Sploh ne! Glede na to, da ženski spolni organ ni globoko v njenem telesu, jo lahko majhen penis pri seksu enako dobro zadovolji kot največji. Pravzaprav se moškim z »orjaki« priporoča, da pri ženski delujejo bolj počasi.

Penis je sestavljen iz treh zunanjih vidnih delov: glavice, korena in testisov. Glavica je najobčutljivejši del penisa. Zelo je občutljiva na dotike v spolni igri. Nekoliko manj, vendar dovolj občutljiv je tudi koren penisa, ki v trenutku erekcije otrdi in precej naraste.
vse o penisu
Za testise pa lahko rečemo, da so zelo nežen in boleč del penisa. Kadar se partnerka odloči, da bo vzburjala partnerja z gnetenjem in sesanjem testisov, je priporočljivo, da je pri tem kar se da nežna, saj lahko v nasprotnem pri moškem vzbudi nelagodje ali celo bolečino. Zato, dekleta pazljivo, saj je funkcija teh občutljivih spolnih žlez življenjskega pomena – proizvajajo spermo.

Kaj pa masturbacija?

Začudena EvaMoški in masturbacija sta dva pojma, ki pa nemalokrat asociirata drug na drugega. Nekdaj so jo prepovedovali, češ da je škodljiva zdravju in da je takšno početje nenormalno in bolestno. Moderni seksologi pa masturbacijo celo priporočajo, in sicer kot sekundarno obliko spolnega zadovoljevanja.

To pomeni, da avtogeni seks sicer pripelje do spolne razbremenitve, nikakor pa ne do spolne zadovoljitve, zato se bolj priporoča v sekundarni obliki. Sicer pa je lahko masturbacija del normalnega seksa: razburljivo je namreč opazovati partnerja, kako se sam pripelje do orgazma, ali kako partnerja drug drugega pripravita do tega.

Ali imajo ženske enake fantazije kot moški?

Izrazita razlika med moško in žensko spolnostjo je, da moške veliko bolj vzburja med drugim tudi psihični efekt. Moški so namreč nagnjeni k temu, da sanjarijo o seksu, kar je največkrat povezano z neizpolnjenimi ali pa skritimi spolnimi željami: striptiz samo za njegove oči, opazovanje spolnega odnosa med dvema ženskama ali odnos moškega in ženske, pri čemer gre lahko za osebe, ki jih sploh ne pozna.

erotika in erotični oglasi

Za razliko od moških so ženske precej imune za psihološke stimulanse. Za to obstaja preprosta razlaga: moški spolni nagon je močnejši od ženskega, ženska pa je pod vplivom moralnih predsodkov, zato je njeno spolno sanjarjenje omejeno.

Dejstvo je, da moške seks zanima bolj kot ženske, zato seks tudi bolj zavede njihova čustva. Prav tako pa so moški v večji meri kot ženske občutljivi na kritike svoje spolne moči, saj se moškost tako družbeno kot tudi psihološko istoveti s seksualnostjo. Vendar družbene značilnosti, ki naj bi veljale za izraz moškosti, kot so grobost, nasilnost, močna volja, brezkompromisnost, ni nujno, da pripomorejo k dobremu seksu. Zato bi bilo nadvse priporočljivo, da bi mnogi moški drugače razumeli svojo pravo seksualnost, predvsem globlje in realneje.

DELI
Prejšnji članekPoplava v sobi 102
Naslednji članekKo primanjkuje spolne sle
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.