Kdo pravi da ženske ne maramo seksa?!

Moški se velikokrat pritožujejo, da ženske ne marajo seksa. Ne, niso in nismo vse frigidne! Večina žensk nas ima seks zelo rada, je pa seveda vprašanje kdaj s kom in na kakšen način. Včasih lahko razlog za ne-seksanje leži tudi na strani moškega.

Začudena EvaMorda jo je v tistem trenutku res bolela glava, vendar če se odklanjanje seksa ponavlja, ste se morda vseeno zapletli z bolnico – strokovnjaki temu pravijo seksualna anoreksija.

Za tiste, ki ste zaznale, da vas je seks kar naenkrat začel odbijati, imam spodaj nasvete za prvo pomoč. Smo vendarle na Urgenci ;).

erotika in erotični oglasi

Naučite se čutnosti

Če začutite, da je seks hladen in brez čustev (in da to ni tisto, kar hočete), se morate opomniti, kako je, če zares uživate. Za vajo lahko poskusite jesti kosilo v tišini in se osredotočite na različne vonje, okuse, barve ter na to, kar občutite z jezikom. Potem to čutno izkustvo prezrcalite v posteljo (ali kamorkoli že) in bodite pozorne na to, kar občutite, ko se vas dotakne, vas poliže, poljubi, …

Okrepite si samozavest

Nizka samopodoba je povezana z nenadzorovanim seksualnim vedenjem. Partnerja vprašajte, kaj mu je na vas najbolj všeč, in drug drugega opomnita, zakaj sta skupaj.

Postavite svoje meje

Ugotovite, kaj radi počnete pri seksu, kaj vas osrečuje in v čem uživate. Prav tako izločite dejavnike, ki blokirajo vašo strast. Če odklonov pri spolnosti ne marate, to povejte tudi svojemu partnerju. Če je ON vzrok, da zavračate spolne užitke, se morata o tem resno in odprto pogovoriti.

(Ne)verbalna komunikacija je pomembna

Da bo seks nemoten, se morata pogovarjati ali dajati drugačne znake pred, med in po aktu. Dovolj zgovorni so tudi vzdihljaji, ki bodo vzburjenje še povečali. Za oba.

DELI
Prejšnji članekErotične dišave ki ustvarijo omamno ozračje
Naslednji članekKako veš, da ji prihaja?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.