Za koga so primerne vroče avanture, kako se jih lotiti in na kaj biti pripravljen?

Vroče avanture so zelo priljubljene pri osebah, ki jih ta trenutek resna zveza ne zanima, si pa želijo skupnih trenutkov z všečno osebo, s katero bi zadovoljili tudi svoje želje in hrepenenja na intimnem področju.

Najdemo jih lahko v vseh mogočih okoljih, mogoče še najlažje pa preko spleta, na spletnih portalih in aplikacijah, ki nudijo vroče zmenke v živo. Le kje hitreje spoznati “sorodno” dušo, kot na takšen način?

varanje in avanture

Urgenca.com s 140.000 uporabniki?

Številka, ki je enostavno navdušujoča in priča o tem kako zelo si Slovenke in Slovenci želimo vročih avantur. Zakaj prihaja do tolikšnega zanimanja in kaj nas sili v avanture z osebami, ki jih praktično ne poznamo in si morda niti ne želimo, da bi z njimi osnovali kakšen resnejši odnos v obliki zveze?

Razlogi se lahko razlikujejo od osebe do osebe in so odvisni od jedra njihove “težave” Morda niti ni prav tako reči, a kaj naj reče človek, ki živi v dolgoletni zvezi v kateri primanjkuje seksa? Ne le, da ga primanjkuje, ampak ga morda sploh ni. Se zaradi tega ločiti od partnerja s katerim vendarle delita precej skupnega, ali si raje privoščiti občasno intimno razvajanje?

Ne želim resne zveze!

Veliko je tudi ljudi, ki si v resnici sploh ne želijo resne zveze, ideja o družini jih ne zanima, želijo pa si seveda občasnih intimnih stikov, kar je popolnoma naravno in normalno. In le kje enostavneje priti v stik s podobno mislečimi, kot na portalu kakršen je Urgenca.com? Da si nekdo ne želi resne zveze je lahko povsem razumljivo, nekomu pa tudi ne.

Sploh ni rečeno, da se iz občasnih zmenkov za vročo popestritev ne more razviti nekoliko resnejša zveza. Vseeno pa morata biti na to pripravljena oba. Dejstvo je, da vroči zmenki skrivajo tudi nekaj pasti.

Na kaj paziti pri avanturah?

Ko je govora o avanturah ali seksu za eno noč, je treba vzeti v obzir nekaj morebitnih pasti na katere je treba paziti. Ena teh pasti se rada skriva v dejstvu, da se ena izmed obeh vročih oseb zaljubi. To pomeni, da stopi iz cone seksa za eno noč in razvije čustva do osebe, ki pa jih teh čustev morda ne vrača.

Povsem pričakovano, kajti takšen je bil dogovor na začetku. Če sta oba za korak naprej, je to seveda idealno, ne pa v primeru, ko se čustva polotijo zgolj ene osebe. Prav tako je treba paziti na to komu se zaupa. Vendarle gre v večini primerov za neznance, ki jih spoznavamo preko spleta in največkrat na slikah ne vidimo niti obraza.

Spoznajta se

Ne glede na to, da so avanture vendarle nekoliko bolj sproščena zadeva, pa je priporočljivo, da se osebi prej nekoliko bolje spoznata. Seveda preko spletnega klepeta v katerem si izmenjata nekaj pogledov na te reči, morda dodatnih fotografij, ki niso javno objavljene in se na ta način zbližata do te mere, da si želita zmenka v živo.

Še eden od odličnih načinov za boljše spoznavanje na daljavo je AVDIO/VIDEO klepet, ki lahko služi tudi za razvedrilo in vroče večerne urice, ki se razvijejo v vročo avanturo. Omenjen klepet poteka v popolnosti brez telefonske številke in anonimno med obema uporabnikoma.

Bi trojčka?

erotična zgodba trojčekČe kje, potem na Urgenca.com ne bo težko najti osebe za trojčka, ali celo para kateremu se lahko pridružiš. Takšnih je na portalu več kot 5.000, zato je pred teboj kar nekaj zanimivega klikanja, navezovanja stikov in dogovorov. Morda pa si s partnerjem želita trojčka, da bi začinila svoj odnos?

To pravzaprav ni čisto nič nenavadnega in je velikokrat rešilna bilka za pare, ki se znajdejo v težavah zaradi monotonosti svojega intimnega odnosa. Tudi tu pa morata seveda postaviti določena pravila, s kom se bosta dobila s kom ne, in kako bosta ločila zasebno intimno življenje, čustva ter deljenje intimnih trenutkov s tretjo osebo.

DELI
Prejšnji članekKaj naj napišem v prvem sporočilu?
Naslednji članekBova srčka poslušala?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.