Napačen pristop k draženju erogene cone ne bo dal učinka. Čeprav najdete pravi način in pravo mesto, je tudi najbolj idealna kombinacija v času omejena. Ženske včasih pričakujemo tisti hitri, nekoliko grobi seks.

Tista divja stran v nas in želja po občutku podrejenosti v odnosu do moškega. Načini vzburjenja izhajajo iz naših osnovnih sposobnosti čutnega zaznavanja: vidimo (oči in pogled), slišimo (ušesa in zvok), čutimo (koža in dotik) in mislimo (možgani in domišljijske ali resnične predstave).

erotika in erotični oglasi

Pogled

Oči razkrivajo želje, razpoloženje, hrepenenje. Globok, dolg pogled, poveže moškega in žensko; iskrivi nagajivi pogled pokaže na našo željo po igranju. Gledanje partnerja, ki se dotika našega telesa, opazovanje, kako nam oseba, ki jo imamo radi, nudi užitek, je zelo čutno in erotično doživljanje. Naj bodo zaprte oči med ljubljenjem samo takrat, kadar moramo za sekundo, dve odklopiti vse okrog nas, da dosežemo orgazem.

Zvok

Si lahko predstavljate, da ves čas ljubljenja ne bi bilo nikjer nobenega zvoka? Dihanje, vzdihovanje, šepetanje, glas, besede, pihanje, momljanje, mrmranje, krik. Če dihanje in vzdihovanje odraža stopnjo našega vzburjenja, so besede tiste, ki ga podžigajo. Lahko so nežno šepetanje na uho, lahko so glasne, tudi ukazi. Lahko so intimne z uporabo intimnih imen ali “umazane”.

samozadovoljevanje in orgazem

Zvok je dih, čeprav samo topla sapa na notranji strani njenega zapestja. In seveda krik, ki je lahko ali ne. Če ga imamo na koncu grla, ga moramo osvoboditi, ker je energija, ki hoče ven iz našega telesa. Moški, bodite glasni, ker to odraža ugodje ali preprosto uživanje. Vaše in njeno.

erotika in erotični oglasi

Dotik

Dotik je marsikaj, a učinek je vzburjenje živčnih končičev, ki jih imamo na površini kože. Tisto ščemenje. Dotikamo se lahko s telesom ali uporabimo pripomočke. Prsti, dlani, ustnice, jezik, zobje, lasje, celo telo, penis (moško dotikanje ženske). V začetku se izogibajte spolnih organov in tudi bradavičk.

Kakšni morajo biti dotiki?

Intenzivnost: na začetku nežni, komaj občuteni, nato intenzivnejši, zahtevnejši, lahko grobi. Dotikamo se lahko tudi s predmeti, ki povečajo v začetku senzibilnost (svileni šali, peresa) in nato poudarijo občutke (kocke ledu, erotični pripomočki).
Občutek dotika: vlažni, mehki, topli (ne priporočam razpokanih grobih prstov, suhih ustnic, hladne ali pretirano vlažne dlani).
Način dotikanja: drsenje, poljubljanje, grizljanje, pritiskanje, gnetenje, lizanje, sesanje; vključiti presenečenje, nepričakovan občutek. Ne smejo biti predvidljivi in ravni, ampak krožni, valoviti, da telo nikoli ne ve, kje se ga bomo dotaknili.

seks na fotoshootingu

Uporabite domišljijo

Z vsem vašim ravnanjem v ženski vzpodbujajte njeno poželenje, strast in v njej ustvarjate predstave. Njene misli se morajo plesti okrog tega, kar delate z njo, kar želi, da delate z njo, kar želi delati vam … skratka okrog uživanja z vami. Začne se že na začetku in se nato prelije iz domišljije v resničnost. Sama misel, pričakovanje njega, njegovih dejanj, njegovih dotikov in poljubov.

erotika in erotični oglasi

Uh, dragi moji moški. Ne zanemarjajte ženske domišljije!

NO, IN KONČNO … KJE SO TE VRAŽJE ŽENSKE EROGENE CONE?

“Erogene cone od glave do nog”

 

DELI
Prejšnji članekNajpogostejše težave pri spolnosti
Naslednji članekV primežu pohote
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.