Začutila sem enormno potrebo! Potrebo po soncu, morju, po dopustu. Potrebo po vsem kar to prinaša s seboj.

Eroticna zgodbica z morja

Spomnim se enega zadnjih izletov na hrvaško obalo, ko sva morala s takratnim ljubimcem pred potovanjem urediti papirje za prehajanje meje. In spomnim se kako zelo sva se hudovala kaj nam je vsega tega sploh treba. Danes pa človek ne more niti v lokal na kavo. Uhh, res rabim vsaj en takšen vikend, kot je bil tisti takrat.

Ves čas sva imela nad seboj grožnjo zapiranja meja in misel da se ne pozabi maske za v trgovino, kar se nama je zdelo uničujoče za najin dopust. A le sprva. Le dokler nisva prispela na cilj, odložila prtljago in ne da bi jo razložila, odšla pogledat plažo. Ko se danes spomnim na to, bi rekla, da je bilo lepše od vsakega porniča na PornHubu hehe!

Eva na obali bikiniGležnje sem namočila v kristalno čisto morje. Voda je bila precej hladna, saj sva prispela ravno po burji, ki je razgnala vse oblake in ohladila vodo. Komu mar. Bredla sem po njej, v roki stiskala natikače in se smehljala mojemu ljubemu, ki je imel v očeh ves čas tisti pogled “Kolk bi te …”. Poslala sem mu poljubček in mu dala vedeti, da ga slišim. Tudi jaz bi ga …

Potem sem zakorakala po toplem betonu, ogrela podplate in se oklenila njegove roke. Sprehodila sva se po promenadi in prav nobene želje nisem imela, da bi si nataknila nazaj natikače. Ljudje so so lično ležali na plaži v razdalji kar nekaj metrov in prav nobene gneče ni bilo. Sanjsko!

Ogledovala sva si stojnice in prisluhnila glasbi, ki je prihajala iz lokalov v katerih so posedali ljudje v kopalkah, pili, kadili in se sproščeno zabavali. Pornič, vam rečem. Zavila sva v enega teh lokalov, sedla in naročila točeno pivo. Pol litra mamljive tekočine s peno v ogromnem kozarcu. Trčila sva in izpila prvi požirek. Božansko, sanjsko, …

Spogledovala sva se kot dva najstnika, ki sta globoko v sebi vedela, da bosta tisti večer prvikrat seksala. Bila sem vznemirjena kot že dolgo ne in požirala z očmi svojega lepotca nasproti sebe. Njegovi pogledi so božali moje telo, v nosnici pa mi je drl vonj po priljubljeni sončni kremi s katero je bila očitno namazana gospodična za menoj. Stregla sta seksi natakar in natakarica, glasba, čebljanje ljudi, pijačka, … kdo sploh rabi seks ane?

Hecam se, hehe! Kasneje sva za nekaj trenutkov prepustila svoji telesi ledeni vodi, potem pa se pobrala v apartma. Seks v tisti vodi ni prišel v poštev. Zato pa je bilo vse drugače v apartmaju, kjer sva si privoščila prho in se pod njo prvič ljubila. Moji prsti so raziskovali mogočno telo mojega Adonisa, ki se je tako voljno nastavljalo mojemu hrepenenju.

Vroči poljubi so naju zazibali v stanje delne odmaknjenosti od tega blaznega sveta, v katerem sva se k sreči prebila na kraj, kjer si lahko to za nekaj časa odmislil. Z eno roko sem se oklepala njegovega vratu, z drugo pa božala prebujenega junaka, ki je ponosno kazal kako veliko ga je v resnici skupaj. Tam v mrzli vodi bi bil zagotovo manjši. Prisesana na njegove ustnice sem grabila pod njegovimi modi in preko poljubov čutila njegove odzive na to.

Njegovi prsti so se krepko zajedli pod moji ritnici in na trenutke se mi je zdelo, da sedim v njegovih dlaneh in stopal sploh nimam na spolzkih tleh. Potem me je zasukal s hrbtom proti steni, me naslonil nanjo, resnično privzdignil in spustil na svoje kopje, ki se je ob obojestranskem ugodju zarilo globoko vame.

Iz ust se mi je utrgalo nekaj pritajenih stokov, potem pa sva ustnice znova zapečatila v nov vroč poljub. Njegovo mogočno telo me je potiskalo ob steno, medtem pa sem se z nogami oklenila njegovega pasu. Nisem si mislila, da mi bo prišlo tako hitro kot mi je in veselila sem se, da še vedno sedim na njem in si lahko vzamem še.

Kasneje sva se kar gola sprehodila do terase, se malce razgledala in občudovala razgled kakršen nama je bil obljubljen v oglasu, ki naju je najbolj pritegnil. Bilo je popolnoma enako in spomnila sem se njegove obljube, ko sva se odločila za najem.

“Glej miška, tule na tej terasi boš naslonjena na ograjo, jaz pa te bom od zadaj popeljal v najlepši sončni zahod v življenju.”

In držal je svojo obljubo. Le da sva prvič imela očitno samo vajo za sončni zahod, saj ni bil še niti čas kosila. Kolikor sem lahko sem se nastavljala tako, da sva bila skrita za brisačami obešenimi preko ograje, a vendarle bi vsak z nekaj malega domišljije moral uganiti kaj se dogaja. Nisva še bila prav dolgo tam, ko sem že v popolnosti pozabila na vse tiste preklete maske, papirje za prehod meje in grožnje, da bova morda morala na vrat na nos domov, če bo gospod Jelko tako ukazal.

K sreči se to ni zgodilo, in sva svoje orgazmične trenutke prelila v prav vse dni in noči, ki sva jih preživela tam, v tistem rajskem okolju kjer si lahko izbrisal čisto vse skrbi. Ko danes pomislim na tiste dni, se mi zdi da sva bila v nebesih, tako daleč smo prišli. A verjamem, da bo prišlo poletje in odprli se bodo lokali in meje in znova se bomo lahko predajali rečem in strastem, ki nas najbolj veselijo.

DELI
Prejšnji članekSex oglasi | Daj se dol na Urgenci!
Naslednji članekZasebnost in pritožbe
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.