njegove dlani so končno objele tiste jedre dojke in ugotavljal je, da so na otip vendarle povsem privlačne, čeprav je poslušal od kolegov, da so umetni joški brez veze. Klasična slovenska nevoščljivost.

DELI
Prejšnji članek5 zanimivosti o seksu, ki jih še niste poznali
Naslednji članekNOVO na Urgenci - Cekinčki!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.