Svet spolnosti in erotičnih fantazij je neskončen in vedno ponuja še dovolj prostora za vse erotičnih doživetij željne. Tega verjetno niste vedeli a Shibari je staro-japonska umetnost vezanja z vrvmi. Se že malce svita?

Shibari so sicer iznašli japonski Samuraji kot način vezanja in kaznovanja svojih ujetnikov. Kasneje se je ta tehnika znašla v skrivnostnem svetu spolnosti kot ena izmed sado-mazo prediger. Tisti, ki Shibari prakticirajo prisegajo na to, da ga ni večjega užitka kot ob “zvezanem” orgazmu. Zakaj?

via GIPHY

Dokazano je, da se v možganih ob pomanjkanju svobode, napadih strahu in pomanjkanju kisika sprožijo kemični procesi, ki poskrbijo za pospešeno nastajanje določenih hormonov in predvsem adrenalinskega presežka kar ima za rezultat večje užitke pri doživljanju orgazma.

“Še celo kadar se zadeve ne posrečijo najbolj idealno, je občutek eden najlepših kar se orgazmov tiče,” je dejal eden izmed zadovoljnih uporabnikov.

erotika in erotični oglasi

Parček, ki prakticira Shibari nesramežljivo prikaže svoje početje. Ona nerešljivo zvezana pred njim, on jo stimulira vse do kričečega orgazma in ne preneha niti potem, ko je orgazem že mimo ampak neusmiljeno stimulira dalje njeno vibrirajoče telo iz katerega se širijo kriki nemoči.

Ko ona vendarle pride k sebi, zdaj ona zveže njega in z njim neusmiljeno počne podobno kot prej on z njo. Tudi on v mukah bolečega orgazma ječi a mu ona ne da miru in še naprej obdeluje od sperme belega korenjaka.

via GIPHY

Ko opravita prvi del intimne predigre je čas za dokončanje in naslado v spalnici.

Shibari je vsekakor veja intime pri kateri je potrebno biti previden, poučen in pripravljen. Pari za vezanje uporabljajo lanene vrvi s kovinsko zaponko, ostalo je prepuščeno domišljiji. Obstajajo tudi učitelji Shibarija in celo skrivne skupnosti v katerih se oboževalci zvezanih orgazmov redno dobivajo.

Pa ti? Se upaš prepustiti vrvem in svojemu partnerju/partnerki na milost in nemilost?

DELI
Prejšnji članekEROTICDAYS - VEČ KOT LE EROTIČNI SEJEM!
Naslednji članekSužnja lastnih fantazij
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.