Obstaja nešteto razlogov, zakaj se ljudje odločamo za vroče zmenke. Ne glede na to, kakšen je tvoj razlog, zagotavljam, da si na pravem mestu! Popestri si življenje!

seks na fotoshootingu

Urgenca.com ponuja anonimno, diskretno in varno okolje za iskanje partnerjev za seks. Tukaj lahko spoznaš zanimive in sproščene posameznike ali pare in uresničiš svoje skrite želje. Enostavno in brez obveznosti. Na Urgenco se vsi prijavimo z enakim namenom. Da lahko preskočimo fazo, ko je nekomu potrebno razložiti, da si pravzaprav želimo samo … sex.

Da bo tvoja izkušnja prijetna in sproščena, sem v nadaljevanju pripravila zate nekaj zelo uporabnih nasvetov:

Upoštevaj razlike med ženskami in moškimi

Nasvet #1: Ženske, bodite prijazne, sproščene in odprte. Moški, ne zasujte žensk že v prvem valu z vso pornografsko vsebino, kar je premorete. Ugotovili boste, da skozi pogovor kasneje prav pride kaj pikantnega “foto streliva”.

Na spletnem portalu Urgenca.com se vsak mesec spoznava 40.000 potrebnih Slovenk in Slovencev, ki iščejo sex 😈

Pred prvim srečanjem

Erotični oglasiPreden začneš z iskanjem nekoga, ki ustreza tvojim potrebam in željam moraš dobro in iskreno predstaviti sebe in kreirati profil, ki pove o tebi in tvojih interesih čim več. Ne obkljukaj, da si atletske postave, če to ni res. Na prvem zmenku je lahko razočaranje veliko in namesto, dobre zabave lahko ostaneš praznih rok.

V profil vnesi tudi sliko, saj slika pove več kot tisoč besed ;). V kolikor želiš objaviti svojo celo sliko in hkrati ohraniti anonimnost, lahko objaviš fotografijo s črno črto preko oči.

Pomembno je, da se znebiš predsodkov. Med pogostimi predsodki je na primer ta, da moški to počnejo ves čas, ženske pa redko. To seveda ni res, za sex zmenek sta namreč potrebna dva enakih želja. In dragi moji, tudi ženske zelooo rade seksamo 😉.

Skratka, ko se registriraš, vneseš svoje resnične podatke, sliko in se na kratko predstaviš, je čas za akcijo. Ne čakaj, da te najdejo – bodi ti tisti, ki išče, saj si s tem povečaš možnosti. Pri iskanju primernega oziroma primerne ostani realen. Vedeti moraš, kaj iščeš, hkrati pa se moraš zavedati tudi, da 100% popolnosti ni.

Na spletnem portalu Urgenca.com je ta hip več kot 50.000 vročih FOTK Slovenk in Slovencev, ki iščejo sex 😲🔥

Ob iskanju ‘the one’ imej vedno odprte možnosti, dopisuj se z več osebami hkrati in ne nehaj iskati takoj ob prvem profilu, ki ti je všeč. Tudi izbrana oseba na drugi strani ima več kontaktov in profilov med katerimi izbira, zato ni nujno, da bosta takoj navezala kontakt. Vzemi si čas!

Prvo srečanje

Odlično! Prvi vtis je bil očitno pozitiven in dogovorila sta se za srečanje 😈.

 

Prvo srečanje naj bo na nevtralnem mestu, kjer lahko brez nerodnih situacij zapustiš zmenek v kolikor se izkaže, da oseba ni povsem po tvojih pričakovanjih. Namesto doma, se raje dogovorita, da se srečata v baru ali restavraciji, morda v bližnjem parku ali pa v baru hotela, kjer je navadno bolj mirno, in ne nazadnje, blizu imata tudi sobo.

Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da se “spedenaj”. Torej, osebna higiena je obvezna (tuširanje, urejeni nohti, …). Dodatno lahko vzdušje popestriš še z izbiro ustreznega oblačila, ki naj ustreza lokaciji srečanja, za piko na i seveda poskrbi tudi za seksi spodnje perilo. Nikoli namreč ne veš kdaj ga bo treba pokazati.

Povsem normalno je, da te bodo pred prvim srečanjem obhajali različni mešani občutki. Vse skrbi so odveč, saj je bil prvi dober vtis že narejen, zato sta se oba odločila za srečanje. Tudi za osebo, s katero sta se dogovorila, je to prvo vajino srečanje, zato je najverjetneje prav tako nervozna kot ti. Da bo napetost čim hitreje minila predlagam, da h konkretni temi čim prej pristopiš, brez ovinkarjenja.

Na spletnem portalu Urgenca.com ta hip več kot 5.000 parov išče dodatno popestritev v postelji 🔥

Čeprav si tam nikjer ne piše, da moraš seksati takoj

Zavedaj se, da kljub temu, da sta se dogovorila za srečanje ti ni potrebno storiti ničesar. Čeprav je namen srečanja vroč zmenek 🔥 ti ni potrebno čutiti obveze, da karkoli tudi storiš. Kadarkoli lahko odideš domov. Vsekakor naj te vodi iskrenost in osebi nasproti povej iskreno mnenje in ne praznega upanja.

Upoštevaj tudi nasvet ali pravilo “ne hiti in planiraj preveč”. Za prvo srečanje ni potrebno rezervirati hotelske sobe, saj lahko morda s tem partnerja in sebe nehote podvržeš nepotrebnemu pritisku. Sprosti se in imej v mislih, da lahko storiš karkoli, nič pa ni obvezno.

Obvezno poskrbi za zaščito in varen seks, saj so lahko posledice neprijetne. Kondom imej vedno pri sebi in ga uporabi. Ne nazadnje tako zaščitiš sebe! Poleg tega se lahko izogneš neprijetni situaciji, ko zmenek poteka odlično in počasi prihaja do vrhunca, potem pa vse pade v vodo, ker nimata zaščite.

DELI
Prejšnji članek3 razlogi da največ seksamo med božičnimi prazniki!
Naslednji članekKako osvojiti žensko in vzburiti njeno domišljijo
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.