Ko je govora o pomanjkanju spolne sle načeloma velja, da “njemu” vedno paše, njej pač ne.

Dejansko pa je spolna sla interakcija spolnih želja, razpoloženja, motivacije in čustev. Znanstveniki stopnjo želje po seksu na splošno razdelijo na visoko, srednjo in nizko.

zaigran orgazem

V katero skupino se uvrščate pa je odvisno od spola, starosti, vaše narave oziroma osebnosti in izkušenj.

Spolno slo pa lahko spodbudite z različnimi dejanji in dejavniki. Pri tem pa morajo vsi vzbujati občutek ne prisile (ne samo občutek, dejansko mora biti vzburjanje ne prisilno), saj se le tako lahko človek sprosti in se prepusti čustvom.

To je še posebej pomembno za odnose, kjer partnerja nimata enakih »spolnih« čustev. Če si nekdo želi spolnega odnosa, drugi pa ne kaže zanimanja, je ena od rešitev, da ga/jo poskušate sprostiti in mu/ji vzbuditi željo po seksu.

Nekateri ljudje so pripravljeni na seks v vsakem trenutku, drugi pa morajo za to imeti pravi dan, pravo uro in biti v pravem okolju. Kar pa še ne pomeni, da so spolno zavrti, vendar imajo težave s sproščenostjo.

Kljub temu, da so izpolnjeni vsi pogoji, da lahko takšni ljudje brez skrbi izvajajo posteljne aktivnosti, bodo še vedno med seksom poslušali, ali kdo prihaja in ali je vse tako kot mora biti. Morda je rešitev v tem, da partnerju ali partnerki tako zmešate glavo, da niti pomislil/a več ne bo na dogajanje okoli sebe.

Če pogledam sebe, sama nisem nikoli imela v glavi izbranega tajminga za seks. Seksam, ko sem ob primernem partnerju, ki me vzburja in si me hkrati želi. Zaradi mene je lahko bel dan ali trdna noč, seks mi paše, če se le poklopijo določene zadeve. Življenje je prekratko, da bi se obremenjevali z vsemi ljudmi, kaj kdo misli, kaj bo, če bo…. Če kaj, potem sem zelo spontana oseba in vse počnem tako, kot mi velevajo moji čuti. In imam se super!

DELI
Prejšnji članekJe od velikosti korenjaka odvisna njegova spolna sposobnost?
Naslednji članekAli moški res sanjajo skupinski seks ženske pa slavne osebe?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.