Si želiš vroče akcije na Urgenci preko Avdio/Video klica 📹 pa ne veš kako začeti? Brez skrbi, greva skupaj skozi 😉

Za začetek morata biti na urgenca.com (pametni mobilni telefon) prijavljena oba uporabnika, ki se želita povezati preko AV (Avdio Video) klica. Po kliku na profil osebe, izberi ikono za pošiljanje sporočil, nakar klikni ikono za AV klic (desno zgoraj). Če bo klicani sprejel tvoj klic, se bosta čez nekaj trenutkov zagledala. Potem pa … žur, kaj naj rečem 🤳🔥🤩!

Spodaj pa še nekaj kratkih navodil:

  • AV klice lahko uporabljajo samo plačniki
  • AV klice se uporablja na mobilnem telefonu s kamero in spletno povezavo
  • Storitev se vklopi/izklopi v nastavitvah profila – je pa na začetku avtomatično vklopljena
  • nadležnega klicatelja lahko blokiraš in/ali kasneje odblokiraš v nastavitvah – klicatelja blokiraš kar med klicem oz. ko si z njim na zvezi oz. zaključiš pogovor
  • Kličeta se lahko samo, ko sta oba prijavljena na Urgenci.
  • Za uporabo AV klicev moraš aplikaciji na telefonu omogočiti dostop do kamere in mikrofona.

DELI
Prejšnji članekP.S. Potrebna vsak dan
Naslednji članekZ aplikacijo do mojstra oralnega seksa!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

3 KOMENTARJEV

  1. […] Za vse člane/plačnike na Urgenca.com so odslej na voljo tudi izjemno vroči AVDIO/VIDEO zmenki, ki izkušnjo sex oglasov in sex zmenkov popeljejo na nek povsem nov in višji nivo. Odslej se lahko s svojo seksi izbranko pogovarjata v živo (v sliki in besedi) ne da bi pri tem drug drugemu izdala svojo telefonsko številko. Vse skupaj namreč poteka znotraj same aplikacije. Preberi več o AVDIO/VIDEO sex zmenkih! […]

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.