Tu in tam radi preberete horoskop za svoje znamenje? Potem boste z veseljem prebrali o tem kako se določena znamenja znajdejo v seksu.

Nekako splošno velja, da so najbolj divja znamenja v postelji (in drugod) 4. Škorpijon, bik, strelec in lev. Tako kot za karakteristike posameznih znamenj velja, da nas kar lepo opišejo ni nič drugače pri spolnosti. In ko smo že pri njej, povejmo, da ima prav vsako izmed 12-ih znamenj svoje kvalitete. Vas zanima katere?

Divji ovni

Morda jim tega ne bi pripisali, a ovni in ovnice so zelo divja znamenja, ko pride do seksa. Neznansko uživajo v spolnih vragolijah, obožujejo pornografske vsebine in se kaj hitro spravijo k akciji. Če boste imeli v postelji ovna ali ovnico pozabite na romantično crkljanje.

Subtilni biki

Za bike je značilno, da se v postelji radi predajajo drobnim nežnostim in svojega partnerja razvajajo z dolgo predigro. To seveda še zdaleč ne pomeni, da gre za dolgočasen seks. Prej bolj globok, z več emocijami in erotičnim nabojem.

erotika in erotični oglasi

Nepredvidljivi dvojčki

Dvojčki so že tako ali tako velikokrat okarakterizirani za “naporne” in samosvoje. Tudi v seksu ni nič drugače. So izjemno nepredvidljivi, o položajih se odločajo sproti, prav tako pa nikoli ne veš kdaj prileti kaj po ritnicah. Trojček? Ni problema!

Presenetljivi Raki

Čeprav se rake vedno povezuje z ljubeznijo, sočutjem in umirjenim duhom, pa se pod oklepom raka skriva marsikaj. Rakova domišljija je brez konkurence in lahko ponudi večer poln romantike ter čustvenega seksa, že naslednji večer pa pravi BDSM performans.

Lev je šef

Ali pa šefinja. Ko imate v postelji leva se pripravite na ukazovanje in izpolnjevanje nalog. Levi so zelo odprti, pogumni in radi razkazujejo svoje atribute. Z njimi pritegnejo že v javnosti, zato morajo doma poskrbeti za presežek. Obožujejo eksplicitne vsebine in snemanje spolnega odnosa.

Skrivnostne device

Devica v svetu seksa dobi nek nov pomen, ki vsekakor ne namiguje na njeno deviškost. So sicer nekoliko zaprte same vase, a polne erotičnih fantazij, ki si jih želijo uresničiti. V resnici potrebujejo samo partnerja, ki jih bo znal odpreti in jim pokazati kaj je to ultimativni užitek.

Tehtnice so “fine”

Fine na način, da ne marajo trdo erotičnih prizorov brez vsebine. Raje pogledajo kakšen ljubezensko erotičen film, v postelji pa dajejo prednost predigri. Sam seks s tehtnico bi bil lahko celo nekoliko enoličen, če sami niste oseba, ki zna povesti igro. Tehtnica jo bo sprejela, a po seksu o tem ne želi več niti besede.

Strastni škorpijoni

Znamenje polno strasti in erotičnega hrepenenja si v postelji želi osebo, ki bo delila njegove ideje. Sicer nekoliko rezerviran, pa vseeno navihan in dovolj odprt, da sprejme kar mu je ponujenega. S škorpijonom vam v seksu ne bo dolgčas, morda se bosta vmes le večkrat smejala.

samozadovoljevanje in orgazem

Čvrsti kozorogi

Za kozoroge je v spolnosti značilno, da so prave mačo osebe ne glede na to ali gre za moškega ali žensko. V tem primeru ste lahko prepričani, da boste povabljeni v BDSM igre, polne usnja, bičev, lisic in ostalih pripomočkov. Kozorog rad zgrabi in je rad zgrabljen, ko se vloge zamenjajo.

Tihi vodnarji

Čeprav za vodnarje velja, da so na videz nekoliko rezervirani, pa so njihove misli vedno polne erotičnih prizorov v katerih igrajo glavno vlogo. Naj vas ne preseneti, če si vodnar ali vodnarka zaželita analnega seksa. Tudi v tri vodnarjem ni odveč, je pa tako, da si takrat večinoma želijo v postelji tretje osebe istega spola.

Ribe in seks

Za ribe bi lahko rekli, da jih ne zanima toliko sam seks kot vse tisto kar vodi do njega. Uživajo v flirtu, v opazovanju osebe, ki jim je všeč, spletnih pogovorih in izmenjavi vročih vsebin. Velikokrat jim pride med masturbiranjem kar se jim zdi še celo bolj prijetno kot med spolnim odnosom.

DELI
Prejšnji članekAnalni seks je lahko prijeten a tudi tudi boleč
Naslednji članekNajpogostejše napake, ki jih moški delajo v postelji
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.