Zdravje medeničnega dna je v prvi vrsti pomembno vsaki ženski posameznici, predvsem pa v času nosečnosti in poroda. To je mogoče doseči popolnoma enostavno, in sicer s krepitvijo vaginalnih mišic pred in po porodu.

V pomoč vam bodo japonske kroglice, katere lahko uporabljate praktično kjerkoli – med vsakdanjimi hišnimi opravili, med prhanjem, na poti ali preprosto zgolj v spalnici za zabavo in užitek. Namen te igračke je namreč prav toliko zabava, kot skrb za zdravje.

Japonske kroglice so lahko izdelane iz različnih materialov, običajno iz zlata, srebra, jantarja, jekla ali kar iz plastike ter prevlečene s silikonom. Japonske kroglice pripomorejo k bolj okrepljenimi vaginalnimi mišicami, zaradi katerih bodo orgazmi bistveno močnejši. Prav tako boste z njimi izboljšali nadzorovanje mehurja in s tem posledično uhajanje vode ter povečali elastičnost vaše vagine.

 

View this post on Instagram

 

Girls have got balls. They’re just a little higher up, that’s all. Joan Jett #balls #japanballs #palline

A post shared by D.XXX (@harobed67) on

Da bi kroglice ostale v vašem telesu ni strahu, saj jih iz nožnice preprosto potegneš s pritrjeno vrvico. Poskrbite za zdravje medeničnega dna in si priskrbite svoje japonske kroglice že danes in preizkusite njihovo intenzivno moč delovanja.

erotični pripomoček strap on

Ne glede na to, ali jih uporabljate za zdravje ali zabavo, so japonske kroglice vsekakor dobrodošla popestritev, zato jih je pametno čim prej preizkusiti!

Več o japonskih kroglicah pa lahko prebereš tudi TUKAJ.

DELI
Prejšnji članekSpolne igračke za fante!
Naslednji članekSpolne igračke zanj (2.del)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.