Za nekatere popolnoma nesprejemljivo, za druge sanjski del posteljnih vragolij. Analni seks!

Sama lahko rečem, da imamo punce do analnega seksa precej različne poglede. Prav tako, kot nas je veliko poizkusilo, jih precej tudi za milijone € ne bi. In tako kot smo nekatere to že dale skozi, imamo za seboj takšne in drugačne izkušnje.

ritka pod krilom

Nekatere ne bi nikoli več v življenju, druge z veseljem spet. Veliko je odvisno od same priprave in partnerja s katerim to počneš. Analni seks utegne biti tako boleč, kot tudi neverjetno zadovoljujoč. In kako se ga lotiti na pravi način?

Najprej higiena

Veliko jih ob misli na analen spolni odnos prešine misel o bližnjem srečanju z kakšnimi neprijetnimi formami. Tu te lahko potolažim z dejstvom, da je zadnji del črevesja dokaj čist in je ta strah ponavadi odveč. Seveda je najbolje uporabiti kondom, ki reši večino higienskih in zdravstvenih predsodkov, če pa že ne gre brez njega, pa vsekakor ne pozabite na čistočo.

Še posebej, če nameravata nadaljevati z vaginalnim spolnim odnosom je priporočljivo temeljito čiščenje penisa, saj se drugače lahko partnerica okuži z neprijetnimi bakterijami iz danke. Tudi pred tem je čistoča važna, ker lahko tudi moški junak stakne kakšno bolečo infekcijo. Pri analnem odnosu slavni rek: “Važno da je vlažno” še posebej velja, saj se v nasprotju z vagino danka ne ovlaži, ko je ženska vzburjena. Torej je potrebna umetna pomoč, kjer pa ni pametno kaj preveč eksperimentirati, zatorej najbolje da si nabavite lubrikant.

Voda ni lubrikant!

Če mislite, da seks v vodi kaj pomaga, se motite, saj voda ni ravno dober lubrikant in bi tako lahko bili odnosi zelo boleči. In tudi sicer pazite pri uporabi lubrikanta! Če uporabljate kondom, ga lahko lubrikanti na osnovi olja razgrajujejo. Torej lubrikant naj ne bo baziran na olju! 

Tehnike analnega seksa

Najboljšo tehniko najde vsak par zase, tukaj je le nekaj nasvetov z moje strani.

Najbolje bo, če se zadeve lotite z veliko mero potrpljenja. Za začetek ni potrebno takoj potisniti penisa do konca, kajti to bi lahko kljub vsej previdnosti povzročalo partnerici hude bolečine. Zatorej je najbolje, da komunicirata med seboj in sama povesta, kje je prag bolečine in užitka, saj bosta tako lahko sproti optimizirala užitek pri odnosu.

Seveda pa brez pripravljenosti obeh partnerjev na takšne podvige takšni eksperimenti niso priporočljivi, saj se iz predsodkov hitro razvije občutek nelagodnosti ali bolečine in tako pokvarijo spolno življenje. Tudi brez analnih odnosov je seks super zadeva, tako da se ne sekirati, če vam to ne paše.

Je pa vse odvisno od vas in vašega partnerja (-ice), važno je le, da se poslušata in eksperimentirata tam, kjer to obema odgovarja. Nima pa se smisla se vdajati fantazijam partnerja, za katere že v naprej veste, da bodo za vas nelagodne in mu (ji) to tudi povejte.

Moja pozitivna izkušnja

Spoznala sem tipčka s katerim sva se precej dobro ujela. Zmenki ob kavicah in kasneje pirčkih niso bili nikoli dolgočasni, čeprav se morda nisva najbolj strinjala na vseh področjih pogovora. Bilo mi je všeč, da je odprt in sprejme tudi kritiko ali nasprotujoče mnenje. Kar pa mi je bilo pri njem najbolj všeč, je bilo ujemanje v seksu.

Prvič sva seksala v avtu. Bilo je strastno, divje, brez zadrževanja. Po dolgem času sem naletela na nekoga, ki je iz mene znal izvabiti sladke orgazme. Načeloma jih najlažje dosežem, ko sem sama s svojimi igračkami, a precej lepše in močno je, ko ti to uspe z ljubimcem.

Poizkusita nekaj novega, raziskujta

Potem pa sva nek večer pogovarjala o različnih pozah, kaj komu ugaja, kakšen odnos imava do oralnega seksa in seveda sva se dotaknila tudi tistega najbolj občutljivega, analnega seksa. Nisem ravno najbolj nedolžna punca, a pri tej temi vedno malce zastanem. Je bil pa najin pogovor sproščujoč in iz besede v besedo me je bolj vleklo, da sem ga spraševala o izkušnjah in delila tudi kakšno svojo.

Dejansko sva na ta način naredila nekakšen mini uvod, ali predigro v najin naslednji korak. Za analni seks moraš biti pripravljen. Tako s stališča higiene kot tudi pomagal. Brez lubrikanta se nikar ne igrajte herojev.

Zna biti boleče za oba. Ker sva se v to avanturo podala premišljeno in sva bila pripravljena, lahko rečem, da sem doživela sanjski seks z njim. Tudi analni orgazem obstaja, če niste vedeli in od takrat dalje lahko rečem, potrjeno!

Bil je nežen, uvideven, … lubrikant je na zelo erotičen način nanesel na moji ritko kot na svoj penis, nato pa z njim počasi krožil, božal in zeloooo počasi prodiral. Potem se je zame odprl popolnoma nov svet in vse slabe izkušnje so bile pozabljene.

Torej, še enkrat vam na srce in dušo polagam, lotite se analnega seksa tako kot je treba in le v primeru, da se z njim strinjata oba!

DELI
Prejšnji članekSeks z razgledom
Naslednji članekZakaj moški obožujejo prsi in ritke
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.