Malo za šalo, malo zares. Sicer pa, komu je sploh še treba prepričevati partnerja v seks?!

Tako kot vsakega naravnega zdravila (kot so, denimo, vitamini), je treba zaužiti tudi zadostno količino seksa. Pred nekaj dnevi se mi je prijateljica zaupala:

“Eva, moj fant me zelo privlači, pa tudi seks je fenomenalen. Zelo rada seksam z njim, ampak se mi zdi, da je vse skupaj nekakšna dolžnost. Če mu ne bi dala jaz, bi šel drugam.”

erotika in erotični oglasi

Temeljna lastnost seksa je, da predstavlja neizmerne užitke, zato ne bi smeli pomisliti na to, da gre za dolžnost. Če čutite, da spolno občujete zato, ker morate, ne pa zato, ker želite, ste zgrešili bistvo.

Evin poljub
Moške celulit precej manj moti kot nas

Intimni odnosi v nas prebudijo čudovite občutke, da nas ima nekdo rad. Ugotovitev, da si nas nekdo želi, se nas hoče dotikati, nas ljubkovati, se z nami ljubiti in še kaj, nam dviguje samozavest (in s tem spolno slo). Tudi če vam lastno telo ni všeč, to ne pomeni, da vaš partner gleda z istimi očmi. Raziskave kažejo, da večina moških celulita in nekaj maščobnih blazinic sploh ne opazi, če mu jih eksplicitno ne pokažete. Pa še takrat ne bo omahoval …

Gre za začaran krog: krepkejša samopodoba vodi do intenzivnejšega seksualnega poželenja (tudi sončna in umetna svetloba vas ne bosta ustavili). Več seksa pomeni več telovadbe, ta pa zagotavlja več energije, vzdržljivosti, gibčnosti in dobre volje. Vse to povzroči, da si tovrstnih užitkov želite še v večjih količinah.

Iz tega sledi: vaja dela mojstra, rezultat pa je boljši seks. Zaradi pospešenega krvnega obtoka pride v spolovilo več krvi, kar prinaša še močnejši orgazem!

Na seks, torej!

DELI
Prejšnji članekJutranja kava po najino
Naslednji članekSi že kdaj uporabila Japonske kroglice?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.