Punce, če hočete božanski seks, morate svojemu moškemu obvezno pokazati, kako seksi je

Eva pomežikTreba mu je pokazati, da si ga zares želite. Da je on “Tisti” pravi. Da vam brez njega ni živeti. Vsaj tisti trenutek, tisti dan. Dvignite mu samozavest! Kajti moška samozavest je najlažja in edina pravilna pot do dolgih, srečnih in aktivno preživetih ur med rjuhami vaše spalnice. 100-odstotno drži: fant ima rad, če mu jasno poveste, da si ga neizmerno želite.

Ženska mora biti v moških očeh navdušena nad seksom

Drugače preprosto ne gre. Predstavljajte si moškega, ki ima občutek, da svojo žensko dobesedno sili v seksualni odnos. Zares enostavneje bo, če boste takrat, ko vam ni do seksa, to iskreno poveste. Po drugi strani pa je seveda zelo priporočljivo, da takrat, ko je vaš libido izrazitejši, pokažete moškemu vašo željo. 100-odstotno drži: Moške večinoma »rajca«, ko ženska prevzame pobudo. Res pa je, da je kar nekaj moških, ki jih plaši prevelika »napadalnost«, mnogi imajo namreč raje prikrito namigovanje.

erotika in erotični oglasi

Obvezno za vsaj 9 desetin moških: žensko stokanje v postelji (če vam je že nerodno »besedičiti« med ljubljenem). Zakaj? Preprosto! Predstavljajte si moškega na križišču, ena pot ga vodi do vašega orgazma, druga pa daleč od njega. Se ne bi vi kot prometnik, gre namreč za vaš lastni užitek, v določenem trenutku postavili na križišče in energijo usmerili direktno proti cilju? Nasvet ženskam: redki so moški, ki vas bodo sami povprašali, kaj mu je storiti. Moški preprosto ne bo kar tako priznal, da je izgubil kompas v postelji. Pa čeprav se to mnogokrat zgodi. Pa saj to itak veste, ne?

via GIPHY

Humor v postelji da ali ne?

Za moškega je seks ponavadi resno delo in ne zabava. Če se že smejete, se smejte skupaj z njim, nikakor se ne smejte njemu (mislim na: prehiter izliv, premajhno trdoto njegovega junaka, »lomljenje rok in nog«, čudni položaj, ki bi ga rad sestavil z vami in podobno). 100-odstotno drži: smeh v postelji je izraz predanosti med dvema, ki se imata zares rada.

Vaš orgazem. Moški ima zares rad vaš orgazem, skorajda tako kot svojega. Neizmerno namreč uživa med vašim uživanjem. V glavi si je namreč takoj po vaših trenutkih blaženega stresanja sestavil natančno takšno bojno sporočilo: Naloga opravljena! Opomba: ne bo vam zameril, da mogoče niste doživeli orgazma. Vsekakor pa mu dajte zmeraj vedeti, da se radi ljubite z njim. In še nekaj, nikoli ne igrajte orgazma. Če vas bo dobil pri laganju, bo negotov v prihodnje in to vsekakor ni dobro za vajino ljubezensko življenje. 100-odstoten nasvet: Nikoli, prav nikoli, moškemu ne priznajte, da ste (odlično) odigrali orgazem. Tudi, če vas bo mučil.

oralni seks

Se obremenjujete s tem kako ste oblečene? Nikar!

Moškemu obleka ne povzroča takšnih težav pri erotični domišljiji, kot si mogoče ve predstavljate. Ali ste v delovnem kombinezonu, trenirki, mini krilu ali čem drugem za njih to ni takooo zelo pomembno. Sploh pa, še kako seksi bo vašemu moškemu, da mu boste – pa čeprav z raztrgano nogavico – z nožnimi prsti masirali njegovo največje bogastvo. Po drugi strani pa bo zelo zadovoljen, ko bo v nočnem lokalu samo NJEGOV predmet poželenja, tako seksi na plesnem podiju, da bodo vsi moški imeli »oči na pecljih.

erotika in erotični oglasi

In še spodnje perilo: Če ne bodo hlačke umazane ali raztrgane, bodo za njih seksi pa naj stanejo 15 ali 60€, naj bodo črne, bele ali v vseh drugih različnih odtenkih barv. 100-odstotno drži: Moški želijo le le, da se punca zaveda svoje seksualnosti, pa naj bo oblečena tako ali drugače.

Oralni seks

Pri moških očitno najbolj zaželena oblika seksa. Tako pač je in pri tem vam, prelepa deklica, če niste ljubiteljica »dela z jezikom, usti«, statistika vsekakor ne gre na roko. Za vašo tolažbo: po naših izkušnjah (anketa) se še ni rodila deklina, ki ne bi po zelo kratkem treningu odlično obvladala tega (za moškega) zelo pomembnega opravila. 100-odstotno drži: »Fafanje« imajo moški radi! Zelo! Kljub temu vam odsvetujem vprašanje: Bi rad, da ga vzamem v usta?

Porednost v postelji!

Zelo primerna in zelo priporočljiva. Mogoče ne čisto na začetku razmerja (strah moškega, da nima opravka s kakšno »čudakinjo«!), vsekakor pa z meseci in leti spoznavanja med paroma tudi po strokovnih mnenjih številnih zakonskih svetovalcev zelo zaželena. Zato punce, lisice, jagode in smetano, vibratorje, kostume ali erotično perilo, japonske kroglice, vrvi in šale, dildote in ostale pripomočke kar hrabro in predvsem brez strahu pred svojim moškim privlecite hitro na plan.

Enako velja za raznolikost spolnih položajev: ne trdim, da morate biti vrhunsko pripravljena gimnastičarka, toda več kot misijonarski položaj pa si vendarle lahko privoščite, ne?!

100-odstotno drži: Za samozadovoljevanje s svojim najljubšim vibratorjem pred očmi svojega moškega si boste zaslužile njegovo predanost, spoštovanje, hvaležnost, priznanje … pa še kakšno lepo darilo za povrh.

Svetloba, moški imajo radi pogled na naše telo

Morajo videti … od blizu vaše prsi, razprto vagino, notranji del stegen, zunanji del stegen, lok hrbta, mečice ušes, ritko … S pogledom pač dobijo dodatne erotične dražljaje. Potem je tudi erekcija lažja. Torej je na nek način seks boljši. Je to za vas opravičljivo? Punce, vas mogoče skrbi, da bodo tako videli vašo nepopolno postavo, telo? Brez strahu. Pomembno je, da jim daste vedeti, da se ne sramujete svojega telesa.

S tem hkrati dokazujete svojo sproščenost. Sproščene pa se z njimi lahko lepo igrate. Mamice in očke. Do konca In naprej. 100-odstotno drži: Luč naj bo prižgana.

 

DELI
Prejšnji članekNudistka Karla in prvo letošnje sončenje
Naslednji članekSpletni zmenki | pisana in nepisana pravila
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.