Jan se je nastavljal sproščujočim curkom vroče prhe medtem, ko je Petra pristavila vodo za kavo. Kot vedno je bilo nekaj najlepšega, se prebuditi ob njej in si privoščiti petelinji zajtrk kot se spodobi.

“Flasbacki” prejšnje divje noči so divjali skozi njegove misli, potem si je otrl mokro, vzburjeno telo v prijetno mehko brisačo, si jo ovil okoli pasu in krenil proti kuhinji. Stala je tam vsa prelestna v njegovi preveliki majici brez spodnjic. Rob majice ji je komajda zakril nagajivo razpoloženo zadnjico, ki je poplesavala sem ter tja v ritmih živahne skladbe, ki je prihajala iz radijskega sprejemnika.

Stopil je k njej in jo presenetil z objemom od zadaj, njegove roke pa so preplavile njeno nežno telo. Zadovoljen nasmešek je napolnil njen angelski obraz in nastavila se mu je v poljub. Potem je odprla posodico s kavo in jo kot vedno za hipec podržala pod nosom. Bila je nora na ta vonj mlete kave. Tudi Janu je bil všeč zato je potisnil zraven svoj nos.

erotika in erotični oglasi

Znova jo je poljubil in se s polnim mednožjem naslonil ob njeno prikupno malo in napeto zadnjico. Ko je voda zavrela jo je odstavila, dvakrat zajela kavo z žlico in jo umešala v brbotajočo vodo. Vonj po kavi je napolnil kuhinjo.

“Fak, kako mi dišiš,” je zavzdihnil tik za njenim ušesom in jo poljubil na vrat, z rokama pa splezal po ritnicah pod razvlečeno majico.

“To ti kava diši potrebnež,” je v smehu odvrnila in se mu nastavila v nov poljub ter z boki nesramno sunila nazaj v njegovo mednožje, da je začutila petelina, ki si je tisto jutro zaželel še drugega kikirikanja.

Res mu je dišala kava. Že od nekdaj je bil nor na ta vonj, ki se mu za nič na svetu ne bi odpovedal. Petra je kuhala odlično kavo, a je vseeno rekel:

“A si ne bi morda končno omislila kavni aparat kot vsi ostali in bi imela tako več časa zame?”

“Ljubček, saj veš, da se potem ne bi takole romantično stiskala za dobro jutro. Čeprav, sem že resno gledala za kakšnim spodobnim ja.”

petelinji zajtrk erotična zgodba“Šalim se lepotička, pa saj veš,” ji je znova pihnil na dušo in jo potrepljal po zadnjici.

Džezvo je znova postavila na ogenj in čakala, da zavre. Čutila je njegovega korenjaka kako se ponovno prebuja in jo nesramno boža po zadnjici.

“Očitno boš prej zavrel kot kava,” se je pošalila.

“Ob tebi sem ves čas vrel, ljubica. Nor sem nate, čeprav komaj čakam kofe.”

Odstavila je preden bi vse skupaj ušlo preko roba, potem pa se z dlanmi naslonila na pult pred seboj. Vonj po kavi ju je objel kot je on objel njene boke z dolgimi prsti in se ji z vrelimi ustnicami prisesal na razgaljen, nežen vrat. Bradavice so ji noro nabreknile, ko ji je šel nekoliko kasneje z rokama pod majico preko vzburjenih prsi. Navado je imela kavo pustiti počivati nekaj minut, da se je gošča posedla. Vmes je bilo dovolj časa. Časa za tisto kar sta imela oba v mislih.

Bila je brez spodnjic, on v prožnih bokserkah, ki so hitro smuknile vstran. Trdega tiča mu je izstrelilo iz njih kot vzmet in Petra si ga je v svojih mislih za hip narisala pred očmi. Dobro ga je poznala, čeprav ga tisti trenutek ni mogla videti. Čudovito nabrekel, čvrst, kitast in polnih žil krvi, ki so vedno izjemno opravile svoj posel. Njegov penis je bil kot pokal za svetovnega prvaka, tako popoln se ji je zdel. Ne prevelik in ne premajhen.

Običajno vzburjen pri dobrih 16-ih centimetrih, ko ga je vzburila ona pa je nabreknil pošteno preko. Bil je zajeten kos ne takšen kot nekateri “suhci”, imela je kaj prijeti v roko. Obrezan in z veliko, vedno čudovito polno rožnato glavico, ki jo je tako rada čutila prodirati v mokro češpljo, v ustih pa tudi drugje, če je bila prave volje. In tisto jutro je bila …

Od pohotnih misli jo je zaščemelo med nogami, da se je prestopila in dregnila vanj. Privzdignil ji je majico, se ji povsem približal, da je čutila utripati tisto veliko žilo tik pred vhodom v potrebno pičkico. Sveže pobrito, gladko in voljno kot le kaj. Z lahkoto je prodrl, a sprva zgolj za kak centimeter ali dva. Rad jo je takole dražil, jo božal po sramnih ustnicah z vrhom mokrega uda in občudoval kako zelo lepo nabrekne njen ščegetavček.

Obrnila je glavo proti njemu, da bi mu ukradla poljub ob tem pa se z boki spustila v njegovo naročje in se kar sama nasadila na čudovitega kurca. Tiho mu je zaječala v usta kjer sta se poigravala vroča jezika in se lovila s konicama v nagajivem erotičnem plesu. Tako lepo se je počutila, ko je bila polna njegovega ponosa, ki je občutno utripal v njej. Potem se je obrnila naprej, dlani položila na pult in kar nekoliko ukazovalno zaječala:

“Pofukaj me, … dobro me daj, …”

Njegove dlani so se sprva spustile na boke, da jih je ukrotil in ujel njen ritem. Bila je strašansko potrebna in takšno jo je naravnost oboževal. Nikoli mu ni bilo težko potešiti lepotičke pred sabo. Vedel je kako ima najraje kadar si je želela na hitro. Z desnico je počasi lezel navzgor, vmes lovil njeno zadnjico, ki se je nabijala nanj in končno s prsti dospel do njenega vitkega vratu. Objel ga je z njimi, da je znova zaječala. Tokrat glasno, perverzno in odobravajoče.

erotika in erotični oglasi

Rada je čutila njegov prijem na svojem vratu. Nora je bila na občutek, da ji bo zmanjkalo zraka in, ko ni vedela kdaj bo popustil. Vedela je, da mora doživeti orgazem prej. Iz njenih oči je sijalo, kri ji je napolnila lica, ki so postajala čedalje bolj rožnata. Z levico, ki mu je dotlej počivala na njenem boku je napeti ritnici prisolil klofuto. Adrenalin, ki se je ob tem razlil po njenih žilah jo je spremenil v seksualno podhranjeno pošast. Vibracije povsem blizu polne in poplavljene pičke so jo obnorele in njeni čuti so eksplodirali.

Nekoliko je popustil v oprijemu, da je na kratko zajela nekaj zraka, nato pa še bolj stisnil njen vrat in čutil kako se njeno telo napenja od neznanskega ugodja. Ni si sam izmislil tega. Ona ga je naučila. Ona mu je povedala kako mora delati z njo, da jo bo zadovoljil in potešil njene potrebe. Sicer bi to storila drugje, z drugim. Takšna je bila na pogled mila in nedolžna Petra.

A tisto jutro je imel zanjo skrito presenečenje. Potegnil je tiča iz nje, ga prijel v levico, mokrega, mastnega, … ter ga nastavil med njeni ljubko razprti ritnici. Želela je nekaj reči, a ni mogla. Ni se dolgo trudil, ko ga je že imel do polovice v njeni riti. Vedel je, da ima rada, a ne vedno. Tokrat se je sam odločil kdaj bo to. In čutil je, da uživa. Z roko si je šla med noge in pričela divje obdelovati nabreklo češpljo medtem, ko je on v enakomernem ritmu polnil tisto lepo ritko.

Jutranja kava je presegla vsa pričakovanja in njuni orgazmi so glasno odmevali od kuhinjskih zidov. Kava se je vmes konkretno ohladila, a sama tako hudo vroča nikakor ne bi mogla piti še vroče kave.

DELI
Prejšnji članekZasebni stiki vzvod za opustitev samskega stanu
Naslednji članekKako partnerja prepričati, da je seks nujen?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.