Mit da moški raje seksajo kot ženske je popolnoma neresničen! Zase lahko rečem, da obožuuuujem seks. So pa reči, ki jih ženske pri seksu načeloma ne maramo.

Mehaničen seks

Seks brez strasti je ženskam dolgočasen, ker se potem počutimo, kot da smo porabile ta čas kar tako. Seveda pa ni nujno, da je vsak seks vedno strasten, ampak, če je prevečkrat podoben, bomo vsekakor počasi postale nezadovoljne. Moški se tega enostavno morajo zavedati oziroma naučiti, ter znati svojo bejbo vzburiti in vzdrževati temperaturo.

erotika in erotični oglasi

Monoton seks

Če ženska že v naprej natančno ve, kako bo seks potekal, vsako potezo, ki jo bo moški naredil, potem se zavedajte, da je vajin seks postal monoton. Tega pa ženske ne maramo in nas že v naprej odbija, da bi se sploh spustile med rjuhe.

Problem se da rešiti s pomočjo domišljije, saj lahko seksate tudi v drugih prostorih, ne samo v postelji. Pa tudi roke začnite uporabljati v drugačnem vrstnem redu kot ste navajeni. Dodajte kakšno presenečenje, igračke, perilo, …

Predolg oralni seks

Velika večina žensk ima rada oralni seks, ne maramo pa, da se moški predolgo zadržuje v našem mednožju. V tem primeru postane to dolgočasno, še huje pa je, če se moški že tri dni ni obril in to zna biti za ženske zelo moteče.

Seks na hitro

Da se ne razumemo narobe, ženske imamo občasno zelo rade “ta hitrega” in nas že sama misel na to vzburja. Ampak, ženska rabi malo več časa, da doživi orgazem in z “zajčjim seksom” tega ne bo. Najbolje je, da moški izmenjuje ritem in je na trenutek nežen, nato strasten, pa spet nežen itd. in verjemite, da vam bo ženska hvaležna, predvsem pa potešena in zadovoljna.

DELI
Prejšnji članekVroče priprave na vroče poletje
Naslednji članekErotična masaža s presenečenjem
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.