Najprej se pojavi vprašanje, ali so tiste ženske, ki so zainteresirane za druge ženske, lezbijke, biseksualke ali pa so preprosto vedoželjne?

Raziskave menda kažejo, da ni človeka, ki bi bil 100-odstotno homoseksualec ali 100-odstotno heteroseksualec. Dobra novica, ne? Če sodimo po tem, vam ne bo težko najti dveh žensk, ki bi si izmenjali ljubkovanje.

erotika in erotični oglasi

Če ženska, denimo, opazuje ustnice Angeline Jolie, lahko to pomeni, da bi jih tudi sama rada okusila, lahko pa pomeni samo, da ji zavida in bi tudi sama rada imela takšne. V vsakem primeru so del njene fantazije.

Zakaj bi žensko telo svoje “sospolnice” sploh privlačilo? Imamo eno možno razlago: ko nekdo od njih zahteva, naj bodo popolnoma odkrite, priznajo, da se jim moško telo ne zdi tako umetniško kakor žensko. Slednje je bolj razgibano in okrašeno z mehkimi krivuljami oblin.

Erotične zgodbe trojček

Bolj jim je sicer všeč seks z moškimi, a se včasih sprašujejo, kako bi bilo okusiti žensko. Ampak, pozor: fantazije niso nujno realno izvedljive, nekatere uživajo samo v svoji domišljiji, v dejanski izvedbi pa bi se sanjski scenarij razblinil.

Se pravi: fantje, vaša naloga je poiskati tiste radovednice, ki potrebujejo praktični preizkus svoje teorij in se zapoditi v seks v troje. Štartate lahko kar na mali kliniki za velike potrebe – www.urgenca.com, kjer je največje zbirališče seksualne ponudbe in povpraševanja pri nas!

Kot zanimivost naj dodam, da je na portalu več kot 5.000 parov, ki iščejo dodatno vzburjenje v svoji postelji! 😲💪👑😍

DELI
Prejšnji članekČas za neprekinjen užitek
Naslednji članekVse o penisu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.