“Odprti” Slovenci in Slovenke so nam v žgečkljivi anketi zaupali: kdaj so prvič seksali, kje in s kom so prvič delili svojo intimnost, kako pogosto se podajo med rjuhe in koliko časa trajajo spolni odnosi. Razkrito je tudi njihovo mnenje o varanju in kako pogosto posegamo po mobilnih napravah v povezavi z erotičnimi vsebinami.

prvi seksIn kdaj Slovenci prvič seksamo?

Slovenci se prvega spolnega odnosa v povprečju lotijo z 19-imi leti, Slovenke pa med rjuhe prvič skočijo nekoliko prej.

Najpogosteje se ta prvi korak zgodi doma pri starših, v naravi ali v avtu. 31% moških anketirancev je prvi seks izkusilo z resno partnerko, kar 42% pa s prijateljico. Zanimivo, pri ženskah je ta delež 58% z resnim partnerjem in 25% s prijateljem.

sex oglasi

Kako pogosto seksamo Slovenke in Slovenci?

Največ anketiranih “srečnežev” seksa večkrat tedensko 40 %. Enkrat na teden pa jih seksa 25%. Enak delež, 25 % je takšnih, ki seksajo redkeje kot enkrat na mesec.

kako pogosto seksamoVečina vprašanih 67% si želi v prihodnje seksati več, 31% pa jih je s trenutnim stanjem povsem zadovoljno. Seks zanje v povprečju traja 27 minut brez predigre, oziroma 48 minut s predigro.

Ali Slovenci in Slovenke varamo? Večina, 38% anketiranih, jih varanje odsvetuje, 39% pa jih navaja, da z varanjem nimajo izkušenj. Kar 17% vprašanih nezvestobo podpira in jo celo priporoča, saj imajo z njo pozitivne izkušnje.

Kaj pa seks preko spleta?

kako_seksamo_2018_sex_na_spletuVse manj se delamo “fine” in priznavamo, da je seks nekaj kar imamo radi in ga znamo poiskati tudi na spletu.

Da iskanje partnerja za seks postaja vse bolj priljubljeno, so pokazali odgovori velikega deleža anketiranih Slovencev in Slovenk.

Kar je že 32 % takšnih, ki to precej redno počnejo in 38 % takih, ki vsaj poznajo nekoga, ki se tovrstnega načina spoznavanja poslužujejo.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja

erotični portalSpletni portal urgenca.com je v Sloveniji precej dobro poznan. Ta slovenski erotični oglasnik namreč pozna in uporablja kar 31 % anketiranih Slovencev (lani 17%). 29 % vprašanih pa je bilo takšnih, ki erotični portal urgenca.com sicer poznajo, vendar ga še ne uporabljajo.

Velja omeniti tudi, da je 30 % anketirancev odgovorilo, da portala urgenca.com do sedaj še niso poznali, vendar se jim zdi zanimivo. Le 10 % anketiranih pa je bilo takšnih, ki portala ne poznajo in jih takšen način spoznavanja spolnega partnerja tudi ne zanima.

sex oglasi

Bi seksali z nekom, ki bi ga spoznali preko spleta?

51 % anketirancem to zdi popolnoma sprejemljivo, 34 % vprašanih pa je odgovorilo, da bi se za to morda res odločili, vendar šele potem, ko bi se nekajkrat srečali v živo.

sex oglasi mobilna UrgencaStopili smo v dobo mobilnih naprav – kako pogosto jih uporabljamo v intimne namene?

Večina vprašanih 46% je odgovorila, da za ogled erotičnih vsebin najraje uporabi mobilni telefon, 36% pa prenosni računalnik. 9% vprašanih je dejalo, da jih ogled erotičnih vsebin ne zanima. V letu 2018 je tudi Urgenca.com dobila svojo mobilno stran, ki je naletela na izjemno pozitiven odziv!

SPOLNOST V PRAKSI MED SLOVENCI – Poredne stvari, ki jih Slovenci najpogosteje prakticiramo. O orgazmu, seks položajih in še čem.

Kako drzni smo Slovenci in Slovenke?

Odgovore, ki smo jih s pomočjo izvedene ankete pridobili, bi lahko na kratko opisali z naslednjimi besedami: »Vroče zgodbe Slovenk in Slovencev«. Glavni razlog za tak opis je predvsem ta, da se med najbolj pogostimi odgovori sodelujočih v anketi pojavlja seks na javnih mestih.

Najbolj priljubljeni seks položaji so:

  1. jahanje (59%),
  2. pasji položaj (59%),
  3. oralni seks (57%),
  4. položaj 69 (50%),
  5. misijonarski položaj (47%),
  6. analni seks (33%).

Kaj pred seksom najbolj vzburi?

vzburjenost in kaj vzburjaŽenske na prvo mesto postavljajo smisel za humor (67%), razvitost možganov (57%), lepoto in izgled (51%) in še ena zanimivost, ženske pri moških, pred debelino denarnice in ključi od avtomobila, zanima urejenost njihovih nohtov (18%).

Moški so pri tem nekoliko bolj direktni in dajo več na tisto, kar vidijo in ne, kaj čutijo. Moške najbolj vzburi lepa postava (65%), lepa zadnjica (44%), smisel za humor (39%), oči (37%).

Orgazem? Slovenci pravijo, da so v postelji pošteni – med anketiranimi jih 72% pravi, da še nikoli niso zaigrali orgazma.

Katere slovenske zvezdnike bi najraje videli v svoji postelji?

Največ anketiranih Slovencev bi svoje posteljne radosti delilo s Tanjo Žagar, ki ji sledita Nina Pušlar in Katarina Čas.

Anketirane Slovenke pa bi med rjuhe najraje skočile s Sebastijanom Cavazzo, Janom Plestenjakom in Vidom Valičem.

sex oglasi

DELI
Prejšnji članekZdravo, jaz sem Eva!
Naslednji članekSkrivnostno življenje madam Monique
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.