Kako izboljšati tehniko oralnega seksa?

erotične zgodbe banana

Oralni seks je ena izmed najbolj intimnih oblik spolne aktivnosti, ki lahko prinese neverjeten užitek tako moškim kot ženskam.

Gre za akt, pri katerem se partnerjeva genitalna področja stimulirajo z usti, jezikom in včasih tudi zobmi. Mnogi ga smatrajo za pomemben del predigre, medtem ko je za druge to lahko samostojen akt, ki pripelje do vrhunca. Razumevanje partnerjevih želja in potreb ter pridobivanje ustreznih tehnik lahko oralni seks povzdigneta na novo raven zadovoljstva.

eroticne zgodbe oralni sex na krizarjenju

Čeprav je oralni seks pogosto obravnavan kot predigra, ima moč, da postane osrednji dogodek v spalnici. Prava kombinacija tehnik, zaupanja in komunikacije lahko ustvari izjemno izkušnjo za oba partnerja. In kako do boljšega oralnega seksa?

Brez sramežljivosti

Pogovor s partnerjem je osnova za uspešen oralni seks. Pogovorita se o tem, kaj mu/ji je všeč, kaj ga/jo najbolj vzburja in kaj mu/ji ni prijetno. Med samim aktom ne pozabi na neverbalno komunikacijo. Opazuj partnerjeve odzive – stokanje, premikanje bokov in dihanje so jasni pokazatelji, kaj mu/ji prinaša največ užitka. Prilagodi svojo tehniko glede na te odzive in bodi pripravljeni eksperimentirati.

Raziskovanje z jezikom

Jezik je tvoje najmočnejše orodje med oralnim seksom. Bodi kreativen/a in se ne omejuj na zgolj en gib. Preizkusi različne tehnike, kot so krožni gibi, poljubčki in sesanje. Na klitorisu ali glavici penisa je jezik izjemno občuten in prinaša intenzivne občutke.

Poskusi z izmenjavanjem hitrih in počasnih gibov ter spreminjanjem pritiska. Partnerju bo to prineslo občutek nepredvidljivosti in napetosti, kar lahko še poveča užitek. Ne boj se raziskovati tudi drugih predelov, kot so notranja stegna, moda ali sramne ustnice.

Uporaba rok

Tvoje roke lahko dodajo dodatno dimenzijo k oralnemu seksu. Medtem ko uporabljaš usta in jezik, lahko z roko nežno masiraš druge občutljive predele. Ženske naj uporabijo roko za stimulacijo penisa in mod, moški pa za masiranje klitorisa ali vstopanje v vagino.

Uskladi gibanje rok z gibanjem ust, da ustvariš sinhronizirano izkušnjo. Lahko uporabiš tudi pritisk, da ustvariš občutek globlje penetracije ali pa nežno drgnjenje za bolj subtilen užitek. Uporabi lubrikant za bolj gladko in prijetno izkušnjo.

Vključevanje igračk

Seks igračke lahko popestrijo oralni seks in ga ponesejo na povsem novo raven užitka. Vibratorji so odlični za dodatno stimulacijo med oralnim seksom, tako za moške kot za ženske. Medtem ko uporabljaš usta, lahko vibrator postaviš na klitoris ali moda za dodatno stimulacijo.

Eksperimentiraj z različnimi vrstami igračk in ugotovi, kaj najbolje ustreza partnerju. Ne pozabi komunicirati in preverjati, kaj mu/ji je najbolj všeč. Igračke niso nadomestilo za tvojo pozornost in predanost, ampak odličen dodatek za več užitka.

Spreminjanje poz

Različne pozicije lahko prinesejo nove občutke in omogočijo boljši dostop med oralnim seksom. Klasične poze, kot je “69” ali partner, so vedno dobra izbira. Poskusi tudi bolj eksotične poze, kot je partner, ki sedi na robu postelje ali stola, medtem ko klečiš pred njim/njo.

Spreminjanje poz lahko pomaga razbiti rutino in odkriti nove načine za uživanje. Prilagodi poze glede na partnerjeve preference in se ne boj eksperimentirati.

DELI
Prejšnji članekKako uporabiti tehnologijo, kot so VR očala, za izboljšanje spolnega doživetja?
Naslednji članekKako se lotiti BDSM kot začetnik?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.