Nekaj mojih najboljših erotičnih izkušenj je vezanih na seks na neobičajnih krajih. In kaj to sploh so?

Ni se treba zadrževati samo v domači postelji, naj vas vzburi misel, da vas lahko kdo zaloti. Začinite svoje spolno življenje s seksom na javnem kraju!

Seks v kuhinji eroticna zgodba

Seks v dvigalu

Večina modernih dvigal vsebuje varnostne kamere, zato bodita previdna, da ne bodo imeli varnostniki zabave. Nekaj nadstropij vama ne bo zadostovalo, zato bo treba dvigalo zaustaviti. Vendar ne predolgo, da vas res kdo ne zaloti (hišnik ali serviser, na primer).

Seks v kinu

“Oglejta” si film, ki ni preveč priljubljen. Prazna dvorana in vidva v zadnji vrsti. Ona naj ima oblečeno krilo, svojega ugodja pa naj ne izkazuje z glasom.

Seks na stopnišču

Živita v bloku. Odpravita se v najvišje nadstropje, kamor še ni stopila človeška noga (to je tam, kjer nihče ne stanuje in stopnice vodijo samo še na streho stavbe).

erotika in erotični oglasi

Seks v zakotni ulici

Temačna ulica brez sprehajalcev je idealna za “užitkarjenje” na hitro. Izogibajta se tistih z “na-roko-metalci”, roparji, brezdomci ali s podganami (če take ulice sploh obstajajo drugje kot v filmih). Meni načeloma eden najljubših krajev za “ta hitrega”.

Seks v pisarni

Tam se lahko poveselite s sodelavko (sodelavcem) ali pa s svojo izbranko (izbrancem), ki vas naključno obišče na delovnem mestu. Predlog za ženske: obišči ga oblečena samo v oblekico ali krilo, spodaj brez in obuta v visoke pete.

Seks v garderobi

Fantje gredo le redko po nakupih s svojimi dekleti. Mogoče se vam bodo pridružili večkrat, če bodo imeli kaj pametnega početi. Še to: v trgovini ne bodita edini stranki, prav tako pa naj “vajina” garderoba ne bo edina, ki jo prodajalna premore.

Uporabite svojo domišljijo

DELI
Prejšnji članekErotični načini za praznično razvajanje
Naslednji članekTudi tebe mika usnje?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

3 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.