Odgovor na to vprašanje naj za ženske ne bi predstavljal težave, ampak ali zares znamo?

Prebijte se v njegov osebni prostor. Naslednjič, ko bosta na večerji, ga ni treba prositi, naj vam poda solnico. Rajši se ponjo stegnite sami in se s prsmi “po nesreči” rahlo dregnite ob, denimo, njegovo roko. Če rabite njegov ključ od avta, si ga vzemite sami: z roko ga “na poti” v njegov žep pobožajte po stegnu. Ne podcenjujte moči dotika!

Razkrijte nekaj kože. Če imate oblečeno srajco, naj se gumb med prsmi odpne. Ups! Če nosite krilo, vas bo nenadoma nekaj zažgečkalo – in to ravno na zgornjem delu stegna. Ali pa bo zapihal veter … Če so vam ljubše hlače na bokih, vam ni treba obleči spodnjega perila. Naj tudi sam opazi, da ste “spodaj brez”: ključi naj vam padejo na tla takrat, ko on stoji za vami. Samo droben namig, ne razkrijte najslajših predelov.

Naj ohrani misel na vas brez obleke. V trenutku, ko se pripravlja na odhod v službo, vi, seksapilno premočeni od glave do pet, stopite izpod tuša, oviti samo v majhno brisačo, ki skromno zakriva “vitalne dele”. Nato ga zgrabite in “naj vajina jezika strastno spregovorita po francosko”. Če ga želite spomniti na minulo noro noč, pustite za seboj erotično sled: spodnjice na vidnem mestu. Vse to ga bo spomnilo, kaj ponujate, vendar tega ne bo mogel dobiti, vsaj ne takoj

DELI
Prejšnji članekErotična moč živil | Afrodizijaki
Naslednji članekZdravo, jaz sem Eva!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

  1. Res je. Malo kože odkrite na pravem mestu vzburi moškega. A ne vsakega in vselej. Potrebno je malo igre, ki jo v današnjem času zaradi prezaposlenosti manjka.

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.