Nekateri znanstveniki predvidevajo, da lahko oblika ženskih prsi pove marsikaj o karakterju lastnice oblin!

Nek raziskovalec s področja povezave med anatomijo prsi in karakterjem ženske je nekoč dejal, da so ženske prsi odraz različnih značilnosti žensk. Zanimivo, da je za opis tovrstne kategorizacije uporabil različne oblike sadja 😄. Menda bi lahko po opisu prsi izdelali celo horoskop 🤔 (morda pa ga dočakate prav naši bralci).

Seznam oblik prsi se (seveda) prične z melono 🍈

Na podlagi besed prodornega raziskovalca, so ženske z velikimi, okroglimi (melonam podobnimi) prsmi vse prej kot materinski tip ženske. Takšne ženske menda rade jedo, so rade razvajane in občudovane. Seks jim ni prioriteta 😲.

Prsi oblike limone 🍋

Moški, ki si ob sebi želijo bolj živahno žensko, bi morali izbrati žensko z limonam podobnimi prsmi. Te so predrzne in jezikave. So polne življenja in se znajo pošaliti tudi na svoj račun. Želijo si harmoničnega življenja, brez večjih presenečenj.

Ananas? 🍍

Prsi ovalne oblike je označil za ananasu podobne. Te ženske naj bi bile inteligentne, pogosto karieristke, a še vedno precej romantične. So tudi zveste in kdorkoli si izbori njihovo srce, ga ne bo kmalu izgubil.

joski_zgodbica

Kaj pa lastnice grenivkam podobnih prsi?

Predrzne in čvrste – prav tako pomenijo slabo novico za spolnosti željne moške. Te ženske so morda res videti erotično, a so v realnosti precej sramežljive in nedružabne. Rade razvajajo svoje partnerje, a jim je bolj kot seks pomembna nežnost in čutnost.

Pomarančke 🍊

Huh, te ženske nedvomno ne bodo popestrile dogodkov med rjuhami. Medtem, ko so zelo samozavestne in jasno poznajo svoje cilje, pa imajo le malo zanimanja za seks. Rade imajo pogovore in partnerstva.

Ženske z majhnimi prsmi 🍒

Ženske z majhnimi prsmi, ki so najbolj podobne češnjam, so zanimive in zelo razburljive! Poleg tega so pametne in zabavne. So tudi odlične partnerke, zelo družabne in menda tudi zainteresirane za spolnost 😉.

Hruškaste prsi 🍐

Na zadnjem mestu pa še ženske s hruškam podobnimi prsmi. Če je verjeti raziskavam “norega” znanstvenika potem ženske s prsmi v obliki hruške ljubijo seks v vseh mogočih  različicah!

Te ženske naj bi bile tudi izjemno živahne (tako v postelji kot izven nje), nezveste in so znane po številnih aferah. Poznate kakšno s temi značilnostmi?

Hmmm bejbe, se najdete v teh opisih? Kaj pa tipi, bi prepoznali partnerkin karakter po opisu njenih joškov? Jaz v resnici se kar najdem iz opisanega ob mojem “sadežu”.😲
Kdo ve, mogoče pa je kaj resnice v tem.

DELI
Prejšnji članekVroča poletna avantura
Naslednji članekSpolno prenosljive bolezni: Kaj moraš vedeti, če si spolno svoboden/a
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

4 KOMENTARJEV

  1. Zelo lepo a kaj mi pomaga slika jas rabim živo za lepo življenje Ne po sličice star sem 83 let a kaj ko ni denarja penzijon je 546,00 pa živi in plačuj registracije od kod Hvala za pomoč ?

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.