Ali ne pomeni obojim enako? Nekateri mislijo da ne, ampak …

samozadovoljevanje in orgazem

V družbi se je nekako zakoreninilo, da imajo vsi moški radi seks in so nanj pripravljeni vsak trenutek svojega življenja. Ženske na drugi strani pa naj bi seksale zgolj zaradi reprodukcije in občasne potešitve. Dragi moji … tole vsekakor ne bo držalo!

Tudi ženske smo lahko nore na seks

Čeprav večina moških morda meni, da ženske spolnost povezujemo zgolj z ljubeznijo, pa je temu vse prej kot tako. Tudi ženske smo lahko nore na seks. Trdim celo, da imamo precej več erotičnih fantazij in skritih želja, je pa res da jih morda nismo pripravljene tako hitro na glas priznati kot moški. Želimo, da nas odkrijete.

erotika in erotični oglasi

Tudi ženske smo potrebne, se samozadovoljujemo in smo marsikdaj pripravljene (in komaj čakamo) na “ta hitrega”. Morda celo z nekom, ki ga nikoli več ne bomo videle. Je pa res nekaj in sicer, da se ženske skozi življenjsko obdobje morda močneje spremenimo kot moški. Poznam kar nekaj “norih” prijateljic, ki so se povsem spremenile ko so postale mame.

Ženska se spremeni

“Evaaa, si nora, kaj ti pa ja?!” je samo eden izmed odzivov kolegic, ki so postale ponosne mame. Kar naenkrat se niso želele več pogovarjati o svojih posteljnih avanturah, kakšnega ima njihov partner in podobno. Ne, to pa ne! Ampak zakaj?

Eva pomežikUgotovila sem, da vse skupaj verjetno izhaja iz dejstva, da smo si med seboj prej delile vroče podrobnosti o tipih ki so prihajali in odhajali (včasih smo jih celo zamenjale), pri resnem partnerju/možu pa se vse skupaj ustavi, zgradi se visok zid in do “njega nimaš dostopa!”.

Ok, štekam in spoštujem, ampak to ne pomeni, da ženske nimamo rade seksa. Mogoče le nekoliko drugače gledamo nanj.

Jaz sem še vedno “nora”!

DELI
Prejšnji članekOsebni program
Naslednji članekSpolne navade Slovenk in Slovencev v 2022 🔥 | Rezultati ANKETE
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.