Le kaj je še lahko hujšega kot biti samski tipček v poznih 20-ih, trdokurčen in osamljen v svojem stanovanju sredi velikega mesta?

Verjetno to, da se v sosednje stanovanje vseli sex bomba z velikimi joški, ti pa čakaš kdaj se bo prikazal še njen mož. Tega pa k sreči od nikoder!

Četverica študentov je znosila njene stvari iz kombija v stanovanje in se slinila okoli nje, ko jim je dajala napitnino. Seveda so bili veseli denarja, a verjetno bi tisti hip v roki raje imeli nekaj drugega. Jasna je bila seksi ženska, stara okoli 35 let, morda več, a let ni kazala. Imela je zelo lep obraz, urejena od glave do pet, prav posebej pa so njeno zapeljivo telo, krasili njeni ogromni joški.

Pustimo zdaj debate o tem, ali so boljše večje ali malo manjše, Jasnine so bile velike kot zrele melone in so definitivno sodile k paketu. Največji hudič pri vsem tem pa je bil sosednji balkon. Mihov se je namreč stikal z njenim in je ves čas dežural, da bi jo le ujel pri obešanju perila, ali pa kadar je šla ven na cigaret.

Odločil se je, da bo tudi sam kakšnega prižgal, čeprav ni bil kadilec. V nekaj dneh sta se malce bolje spoznala, sledila so vljudna povabila na kavo, Miha pa si ga je v zavetju stanovanja redno metal na roke in v mislih rinil svojega tiča med tisti dve polni dojki. V njegovih fantazijah je silovit brizg vedno znova končal na njenem obrazu, v resnici pa na ploščicah v kopalnici.

Zdelo se mu je, da je Jasna iz pravega testa za tisto kar si je omislil. Bila je provokativna bejba, ki je dobro vedela, kaj s svojo pojavo počne pohotnim moškim mislim. Na balkon je vedno hodila malce pomanjkljivo oblečena, nekoč pa je obešala perilo celo v neki kombineži, da je jasno videl njene velike rjave kolobarje in bradavice.

Ko jo je celo preskeniral je opazil, da se ji vidi tudi do ritke in, da se njeni lepi ritnici pošteno oklepata njenih tangic. Mešalo se mu je od potrebe in Jasna je to dobro videla. Namenoma ga je dražila, mu govorila dokaj nespodobne reči za sosedo in ustnice med pogovorom večkrat našobila v nekakšen poljub.

V tistih trenutkih bi mu lahko prišlo kar takole, brez dotikanja, naravnost v hlače. Potem pa je končno ona storila prvi korak. Očitno ji je bilo dovolj čakanja na pohotnega soseda, ki si ga je verjetno drkal nanjo, skrit za štirimi stenami. Tako si je mislila, in imela je prav.

Povabila ga je k sebi, da pove ali si je v redu uredila stanovanje in ali bi sam morda naredil še kaj drugače. Morda bi potrebovala moško roko. Tudi to mu je omenila, a ga ob tem pomenljivo pogledala med noge. Potem se je vse odvijalo kot v kakšnem poceni porniču.

joskarica vroca zgodbaVstopil je v njeno stanovanje, tam ga je pričakala na pol gola (kakršna je bila že na balkonu), se mu dobrikala in ga zapeljevala s svojimi velikimi očmi. Čeprav se je trudil ostati zbran in kulturen, pa mu je pogled vse večkrat uhajal nekoliko nižje in je z njim božal pošteno razgaljeni dojki. V mislih jih je gnetel, poljubljal, lizal in slačil z njih tisto malo kar je še imela na sebi.

Tega se je zavedala tudi sama. Ne le da je videla kam zrejo njegove oči, o vsem skupaj ga je izdajalo tudi njegovo “veličanstvo” ki se je šopirilo v njegovih hlačah. Ni vedel kaj bi, a v resnici mu je postalo vseeno, saj ga je ja povabila na fuk. No, ni se motil, seveda.

Ga je pa vseeno presenetilo, ko je stopila do njega, da je imel njeni joški le še kak centimeter od sebe in mu je z dlanjo prekrila izboklino v trenirki. Imel je občutek kot bi ga božali sami angeli na poti v nebesa. Seveda si še ni želel tja, a bilo je zares lepo. Potem ga je nežno poljubila s svojimi ozkimi ustnicami in pri tem naslonila svoje bogato oprsje nanj.

Z roko mu je segla v hlače in s prsti objela krepkega korenjaka v njih. Prav počasi ga je masirala, medtem ko sta se spoznavala z jezikoma in so tudi njegove roke počasi pričele plezati po njej. Še kot zelenobradec je sanjal o takšni priložnosti, ko bi se mu nastavila pohotna soseda in zdaj so se mu sanje uresničevale.

Končno je lahko v dlani ujel njeni veliki bombi, ju mesil vesel kot majhen otrok in prepustil svoj jezik njenim ustnicam, ki so ga posesale iz njegovih ust. Obvladala je je vse kar je počela. Tudi tam doli ni bila prehitra in tega je bil še kako vesel, saj se je bal, da bi neslavno končal še preden bi zares začela.

Potem sta se prestavila v njeno spalnico, a za ogled ni imel časa. Potisnila ga je na veliko posteljo, ki so jo nekaj dni nazaj prinesli 4 krepki fantje. Potem je segla po njegovi trenirki in ga v eni potezi slekla kot banano. Dobesedno. Pa tudi dobila je banano. Čvrsto, sladko in napeto, ki se je izjemno lepo prilegala njenim vročim ustom.

Bila je kraljica fafanja in za hip je pomislil, da je nemara celo porno igralka. V resnici mu je bilo popolnoma vseeno kaj je bila, da mu le računala ne bi na koncu. Tega se je malce bal saj je bil zadnje čase na tesnem. Slekla si je kombinežo in mu na ogled postavila vse kar si je kdaj želel. Potem mu je joški odložila na obraz, ga pošteno zmasirala, nato pa jih počasi prestavila nižje in z njimi objela stoječega korenjaka.

Ni bil v nebesih, ampak kar v sedmih nebesih. Opazoval jo je kako mu nesramno obdeluje tiča, ga vsake toliko vzame v usta in ga zapeljivo gleda naravnost v oči. V glavi je iz sekunde v sekundo dobival sporočila, da dolgo ne bo šlo več tako in ta sporočila je očitno prestregla tudi sama.

“Kaj je ljubček, te ščemi v jajcih?” se je zahihitala in na dolgo znova potegnila vse do korena. “Sprosti se, vem da je tole hudo, za fuk imava še veliko časa.”

Kot bi se odprli vsi nebeški vodnjaki in zalili neskončne vrtove, mu je prišlo, brizgalo je na vse strani, tudi po njenih joških in obrazu. Zgrmel je s komolcev, se davil z neobstoječimi besedami in zgolj prihajal in prihajal.

DELI
Prejšnji članekPoznate tantrični seks?
Naslednji članekPoslovimo se od poletja kot se spodobi!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.