Odgovor na to vprašanje naj za ženske ne bi predstavljal težave, ampak ali zares znamo?

Gre za to, da večina meni, da so moški “zrajcani” že, če jih samo malo lepše pogledaš. Morda nehote nastaviš in napneš zadnjico, ko pobiraš s tal ključe, ki si jih prej namenoma spustila iz rok, ali pa nastaviš dekolte v položaj, ko njegov pogled ne more mimo ne da bi se srečal z njim. Pa poglejmo kaj vse še lahko ženske postorimo na tem področju. Za ženske je erotika nekaj povsem spontanega.

erotične zgodbe seks s sosedo

Prebij se v njegov osebni prostor

Naslednjič, ko bosta na večerji, ga ni treba prositi, naj ti poda solnico. Rajši se ponjo stegni sama in se s prsmi “po nesreči” rahlo dregni ob, denimo, njegovo roko. Če rabiš njegov ključ od avta, si ga vzemi sama: z roko ga “na poti” v njegov žep pobožaj po stegnu. Ne podcenjuj moči dotika!

Razkrij nekaj kože

Če imaš oblečeno srajco, naj se gumb med prsmi odpne. Ups! Če nosiš krilo, te bo nenadoma nekaj požgečkalo – in to ravno na zgornjem delu stegna. Ali pa bo zapihal veter … Če so ti ljubše hlače na bokih, ti ni treba obleči spodnjega perila. Naj tudi sam opazi, da si “spodaj brez”: ključi naj ti padejo na tla takrat, ko on stoji za teboj. Samo droben namig, ne razkrij najslajših predelov. Prepusti še nekaj malega njegovi domišljiji.

Naj ohrani misel nate brez obleke

V trenutku, ko se pripravlja na odhod v službo, seksapilno premočena od glave do pet, stopi izpod tuša, ovita samo v majhno brisačo, ki skromno zakriva “vitalne dele”. Nato ga zgrabi in “naj vajina jezika strastno spregovorita po francosko”. Če ga želiš spomniti na minulo noro noč, pusti za seboj erotično sled: spodnjice na vidnem mestu. Vse to ga bo spomnilo, kaj ponujaš, vendar tega ne bo mogel dobiti, vsaj ne takoj.

Komunikacija in spontanost

Pogovarjaj se s svojim partnerjem o svojih željah, fantazijah in pričakovanjih v spalnici. Bodita odprta in iskrena drug do drugega ter si izmenjajte ideje, kaj bi radi poskusila ali doživela. Spontanost je ključna za vzburjenje, zato ga preseneti s spontanimi in strastnimi gestami, kot je na primer nenadno poljubljanje ali nežno draženje. Nepričakovani dotiki in nagajive poteze lahko vzbudijo veliko strasti in pričakovanja, kar bo povečalo spolno napetost med vama.

Uporaba erotičnih pripomočkov in igric

Vnesita nekaj novega in razburljivega v vajino spolno rutino z uporabo erotičnih pripomočkov in igric. Raziskovanje različnih spolnih igračk, kot so vibratorji, erotične igre ali oblačila, lahko pripelje do nepozabnih spolnih izkušenj. Skupaj s partnerjem izberita nekaj, kar vaju oba vzburja, ter se prepustita domišljiji in užitku. Včasih vaju bo do roba potisnilo že samo klikanje po spletni erotični trgovini in pregledovanje bogatega nabora nadvse domišljenih pripomočkov za seks.

Po treniraj svoje veščine zapeljevanja na največjem portalu za erotične zmenke pri nas Urgenca.com – BREZPLAČNO!

DELI
Prejšnji članekŠtudentsko delo
Naslednji članekMisionarski položaj je osnova ampak ali ga obvladaš?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

  1. Res je. Malo kože odkrite na pravem mestu vzburi moškega. A ne vsakega in vselej. Potrebno je malo igre, ki jo v današnjem času zaradi prezaposlenosti manjka.

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.