Prvi poletni dnevi so me vzradostili do te mere, da sem šla s kolegom in kolegico v priljubljen kamp na Gorenjski konec. Pivo, zabava, druženje in zavijanje pohotnih volkov dolgo v noč.

Čez dan smo se počutili kot majhni otroci le, da smo namesto sladoleda v roki ves čas držali pivo in špricer z ledom. Fenomenalen občutek kot tudi trenutki, ko smo se zmetali v prekrasno vodo. Kolega in kolegica sta nek moderen par, ki se občasno daje dol. Friends with benefits. Rada povabita tudi tretje osebe, a se nekako nisem počutila pravo zanju.

seks v morju

Že prvi večer sta se pridružila kopici pohotnih “šotorašev”, ki so okrilje noči izkoristili za svoje umazane ideje. Čeprav ne morem reči, da bi bilo komu ravno hudo nerodno. Spomnim se parčka, ki je imel v mini šotoru ves čas prižgano svetilko. “Moj bog, ju ni strah komarjev?” Sem si mislila.

A tista svetloba je bila še kako prikladna, da sem lahko z varne razdalje uživala v predstavi. Odprla sem si naslednji pir, srebnila z največjim užitkom in se naslonila nazaj v ležalnik. Predstava se je začela tako, da je ona na vseh štirih pričakovala njegovo darilo. Odvezoval si je kratke hlače, si jih vlekel navzdol nakar je iz njih priletela prava “komarčina”.

“Pizda, ko te tale useka,” sem vzkliknila sama pri sebi.

erotika in erotični oglasi

Bejba se je brez obotavljanja spravila nadenj s svojimi usti. Navkljub dejstvu, da je bilo vmes platno šotora se je vse zelo razločno videlo. Ugotovila sem, da nekatere bejbe še lažje goltajo velike tiče kot jaz. Včasih sem se rada pohvalila, da obvladam deep throating. Znova sem odpila požirek in odložila pločevinko, da si ne bi pira grela v roki.

Raje sem roko uporabila za božanje nenadoma prebujene muce, ki me je celo popoldne prosila naj pogledam za postavnim Avstrijcem, ki si me je ves dan sestradano ogledoval. Nisem se odločila, da bi mu poslala kakšen signal zato me je mala porednica prosila naj se pridružim kolegoma, ki sta se tisti hip precej glasno obdelovala le nekaj metrov za menoj v našem šotoru.

Rekla sem, da jima dam mir pred spancem, ker vem kako je iti spat potreben. Jaz sem tisti večer to imela namreč v planu. Dokler mi za hrbet ni stopil nekdo, ki je za hip v meni sprožil alarm za klic na pomoč potem pa me hitro pomiril v nerodni Angleščini. Bil je osvajalec iz Avstrije, ki se je odločil poizkusiti svojo srečo. Verjetno tudi sam opogumljen z nekaj piri je sedel k meni in mi ponudil novo pločevinko. Vzela sem jo. Čisto tako iz vljudnosti čeprav je bila moja še skoraj polna.

Potem sva skupaj opazovala parček v šotoru kako se žge na vse mogoče načine. Dva prava voajerja sva bila. V nekem trenutku me je prijel za roko, nekaj časa nežno gladil z dlanjo potem pa si jo prestavil na mednožje.

“Moj bog! To je šele komarčina.”

Kolega zadaj sta vse glasneje in nesramežljivo dajala vedeti, da še nisem dobrodošla v svoji spalki zato sem se prepustila trdotičnemu Hansu, ki je mojo roko zdaj tiščal v svoje hlače. Ves čas sva se zabavala na račun vseh fukačev okoli naju nato pa se jima pridružila še sama. Prestavila sva se nekoliko bolj na samo in preizkusila mojo podlogo za ležanje. Imel je uren in spreten jezik, meni je bilo pa vse manj za te igrice. Rabila sem fuk in nič več.

Prevrnila sem ga na hrbet, se slekla in se mu zavihtela v naročje. Z muco sem nato nekaj časa zgolj božala velikana pod seboj in se mu čudila. Kaj dosti govorila nisva. Jaz nemško ne znam, on pa angleško nič. Pa saj nama ni bilo treba. Njegov trd kurac je povedal vse, moja mokra češplja pa mu je odgovorila. Tako sem se nek trenutek nasadila nanj in razmišljala o tem, da v tako lepi okolici še nisem fukala. Žal je bila noč a so bile slike zelenja in velikega jezera še vedno žive.

Kot bi nas nekdo povezal smo vsi skupaj v kampu zaključevali naenkrat. Iz vseh koncev je bilo slišati vse hitrejše stokanje in globoko ječanje. Preostalim se je moralo verjetno zdeti kot bi jih napadle divje živali. Po dolgem času sem doživela en hiter in neobvezen seks zgolj za svoje dobro počutje. Tisto noč sem dobro spala čeprav sta se kolega sredi noči še enkrat požgala.

DELI
Prejšnji članekNov spolni partner?
Naslednji članekErotika ali pornografija?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.