Vsak moški si želi vedeti kdaj (in ali sploh) njegovi dragi prihaja. Kaj se dogaja pri ženskem orgazmu? Kateri so “tisti” signali?

Če omejimo orgazem na samo dogajanje v telesu, je orgazem krčenje Pubokokcigealne ali PK mišice (posamezen krč traja približno sekundo), ki sledi nabrekanju ščegetavčka in sramnih ustnic, ter podaljšanju in razširitvi vlažne nožnice, kot posledici vzburjenja ženske. V predelu medenice ženske občutimo orgazem kot utripanje, ki se skozi valovanje širi navzven izven ozkega predela same nožnice.

via GIPHY

A orgazem ni fizično dejanje!

Zato se niti se ne zgodi med ženskimi nogami, ampak v njenih možganih. Ne glede na to, kako posamezna ženska doživlja orgazem in kateri orgazem doživlja (obstaja več vrst, o tem sem pisala v tem članku), so določeni zunanji znaki, ki odražajo dogajanje v ženskem telesu pred, med in po orgazmu. Tako kot je edinstvena vsaka ženska, tako je tudi odražanje dogajanja v njenem telesu lastno njej sami.

Vsak moški, ki ima z žensko ljubeč odnos, ve kdaj ga doživlja. Ostali si morda lahko pomagajo z naslednjimi znaki, ki so samo poskus podati odgovor na vprašanje “kaj se dogaja z žensko, ko doživi orgazem?”.

erotika in erotični oglasi

  • Dihanje: postane plitko, hitrejše, večkrat neenakomerno; v glavnem ga spremlja vzdihovanje, ki odraža žensko uživanje (sami vzdihi so različni, različno glasni, pogosti; večkrat lahko iz samega vzdihovanja ženske ugotovimo stopnjevanje njenega užitka); moški lahko opazite, če je vzdihovanje samo del obreda “hlinjenja” orgazma, ker ne bo usklajeno z ostalim izražanjem “uživanja” ženske
  • Glasovi: precej žensk je v trenutku pred orgazmom glasnih (včasih precej glasni kriki) tik, preden doživijo orgazem, lahko sledijo posamični kriki, a med samim orgazmom ženske, ko pride do krčenja PK mišice, ženske v glavnem ne kričijo. Seveda obstajajo izjeme.
  • Pogled: ta postane nekako odsoten, skoraj zamegljen; njene oči odražajo njeno željo. Čeprav vas ženska gleda, imate včasih občutek, kakor da gleda “skozi vas”.
  • Ustnice, jezik: njena usta postajajo vedno bolj suha; v glavnem so odprta; včasih si ženska grizlja spodnjo ustnico; po orgazmu so njena usta in jezik večkrat zelo suha; priporočam vašo slino kot eliksir.
  • Mišice: so napete, lahko občutite občasno drhtenje mišic v mednožju. V trenutku orgazma (odvisno od moči PK mišice ženske) lahko čutite njene krče. Ženske, ki imajo zelo močno PK mišico, včasih še dodatno s krčenjem in sproščanjem mišice povečujejo svoj užitek, kar občutite tudi na penisu.
  • Glava, noge, roke: lahko vas odrivajo stran od sebe in zopet vlečejo k sebi. Večkrat ravnajo zelo kontradiktorno, kakor, da ne vedo ali si vas želijo ali ne oziroma ali prenesejo užitek ali ne. Jap fantje, vem, vem … Po orgazmu, že zadovoljene, ponavadi izrazito stegnejo noge in se popolnoma zravnajo.
  • Dojke, bradavičke: dojke se napnejo, nekoliko povečajo. Bradavičke potemnijo, postanejo lahko zelo občutljive.
  • Sramne ustnice, ščegetavček: nabreknejo, sramne ustnice potemnijo, ščegetavček je zelo občutljiv in nekoliko dvignjen (kasneje se spusti).
  • Nožnica: velika količina izločkov, ki vlažijo celotno spolovilo ženske. V njeni notranjosti se ustvari tako-imenovani orgazmični plato, ki doživlja krče PK mišice najbolj intenzivno in po orgazmu izgine. V trenutku orgazma se v valovih ponavljajo krči PK mišice. Teh sprememb ne morete videti, lahko jih pa občutite na penisu.

Tako ljubčki moji, zdaj boste vedeli kdaj vaši dragi prihaja in kdaj morda samo igra, da bi zadovoljila vašemu egu in v meglo zavila svojo slabo vest. Tako je, tudi punce imamo slabo vest kadar, kljub trudu ljubimca, žal ne doživimo sladkega vrhunca.

V veliki anketi o spolnih navadah med Slovenci sprašujemo tudi o tem koliko ljudi je že kdaj zaigralo orgazem. SODELUJ!

DELI
Prejšnji članekKdo pravi da ženske ne maramo seksa?!
Naslednji članekTeorija spolne privlačnosti (mana)
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.