Le kdo med brskanjem po vsebinah za odrasle še ni naletel na kategorijo POV? Ampak, kaj ta kratica sploh pomeni in zakaj je tako pomembna, da je dobila kar svoje mesto na vseh vročih portalih?

Za začetek povejmo kaj kratica po angleško sploh pomeni Point Of View, ali po slovensko “Točka gledišča”. Hja, Slovenci smo vedno unikatni kar se prevodov tiče, a v nadaljevanju vam razložim kako in kaj.

erotika in erotični oglasi

Ko se ti zdi, da nastopaš v filmu

No pa poglejmo kako je POV videti v praksi. Pa denimo da ležiš v postelji, imaš pred seboj tablični računalnik in na njem vrtiš ustrezen POV posnetek, kjer on ali ona prav tako leži kot ti in vidiš samo od pasu navzdol. Z lahkoto si predstavljaš da so tam tvoje noge in da ti partner pravkar po vseh štirih leze k mednožju.

Vsekakor zanimiv občutek, ki se stopnjuje vse do trenutka, ko se tam spodaj prične dogajati. Dobesedno čutiš lahko vroča usta kako polzijo po tvoji goli koži in te vzburjajo. Pa ne le to. Lahko si omisliš prizor kjer ona kleči na vseh štirih in vidiš samo svojega korenjaka kako prodira vanjo.

Tehnološki čudeži

erotične igračkeKer tehnologija izjemno napreduje tudi na področju masturbatorjev, je tako danes za dokaj normalen denar možno nabaviti tudi takšnega, ki zna precej več. Nataknjen na nabrekel ud zna poustvariti temperaturo telesa, vlažnost in občutek tesnega prileganja. Se pa vse lepo tudi tukaj še ne konča.

Tisti najboljši imajo na voljo dodatne aplikacije in so povezljivi s pametnimi napravami. Če na njih zavrtiš ustrezen posnetek bo znala naprava sama poustvariti vse tisto kar se na ekranu dogaja. Dokaj noro kajne! Enako velja tudi za dame, ki si lahko omislijo vibratorje povezane s pametno napravo in aplikacijo, ki jim zagotovi neskončne užitke.

erotika in erotični oglasi

POV je torej način kako te spremeniti v glavnega igralca

Ker se na ta način povsem poistovetiš z akterjem na posnetku, ki ga obdeluje partner (ali obratno), je užitek in vznemirjenje zagotovljeno. Teh posnetkov denimo na PornHubu sploh ni malo in že sama sem imela kar nekaj dela, da sem si jih ogledala vsaj del. Lahko rečem, da me je vse skupaj močno vzburilo, nisem pa si še omislila kakšne posebne igračke, ki bi dogajanje še dodatno popestrila. Morda pa si nabavim tista AR očala. Hmmm … yes!

DELI
Prejšnji članekŽenske, ki nimajo partnerjev, doživijo več orgazmov!?!
Naslednji članekGresta delo in užitek skupaj?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.