Dragi moji tipčki, spodaj imam za vas nekaj zelo uporabnih nasvetov, kako “zapecati” vročo bejbo na Urgenca.com

Najprej je za vas najbolj pomemben korak, da imate v popolnosti izpolnjen profil. Poveste nekaj malega o sebi, označite, katere stvari so vam v spolnosti všeč in podobno.

Na kar nikakor ne smete pozabiti je “vsaj” profilna fotka. Zakaj? Ženske se zelo težko pogovarjamo z nekom, ki ga še nikoli nismo videle. Več jih bo, bolj boste zanimivi vročim bejbam, ko bodo hitele preverjat, kdo si je ogledoval njihov profil.

Aha, pa še tole. Ker jih mnogo uporablja filter iskanja “Imajo fotografijo” boste brez profilne fotografije že na začetku precej manjkrat opaženi kot bi bili sicer.

Bodite pismeni!

Ne samo punce, verjetno si nihče ne želi pogovora, “chata”, v katerem je polno slovničnih napak in besed, ki jih morda razumejo samo v določenem delu Slovenije.

S pismenostjo sporočate, kako v redu tipček ste in tudi pokažete nivo sposobnosti vaše komunikacije.

Punce imamo rade klepet. Rade vidimo, da nas zapeljujejo z izbranimi besedami. Tudi vročimi seveda, ampak to v primernem trenutku in nikakor ne v prvem stavku.

In dragi moji fantje, ne pošiljajte svojega “orodja” v prvi fotki, ki jo pripnete v pogovor. Razen, če je seveda takšna želja izražena iz nasprotne strani. V tem primeru pa “prosto po Prešernu” se je reklo včasih.

Bodite potrpežljivi

Jasno je, da ste-so-smo na Urgenci iz enega samega razloga (ki se deli na nekaj pod-kategorij) in to je najti partnerja za seks, avanturo za eno noč, popestritev, uresničitev skritih fantazij in podobno.

Kljub temu pa bodite potrpežljivi, če ne prejmete odgovora na svoje sporočilo v nekaj minutah. Predal s sporočili je lahko prepoln in težko je slediti vsem, Eva pomežikvam vsem odgovoriti, srečati tistega, ki nam je “OH in SPLOH”.

Še enkrat velja opozoriti, da imajo tudi tu prednost fantje s fotografijami. Res je, tudi punce smo potrebne in prav zato se nahajamo na urgenca.com. Še droben namig … punce je potrebno razvneti, jim prebuditi domišljijo (uporabiti prave besede v pravem trenutku), jih zapeljati na način, da si te želijo. Potem pa ti samo bog še lahko pomaga hehe!

DELI
Prejšnji članekUrgenca.com na festivalu erotike EROTICLAND 2019!
Naslednji članekIntervju z legendo | Rocco Siffredi!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.