Meni osebno se je med seksom pripetilo že marsikaj neobičajnega, a sem znala to skupaj s partnerjem obrniti na smeh

Nezgodam v spolnosti se je najbolje nasmejati

Uživala sta v skupni večerji, ob vinu, potem pa sta se odpravila v posteljo in se prepustila strastem. Medtem ko se predajate ljubkovanju, se telo znajde v številnih položajih, tako da niti ni čudno, da se pod vplivom čudnih položajev in zaužite hrane zgodi tudi neprijetnost, kot je nekontroliran izpust nakopičenih plinov. Situacija, v kateri ste se tako znašli, ni prijetna, ampak to je vse človeško.

Najboljše je, da se dogodku skupaj nasmejeta. Če želita, se o tem pogovorita, prezračita prostor in nadaljujta tam, kjer sta pred nezgodo končala. Pomembno je, da oba dojameta, da so to vse normalne telesne funkcije.

samozadovoljevanje in orgazem

Konec pred začetkom

Vse se je dobro začelo, a se je končalo veliko prej, preden ste to pričakovali. Moški se lahko občasno tako spolno vzburi, da ne more zadržati izliva, zaradi česar spolni odnos traja izjemno kratko. Moški se takrat zaveda, da je svojo partnerko pustil nezadovoljeno, zaradi česar lahko (posebno če se to večkrat zgodi) pade v depresijo. To seveda ni rešitev.

Prehitra ejakulacija pri moškem se lahko dogaja na začetku zveze, ko je vzburjenost na najvišjem možnem nivoju in so pričakovanja velika. Ni konec sveta, če mu boste, drage dame, nežno pojasnile, da nimate nobenega suma, da bodo naslednjič njegove sposobnosti v spolnosti prišle do izraza in bo vas bo popolnoma prevzel.

erotika in erotični oglasi

Nesreča “pri delu”

Nič nenavadnega ni, da moški med seksualno vznesenostjo nekako pozabi na strateško manj pomembne dele ženskega telesa. Tako se lahko zgodi, da vam bo izpulil kak las, pomečkal roke ali noge, da se bosta udarila z zobmi, komolci … Ko se to zgodi, je najbolje biti tiho.

Če pa vas je res zabolelo, mu nežno povejte, da naj bo malce bolj previden. Ne priporočamo vam, da zaradi enega izpuljenega lasu naredite sceno, ki bo posledično privedla do še večje težave.

Besedni spolni odnos

Moški kdaj pa kdaj v spolnosti zelo radi govorijo. Ženske bodo to do neke mere tolerirale, ko pa on začne govoriti prostaško, bo to večino žensk odbilo. Strokovnjaki menijo, da ženska na tovrstno govorjenje ne bi smela biti pozorna. Če ste tip ženske, ki v postelji ne mara verbalnega komuniciranja med spolnim odnosom, potem bodite enostavno tiho.

Moški, na drugi strani, imajo večinoma radi, da partnerka med seksom zabrusi kaj umazanega

Po nekem času mu bo postalo jasno, da pri seksu velja tista stara misel – govori manj, delaj več. Če pa on vseeno vztraja in vam med seksom postavlja vprašanja, mu odgovorite. Po spolnem odnosu pa mu le nežno pojasnite, da govorjenje med seksom vas odbija in ne vznemirja.

DELI
Prejšnji članekPoleti se dokazano proda več kondomov - Vse kar še niste vedeli o njih
Naslednji članekVroče priprave na vroče poletje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.