Prostitucija je v splošnem prepričanju ljudi še vedno tabu, čeprav je praktično vseskozi v izjemnem porastu.

Za prostitucijo se odloča vse več žensk, tudi študentk in mladoletnih deklet, saj jim nudi popolno finančno neodvisnost, še posebej v revnejših državah in mestih. Dnevno se njihov dohodek giblje nekje okoli 500 evrov, mesečno pa med 8.000 in 10.000 evri. Miselnost, da se prostitutke nastavljajo na cesti in so oblečene v prekratka mini krila ter mrežaste nogavice, kot je povzeto iz ameriških filmov, je v večini popolnoma napačna.

V Sloveniji želijo biti dekleta, ki nudijo takšne in drugačne usluge, v vsakdanjem življenju popolnoma neopažena. Oblačijo se običajno, seveda na delo ne prihajajo v razvlečenem puloverju ali trenirki, nekoliko močneje se naličijo, vendar nikoli niso izumetničene. Strank ne iščejo same, temveč jih stranke poiščejo preko oglasov in telefona.

Prostitucija

Imajo redne stranke in le malo katera rada menja ter sprejema nove. Prostitucija pa ni značilna le za ženske, saj se za to vrstno dejavnost odloča tudi vse več moških. Prav tako v »repertoar« prostitutk ne sodijo le spolne usluge, temveč tudi druge storitve, ki si jih stranke zaželijo, na primer spremstvo ob različnih dogodkih.

Tabu, ki obkroža prostitucijo, je torej pogosto le napačen vtis, saj spolne usluge niso v domeni obubožanih brezdomk, temveč je v urejenih razmerah pravzaprav storitvena dejavnost, s katero se ljudje ukvarjajo prostovoljno. Seveda pa se še vedno najdejo ekstremi, pa tudi težave v državah, kjer je prostitucija kriminalizirana.

DELI
Prejšnji članekPostani njen prvak z jezikom in prsti!
Naslednji članekKako poiskati sex partnerja za eno noč?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.